אוי זה הולך להיות שוב לילה לבן

galiavdb

New member
אוי זה הולך להיות שוב לילה לבן../images/Emo29.gif

יותר ויותר לילות לבנים וערניים יש לי. זה הופך להיות בילוי מבוזה משהו. פשוט לא בא לי ללכת לישון. עכשיו שקט לגמרי, רק אני ונשימות הבעל שלידי. תיקתוק המקלדת והחדר מואר מהבהוב של מסך הטלויזיה שלא נכבה לעולם. אני יודעת שאני פותרת את הענין עם איזה כדור קטן של "לוריוון", אבל לא ממש בא לי. הרי מחר אין לי לאן ממש למהר, ושעתיים שינה בשעת הצהריים זה משהו שהפולניות תמיד המליצו עליו. אני לא יודעת על מה אני מקטרת.. שוב אני קצת חסרת מנוחה אני חולה וזה לא עוזב אותי. הטיפולים לא זורמים בקצב רצוי. (כרגיל השיחות החיוביות לטרומבוציטים החביבים שלי לא הועילו. ) וזה מעכב לי את העינינים. וזה לא עוזר לי. וזה מבאס. ושוב אני צריכה להשלים את החסר בקו הגבות - שהולך ונעלם, ואמרו לי שמותר גם לי לבכות ולקטר.. אז הנה עשיתי את זה עכשיו. זה מכתב מבולבל של לילה מבולבל. אין לי סיפורים נחמדים כמו שלכם.. המון מזל טוב והצלחה לכל המחייכים ואלו שישנים שינה מתוקה. מחר יהיה טוב יותר. לילה טוב גליה

rubber duck

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo140.gif ../images/Emo13.gif

זה קשה אבל זה אפשרי גם כשכואב גם כשהגוף מבקש הפסקה קצרה תמיד זיכרי ל
ולדעת את מה שאת יודעת , את תנצחי את הסרטן
שרון

galiavdb

New member
../images/Emo45.gifתודה.. נכון שאני אנצח?

אין לי ברירה אחרת אני יודעת אני אנצח את הסרטן הזה - תודה שהזכרת לי. סוף שבוע מדהים גליה

נאן

New member
טורניר?

לא רק שתנצחי אלה תכניסי לו נוק אאוט! לילה לבן אני מכירה את זה יופי טופי...... אני גם מפחדת לקחת את התרופה של השינה ואצלי אני חולה גם בפיברומילגיה. כל כך הרבה רעל מכניסים לנו לגוף. הקטע של האיבוד שליטה על הגוף מבעית אותי כל לילה מחדש האם לקחת את הכדור או לא? בזמן האחרון יש לי פחד מלעצום עינים אני לא יודעת למה? זה מזכיר לי את החודשיים שהסתובבתי עד הגילוי ואחרי הביופסיה. פחדתי פשוט ככה לעצום עינים. תחזיקי מעמד כי אין ברירה מוכנה לעשות איתך טורניר נאנוש

galiavdb

New member
הלוואי וזה יהיה דוכן המנצחים

הכי גדול בעולם - שיהיה מקום לכולם. תודה. נעים להרגיש שוב בעצם, (כמו שזה כתוב כל הזמן מול העינים) לא לבד... שבת שלום חמודה. גליה

מזי א

New member
חוסר שינה

גליה חמודה אני כבר אחרי הטיפולים כחצי שנה, ועדיין יש לי את חוסר השינה בלילה. לפעמים אני לא נרדמת בכלל, לפעמים ישנה שעה ומתעוררת לכל יתר הלילה, גם בעלי סבל ועדיין סובל מתאורת המחשב או לחילופין הטלויזיה. אבל את צריכה תמיד לזכור שזה יגמר, ותהיי אחרי ומה שבטוח, תנצחי את זה.

למעלה