אוי ואבוי

• פותח הנושא proof
  • פורסם בתאריך

proof

New member
אוי ואבוי

תראו אין לי כלום נגד לינקין פארק אין אפילו לפעמיים שומע אותם אבל תנו לציין דבר אחד לכל "המערצים" פה מישהו מכם היה בכלל מודע לקונספציה שקיים כזה דבר לינקין פארק לפני קראוולינג ממש לא נראה לי כי אף אחד לא ראה את השיר של one step closer לא כי הוא כמעט ולא שודר וחוץ מזה גם העובדה שהוא יצא הרבה לפני קראוולינג . ואתם המערצים האמתים אם יש כזה דבר לא מפריע לכם ש 95% אחוז מהאנשים פה לא אוהבים אותם בגלל המוזקיה המוזיקה זה מעיין בונוס הם אוהבים אותם כי הם ממוסחרים עכשיו משמעים אותם כל 5 דקות איפשהו והעיקר כי הם כוסונים זה הכי מעצבן אותי mtv=מיסחור והריסת להקות שבאמת שוות משהו מסקנה boys & girls אמ טי וי הם פושטקים הם סינדרלה הפוכה רק אחרי חצות הם ניהים טובים. מקווה שלא יכנסו בי יותר מידי אחרי ההודעה הזאת אלי.

lp2002

New member
אוי נו באמת!

95 אחוז מהאנשים פה אוהבים את לינקין פארק בגלל המוזיקה איזה קונספרציה איזה שטיות ככה פשוט אתם רוצים לראות את המעריצים של לינקין פארק כדאי לרדת על הלהקה אתם כותבים שהמעריצים של לינקין פארק הם כמו מעריצים של בריטני עשה לי טובה!!!!!!!! אני שמעתי מחבר את האלבום ונדלקתי המעריצים לא אוהבים את ליקנין פארק בגלל שהם ממוסחרים תאמין לי זה פשוט הדרך שלכם (שונאי לינקין פארק) לרדת על מעריצים אז מה עם לינקין פארק הופיעו באם טי וי חרא ערוץ אבל שהיה......

proof

New member
תרשה לי לתקן אותך

יתכן ואתה צודק בקשר 95 אחוז אבל ביני לבינך אתה יודע שרוב הבנות לא ממש מעריצות אותם בגלל השירים ודבר שני לא אמרתי קונספירציה אמרתי קונספציה (תפסיה של משהו , רעיון) אני ממש לא רומז לכך שלינקין הם דומים לבריטני מכיוון ולינקין הם לא איזה פרחה עם הפרעות פסיכוטות המעובדות אחר כך לשירים וכבר אמרתי בפירוש שאני לא שונא אותם אז למה להתקיף אותי על דברים שמעולם לא נאמרו

lp2002

New member
ביני לבינך proof

אלה שהם מעריצות של לינקין פארק בגלל המראה הם לא מעריצות אני מאמין שרוב מעריצים אותם בגלל המוזיקה אבל מי אני שידבר בשביל כול הבנות פה תן להם להגיב אני מכבד את הדעה שלך שהיה אתה משלך אני בשלי

Negative Creep

New member
למה

אתה כותב היה? שייייהיה! זו גם לא פעם ראשונה אז לא נראה לי שזה בטעות.

Negative Creep

New member
אין לי נושא...

דבר ראשון... אני אישית לא אוהב את לינקין פארק ובמיוחד לא את המעריצים שלהם ונייטוויש בוי כבר טחן את הנושא הזה אז אין הרבה מה להוסיף. דבר שני... תתפלאו לשמוע אבל יש לי את הייבריד ת´ירי ואני אפילו מכיר את כל השירים אבל זה רק בגלל אחותי ששמעה (בעבר) אותם כל יום כל היום. בהתחלה התחברתי לזה אבל הגעתי למסקנה שהשירים חוזרים על עצמם גם במוסיקה וגם במילים וזה שעמם אותי ואפילו עיצבן אותי. וגם התחלתי לשמוע דברים יותר לא מיינסטרימים ובכלל הבנתי שהכישרון היחיד שיש להם זה שילדות בנות 10 אומרות שהם שומעות הכל אבל במיוחד לינקין פארק (כן שמעתי את זה כמה וכמה פעמים). אז משום מה אני חושב שיש לי זכות, אחרי ששמעתי את כל הדיסק היותר מוכר שלהם יותר מפעם אחת, להטיל ביקורת. עכשיו למה שרציתי לומר, ממה שהבנתי יש פה כמה מעריצים שהם גם מכירים את ה"חומר" הפחות מוכר של לינקין פארק אבל עדיין מעריצים אותם כמו ילדות בנות 10. ועוד דבר, MTV גם אחרי חצות שמים מרלין מנסון (בעעע) ונו מטאל (אפשר לסבול, ע"ע סיסטם, אבל עדיין חרא). ועוד משהו, כל מה שכתבת... זה נאמר עשרות פעמים... לא יעזור שום דבר, הם אטומים. יום טוב ו LP2002... אל תגיד משהו בסגנון "אתה לא אוהב את לינקין פארק אז שתוק" זה מעצבן וילדותי.

Negative Creep

New member
בקשר לסיסטם

זה לא נשמע טוב... התכוונתי לומר שנו מטאל זה לרוב חרא אבל סיסטם מצוינים, אפילו אחת הלהקות האהובות עלי. ואנשים, זה לא ניו מטאל, זה נו מטאל NU-metal, ושוב... זה בכלל לא מטאל, קל וחומר לא "מטאל איכותי".

lp2002

New member
Negative Creep

תיראה מה אתה עושה פה בכלל אתה בכלל לא מעריץ של לינקין פארק ולא אוהב את המעריצים שלה אתה פה כדאי לרדת עלינו אני לא רוצה לריב אותך אבל באמת למה אתה בכלל מתאמץ להיכנס לפה?

lp2002

New member
תאמת

שמעתי רק את השורה הראשונה שהספיקה לי אחי אבל עכשיו קראתי והבנתי ששמעתה את האלבום 1000 פעם וזה זכותך להביע ביקורת אבל לא כול הזמן אחרי שהטלתה ביקורת כול מה שאתה עושה פה זה לרדת על מעריצים ולהמשיך לרדת על הלהקה אתה יודע בדיוק כמוני שאין לך מה לחפש פה

Negative Creep

New member
אני לא עד כדי כך

יורד על הלהקה ועל המעריצים... רק שמשהו ממש מעצבן אותי.

lp2002

New member
:)

מה מעצבן אותך? אבל באמת אחי אתה יודע כמוני שאין לך מה לעשות פהד

StormLord

New member
לינקין פארק זה עוד נסינקס עם גיטרות

אין פה מה להוסיף עוד..... MUSE > all

PowerPuff-Girl

New member
mtv= מיסחור

שלום שלום! מה שלומך? אמרת שmtv= מיסחור והריסת להקות- אז יש לי כמה דברים להגיד. באמת נראה לנו שכל להקה שמשמיעים/מראים אותה בmtv היא ממוסחרת ובריטני וכו´ וכו´. אז מה לעשות? הלהקות רוצות להתפסרם ובשביל זה הם נהיו להקה כדי להפיץ את המוזיקה שלה לאנשים שאוהבים לשמוע! ומה לעשות... mtv הוא חלק גדול מאוד מתעשיית המוזיקה בימינו ואין איפה להתפרסם כל כך כמו בmtv וזה שמראים אותם שם והם עושים קליפים וכל זה לא אומר שהם ממוסחרים. כי עובדה שאמרו שקרולינג היה שיר טוב וזה ואין ד´ה אנד כבר ממוסחר! זה לא הגיוני! הרי mtv או לא mtv האלבום היה אותו אלבום לפני ואחרי הפרסום אז קרולינג הומצא באותו זמן שאין ד´ה אנד הומצא וזה בכלל לא קשור! ומעבר לכל זה אני מודה שלפעמים גם אני חושבת שהם קצת התמסחרו כשאני רואה אותם ככה בmtv ושומעת פרחות שרות אין ד´ה אנד... וזה מעצבן אבל זה אני חושבת על זה וכל הכבוד להם שהם הצליחו! וmtv לאו דווקא= מיסחור...

lp2002

New member
עזבי הם אומרים את זה בגלל שהם

רוצים לרדת על הלהקה והם לא יודעים איך ועל המעריצים שלה

Negative Creep

New member
הנה משהו שמעצבן אותי...

את חוזר על אותו משפט כבר מאז שפתחו את הפורום הזה... די!!!

lp2002

New member
Negative Creep

על מה בדיוק אני חוזר על זה שאתם פה בשביל להרוס את הפורום ככה אני חושב הרי אתם לא אוהבים את הלהקה אתם באים לעביר ביקורת העברתה בסדר אז אולי תיצאו מהפורום הזה אין לכם מה לחפש פה

NightAngel

New member
לכל מי שלא אוהב את הלהקה!

תגידו, כאשר אתם נכנסים לפורום הזה... מה המטרה שלכם??? לרדת על להקות או אנשים? אם אתם\ אתן לא אוהבות או אוהבים את הלהקה, או שיש לכם בעיה איתה. אז פשוט אל תכנסו לפורום הזה. ואל תהרסו את מצב הרוח! NightAngel

j i m m y

New member
חמודים שלי, לינקין לא כאילו גרועים.

לינקין הם להקה נחמדה פלום. לפני שהם הגיעו לMTV הם היו אותו הדבר. זה שיש להם שירים סבבה זה לא אומר שזה להקה חרא.. ממש לא. הם עושים מוזיקה שהם אוהבים - ואם יוצא שכולם אוהבים את זה, וזה מוכר - אז למה לא? למה כל הנו נו נו הזה ? מקנאה ? תפתחו קצת את הראש. לינקין הם אנשים שעובדים קשה בשביל להגיע לאיפה שהם. הם לא כאילו מסחריים. המילים שלהם לא הכי אופטימיות בעולם. הקול של צ´סטר הוא לא הקול של הבנים מאנסינק. חברה, אתם שמים בכלל לב מה אתם אומרים? זה כמעט כמו שתגידו, שאם אלבום של IMMORTAL יצא לMTV אז הם יהפכו ללהקה מסחרית. בולשיט. אני קצת כועס עליכם חברה.

למעלה