אוי, זה היסטרי!

את ההודעה הבאה

יש לקרוא בקול רועם, כאילו אל הרעמים בכבודו ובעצמו (תבחרו אתם מאיזו מיתולוגיה) אמר: ג'ינקס!!! לא צ'יפס. צ'יפס זו ואריציה ישראלית של אנשים שלא הצליחו להבין את המילה "ג'ינקס" שמשמעותה מתקשרת לזה בעקיפין (דרך מעין אמונה תפלה).

hadaraviram

New member
יקירי, אנחנו יודעים

מה זה jinx. (אני מרגישה חפשית לדבר בשם ג'סטין). אנחנו רק מריצים פה קצת קטעים... אסור? בימי נעוריי (הרחוקים?) נהגנו לומר "ג'ינס פרטי" או "צמבל" במצבים דומים.

Justin Angel

New member
כן כן כן

אז... אין שום צ'יפס? זה לא חייב להיות מהסוג המשונן שיש בבורגר קינג, אפשר מהפשוט שיש במקדונלדס מזה או אפילו שמכינים בבית... אנשים, תתמקדו - אוכל. ועוד מטוגן :)

Sfahmnoon

New member
ההיסטוריה האישית שלי של "ג'ינקס"

לפניי זמן רב, היתה מגיפה בבית ספרי באותו זמן של "ציפס עליך!". השימוש היה אותו דבר כמו ג'ינקס, אבל מי שצועק "ציפס עליך!" רשאי לקבל מסטיק מזה שלא הצליח מהר מספיק. אני לא זוכר למה זה היה מסטיק, ולא ציפס. ממממ. ציפס.

הסיבה היא, כמובן, מכיוון שהקריאה

היא "ציקס* חייב לי מסטיק"... הגרסה השנייה היא שלאחר אמירת ה"צ'יקס", מי שלא הספיק לומר זאת מספיק מהר אינו מורשה לדבר עד שמישהו יגיד את שמו. * כן כן. צ'יקס ולא צ'יפס. זו האמת המוחלטת.

kat re

New member
אוי הניסיון שלנו להידמות לאמריקאים

זה משהוא....

Justin Angel

New member
לא שכחנו את הדבר החשוב ביותר?

צ'יפס! אוכל! תתמקדו! מה דיונים לינגוויסטים עושים לאנשים שהם שוכחים את הסיכוי לאוכל מטוגן :)

Justin Angel

New member
המממ...

"אדוני השופט, אוכל מטוגן אמר לי לעשות את זה!" לא... זה לא נשמע אותו הדבר...

אבל טיעון כזה

בהחלט יעזור לקבוע קייס של אי-שפיות זמנית
"The Devil made me do it", זה כבר פאסה.

עד כאן! תגיד מה שתרצה על צ'יפס

אבל *אל* תדבר סרה על דיונים לינגוויסטיים! ____________ בתודה לח"ם - לינגוויסטאים חובבים מתקוממים.

לינגוויסטים בשמן

זה רעיון. מיד אחרי קרפצ'יו עורכי דין ופילה פיסיקאים.

Justin Angel

New member
רק תנסה.

*מחדד את אוסף הגרזנים שלו שהשתנה בצורה ניכרת בשבוע האחרון*

L e s t a t

New member
זה דווקא נשמע די טעים..

*ממרק את החרב שלו, שמכיוון והיא עשויה אדמנטיום, היא לא משתנית ואז לובש סינר* מתי אוכלים?

kat re

New member
סתם שאלה אבל..

אתה לא במקרה מתכוון ל- אדאמאנטיט?

L e s t a t

New member
בחוברות הקומיקס של האקס מן שלי כתוב

אדמנטיום ולא אדמנטיט, בפעם האחרונה שבדקתי..

kat re

New member
כבר אמרתי לך ..

שקורותיו של דריזט דוארדן משפיעים עליי יותר מידיי והחרבות שלו עשויות מאדמנטיט.

למעלה