אוי ויי

Yael Floyd

New member
אוי ויי ../images/Emo9.gif

כבר חודש בערך שהמורה שלי לאנגלית מציקה לי להביא לה את המילים של starry starry night והיום היא אמרה לי "פינק פלויד את שומעת, נכון? אז תביאי פינק פלויד!!" אז צחקתי ואמרתי לה איך אני אביא פינק פלויד לשיעור אנגלית אז היא מתחילה לשיר we don´t need no education מה זה מצחיק וכולם נורא התלהבו מהמשפט הזה (כמו כל פוץ ששומע ת´שיר הזה ומתלהב נורא
) אז צחקתי נורא ואמרתי "סבבה, אני אביא שיעור הבא וכולנו נתרגם ביחד ´אנחנו לא צריכים שום חינוך! אנחנו לא צריכים שליטה במחשבות!´" וכולם מתלהבים וצועקים "כן!! כן!!!" זה היה ממש מצחיק
קצת מפחיד, אבל מצחיק

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif את חייבת להודות..

שזה נשמע דיי טוב לא? אנחנו לא צריכים שום חינוך! לא צריכים שליטה המחשבותף לתלמיד שתקוע לפחות 5 שעות ביום בביצפר, שרק רוצה לדפוק את הראש בקיר, ומתחרפן בשיעור זה או אחר.. זה בטח נשמע מצויין.. פשוט מעולה! אגב, פינק פלויד בשיעור זה אכן מצויין, המרכיבים: 1.שער ארוך ומפוזר מאוד 2.אוזנית קטנות 3.דיסקמן על ווליום טיפל´ה נמוך עם החומה בתוכו. 4.חולצה שחורה להסוואת החוט של האוזניות . הוראות הכנה: לוחצים על פליי ונהנים, מהאווירה( במיוחד אם מדובר ביום חורפי וסוער בשיעור תנ"כ..) שלכם, החדשה החדשה.

Nir of GondoliN

New member
5 שעות.. הלוואי

למשל מחר אני לומד 10 שעות ואני מביא דיסקמן עם דארק סייד וויש יו וור היר! רק חבל שאין לי שיער ארוך ולרוב תופסים אותי שומע דיסקמן..

אני הייתי עושה את זה באישור.

המורות לאנגלית בכיתות י"א וי"ב, תמיד הרשו לי לשמוע דיסקמן בשיעור ברגע שהייתי מסימת את האנסין או הקלוז שהם חילקו, מה שהיה לוקח לי בערך חמש דקות, כך שהיו מספיק מקרים שהעברתי רצפים של שני שיעורי אנגלית פחות חמש דקות עם דיסקמן וזה היה נפלא.

Jam Head

New member
קשה להתרכז בזמן שיעור

אז לא יודע , שמעתי כמה פעמים , אבל זה לא משהו.

וואי..איך אפשר בלי?

איך אפשר להעביר 4 שעות של ´אחזקת מטוסים´ בלי דיסקמן, מלאי של סוללות מלאות וכמובן קייס של דיסקים..היום העלתי עשן עם ה´פיינל קאט´ ו´אקוס´ [מצטערת על העיברית, אני יודעת שזה מגעיל..אבל ממש אין לי כח עכשיו..] אז למזלי יש לי שיער ארוך. וגם כמה טריקים להחביא את החוט של האוזניות.. אפשר להכתיר אותם כמצילי חיים..<אם תהיו בשיעור הזה פעם תבינו על מה אני מדברת..> בכולופן..אפשר ועוד איך להתרכז במוזיקה... מה שאי אפשר להתרכז בו זה בשיעור

למעלה