אוי יואל יואל...

shemesh

New member
אוי יואל יואל...

ראיתם איך יואל התפרק בסוף הפרק..?? כנראה שהיא ממש נכנסה לו ללב... כמעט ובכיתי איתו... אבל אני בטוח שהם יחזרו. מישהוא כאן לא חושב כמוני?

zoeid

New member
../images/Emo20.gif

ליבי יצא אל יואל, ממש כואב לראות אותו בוכה ככה אני לא בטוחה אם יחזרו, אפשר לקוות שכן!

T H E B R A I N

New member
הבנאדם הזה צריך להתבגר !

מה הוא ציפה שיקרה -?! חוץ מזה שימשיך לקפוץ לעוד מערכת יחסים מעוותת ונראה לאן יגיע ֱֱֱ! עצה: צא לחופש ו... צא כבר מהבאסה !

נראה לי שסצנת השבירה של יואל

הייתה סגירת מעגל לקשר שלהם. אולי אני טועה, אבל לא חושבת שהם יחזרו. היה לו אותו תסכול אחרי ש "לא זוכרת שם" נפרדה ממנו בעונה הקודמת, הוא שבר את הקלטת שהיא שלחה לו באגרסביות. בן אדם שברירי

shemesh

New member
אני דווקא חושב ש..

אני דווקא חושב שהם יחזרו.. האהבה של יואל נראית כל כך שלמה.. איך שהיא באה לבית שלו בפרק הקודם..איך שהם שכבו ועשו אהבה.. איך שהוא אמר לה כבר פעמיים : "אני אוהב אותך" היא פשוט קצת בשוק מזה שהשעו איתה.. ובכלל אם כבר השעו אותה..אז לפחות צריך לתת לזה סיבה טובה,לא??

qt1

New member
T H E B R A I N מה גורם לך

לכתוב לשמש שהוא נאיבי? נסה להסביר את עצמך , לא לכתוב שורה ללא תוכן , אני לא חושבת ששמש נאיבי , אני דווקא מתחברת לדברים שהוא אומר, אודה לך אם תסביר למה אתה חושב שהוא נאיבי, במילים מכובדות ומכבדות כמובן. תודה.

Gods Wave

New member
לא בטוחה לגבי זה...

מצד אחד רואים שגם לה אכפת ממנו, שהיא מרגישה משהו כלפיו. אבל אחרי הכל, לא תמיד דברים מסתדרים... ואני לא בטוחה שהתסריטאים ירצו לתת לנו את המ שאנחנו רוצים. רבים מיתנו עדיין רוצים את אלה ורפי ביחד. בחלומות האלה של רפי, כל פעם קיווינו (או לפחות אני קיוויתי) שזה כבר יהיה מציאות. ואז הם יושבים באוטו, מדברים, הכל בסדר, אבל ברור שזה נגמר. אוף, אני לא מתנסחת טוב. בכל אופן. כמה שאני רוצה שיעל תחזור אליו... אני לא בטוחה שזה יקרה. בכלל לא. אבל נחכה ונראה... אנא ערף...

qt1

New member
היי שמש ברוך הבא../images/Emo24.gif

בהחלט היה קשה לראות את יואל שוב נופל , כבר בבימ"ש הוא היה במצב לא קל בלשון המעטה...
זה היה לי נדמה או שהוא זרק את הטלפון לתוך הכיור? הייתי עסוקה בזה כשהוא בכה , אולי זה עזר לי להתגבר על הבכי שלו , הרצון להבין איך בן אדם זורק טלפון לתוך כיור... מעין סוג של הדחקה, לא יודעת אתה בטוח שהם יחזרו, אני לא יודעת , אני מקווה שכן , אם לא , אז כנראה שהם לא צריכים לחזור אבל בהחלט יש למה לצפות
תישאר איתנו, נחמד כאן

למעלה