אוי כמה אני מבולבל

רמי28

New member
אוי כמה אני מבולבל

ההורים קיבלו שם של רופא רוסי שמספר שיש לו תרופה שמרפאה חולי סרטן בלי תופעות לוואי בכלל. הוא הגיע אלינו לביקור וסיפר על אחוזי ההצלחה הגבוהים שלו (80%) עם תרופה שצריך לשתות אותה 3 פעמים ביום במשך חודש חודשיים ורואים תוצאות מדהימות. אין את התרופה הזאת בארץ וצריך לטוס לרוסיה או הונגריה בשביל לרכוש אותה. לי זה נשמע כמו איזה פרסומת לערכת הרזיה, אז אותי הוא לא קנה, אבל את ההורים שלי כן. האמת שאני מבין אותם, הם נמצאים במצב כזה שכל אחד שיספר להם על סיכוי לרפא את הבן שלהם, הם יקנו את הסיפור שלו. הענין שזה לא בא במקום טיפול בטקסול, אלא יכול לבוא בשילוב, אבל המצב של חוסר האונים גורם לתסכול ובלבול עמוק. בנוסף הוא גם אמר לי להפסיק כל פעילות גופנית, והאמת זה מה ששבר אותי היום. אחרי שפרופ' ענבר אמר שאני יכול להמשיך עם הצניחות והחדר כושר הייתי כל כך מאושר, ידעתי שבנתיים אני יכול להמשיך לחיות את אורך החיים שטוב לי איתו ופתאום בא לו איזה רופא מרוסיה שאף אחד לא שמע עליו ומערער לי את כל הבטחון. ראיתי ביום שישי את הסרט "הכוכבים של שלומי" (למי שלא ראה, מומלץ בחום) ויש שם מונולוג של אבא של שלומי שבו הוא מדבר ברעתם של האונקולוגים רוסיים וזאת מכיוון שברוסיה מתים הרבה מסרטן, אז זה סימן שהאונקולוגים שם גרועים.
וזה לא שאני גזעני חלילה, עליתי לארץ בגיל 3 מאמא רוסיה. כבר יומיים שאני קם חסר מוטיבציה לעבודה, מחכה שהיום יגמר, אבל יודע שלפחות יש ספינינג בערב, צניחה בימי שישי. גם את זה רוצים לקחת לי??? לפחות יש אליפות אירופה בכדורגל.

גרינגו

New member
היי רמי

היי רמי, אני מקווה שאתה מרגיש טוב יותר. היית חסר היום וכולם הרגישו בזה. קראתי את מה שכתבת ולדעתי אין בכלל מקום לדילמה. אתה צריך להפעיל את הראציונאל שלך ולהסתמך על הרפואה המודרנית . עזוב כל מיני רופאים שמבטיחים הבטחות שווא.... מה זה יכול לרפא סרטן? יש סוגים שונים של סרטנים, יש דרכי טיפול שונים. באמת נראה לך שאפשר לרפא סרטן בבליעת נוזל 3 פעמים ביום? אם זה היה באמת ככה, אז הבן אדם עושה מיליונים ולא מסתובב בבתים של חולים ומוכר להם שטויות. המקרים שהוא ריפא התרפאו עקב הרפואה המודרנית... "טיפול תומך" בהקשר הזה זו עבודה בעיניים . הכי גרוע הוא שהבן אדם כבר גורם לך להרגיש רע. אם יש מישהו שאתה צריך לסמוך עליו זה הפרופ' האישי שלך - ואם הוא אמר שמותר לך ספורט , אז מותר לך ספורט!!!! אגב, גם כשבן אדם מרגיש עצבות זה משפיע לרעה על המערכת החיסונית. אז כבר הבן אדם הזה גורם לך לנזק במערכת החיסונית וחבל. אני תמיד התעקשתי להיות מטופל רק ע"י הרפואה המודרנית ושמעתי לעיצות רק מאנשים שסמכתי עליהם במאה אחוזים. אני מבין שההורים שלך קצת לחוצים, אבל אתה בחור אינטילגנט והשכל שלך עובד מצויין... עזוב אותך מכל מיני רופאים בגרוש ותקשיב לפרופ' שבאמת מבינים. רק בריאות, ניב

דגנילי

New member
רמי אתה בסדר גמור

נכון. שיש מישהו במשפחה שחולה..אז תמיד יש עוד 100,000 כאלו שמייעצים ויש להם רעיונות לגבי איך לרפא אותו. ויכול להיות מישהו עם ייעוץ טוב. אבל יכול להיות גם כל מיני נוכלים שרוצים או לעשות "כסף על חשבון" או כאלו שסתם משעמם להם. אבל למי שקשה כמו שאמרת מנסה להיאחז בכל דבר. צריך לבחון ולשמוע ולבדוק אם זה מתאים..כי אתה לא מחפש עוד טרטורים. אבא שלי למשל חולה פרקים במצב לא טוב, ואין טיפול בשבילו.. ויש כל מיני כאלו שבאים אליו עם תרופות ומישחות פלא..והוא הודף את כולם כי הוא מאמין שאם הרפואה הקונבנציונאלית לא יכולה לעזור לו..אז בטח לא כלמיני מישחות פלא.. אבל כל אחד צריך לעשות מה שטוב לו. אני מאחלת לך שתקופת הטיפול תהיה קלה ומהירה, כמה שאפשר. ושתהיה בריא ותהנה מהחיים.

למעלה