אוי זה ממש לא טעים

מיכל אג

New member
אוי זה ממש לא טעים

ד"ר ווסרמן ערב טוב ראשית אבקש להתנצל על כי אני שואלת כמעט כל יום, פשוט עד שמוצאים משהו שמוכן לענות, הוא נופל קורבן לרצף שאלות. ארד בן 5 חודשים קיבל השבוע זנטק סירופ ללא סוכר (כך מופיע על העטיפה)במינון של 10מ"ל פעמיים ביום. וזה ממש מגעיל..., הוא לא מוכן לבלוע את זהומגיב בפרצופים ויריקות, אפילו מהול ב- 30 מ"ל תה הוא ירק החוצה ודחף את הבקבוק הלאה. 1. מה עושים? האם מותר למהול בכמות מלאה של ארוכה (160מ"ל)? תודה מראש מיכל (אגב טעמתי, זה פשוט מחריד)

זהירות במינון

הטעם אכן גועלי ביותר מה שיותר מדאיג אותי זה המינון צריך לתת 10 מג (שהם 0.6 מיליליטר או CC ) אם באמת את נותנת 10 סמ"ק שהם 2 כפיות את צריכה להוריד באופן משמעותי את המינון תעדכני אותי בבקשה רוב ההורים נותנים את הכמות הקטנה הזו בפה ולא מוהלים לא בתה ולא באוכל יום טוב

מיכל אג

New member
מ"ל מול מ"ג

ד"ר ווסרמן שלום אכן בדקתי, וגם במרשם וגם על המדבקה המודבקת על הבקבוק, מופיע 10 מילילטX 2 ביום. האם מה שאתה אומר זה לתת לו cc 1 פעמיים ביום? תודה מיכל

מינון

מה שאני אומר זה שהמינו צריך להיות 2-3 מ"ג לק"ג משקל גוף למנה- פעמיים ליום אם הילד שוקל 7 קג המינון יהיה 15 מ"ג פעמיים- שלוש ליום בזנטג הריכוז בדרך כלל הנו 75 מג ל 5 מל זאת אומרת 15 מג ל 1 מל על כן לילד ששוקל 7 קג אני נותן 1 מל פעמיים- שלוש ליום כל מה שנותר לך זה לבדוק את הריכוז של הזנטג הכי טוב- תפני לרוקח ותתייעצי- אני בטוח שתקבלי תשובה מניחה את הדעת ותעדכני אותי בבקשה כל טוב

למעלה