אוי כמה אני מבולבל

רמי28

New member
אוי כמה אני מבולבל

ההורים קיבלו שם של רופא רוסי שמספר שיש לו תרופה שמרפאה חולי סרטן בלי תופעות לוואי בכלל. הוא הגיע אלינו לביקור וסיפר על אחוזי ההצלחה הגבוהים שלו (80%) עם תרופה שצריך לשתות אותה 3 פעמים ביום במשך חודש חודשיים ורואים תוצאות מדהימות. אין את התרופה הזאת בארץ וצריך לטוס לרוסיה או הונגריה בשביל לרכוש אותה. לי זה נשמע כמו איזה פרסומת לערכת הרזיה, אז אותי הוא לא קנה, אבל את ההורים שלי כן. האמת שאני מבין אותם, הם נמצאים במצב כזה שכל אחד שיספר להם על סיכוי לרפא את הבן שלהם, הם יקנו את הסיפור שלו. הענין שזה לא בא במקום טיפול בטקסול, אלא יכול לבוא בשילוב, אבל המצב של חוסר האונים גורם לתסכול ובלבול עמוק. בנוסף הוא גם אמר לי להפסיק כל פעילות גופנית, והאמת זה מה ששבר אותי היום. אחרי שפרופ' ענבר אמר שאני יכול להמשיך עם הצניחות והחדר כושר הייתי כל כך מאושר, ידעתי שבנתיים אני יכול להמשיך לחיות את אורך החיים שטוב לי איתו ופתאום בא לו איזה רופא מרוסיה שאף אחד לא שמע עליו ומערער לי את כל הבטחון. ראיתי ביום שישי את הסרט "הכוכבים של שלומי" (למי שלא ראה, מומלץ בחום) ויש שם מונולוג של אבא של שלומי שבו הוא מדבר ברעתם של האונקולוגים רוסיים וזאת מכיוון שברוסיה מתים הרבה מסרטן, אז זה סימן שהאונקולוגים שם גרועים.
וזה לא שאני גזעני חלילה, עליתי לארץ בגיל 3 מאמא רוסיה. כבר יומיים שאני קם חסר מוטיבציה לעבודה, מחכה שהיום יגמר, אבל יודע שלפחות יש ספינינג בערב, צניחה בימי שישי. גם את זה רוצים לקחת לי??? לפחות יש אליפות אירופה בכדורגל.

1הלאה

New member
היי

לדעתי,אם אפשר לשלב גם את הטקסול וגם את התרופה השנייה ,וזה לא מזיק ( את זה אולי כדאי לשאול את הרופא המטפל,כי צריך לראות מה מכילות הטיפות הללו ושזה לא ינגוד חלילה את הטקסול-אבל בטח כבר חשבת על זה ואני לא מחדשת לך דבר ). אבל בעיניין המכון כושר והצניחה לדעתי אתה חייב לעשות מה שאתה מרגיש שהכי נכון לך,. כי הרי אני לא מחדשת לך שיש קשר ישיר ומשמעותי בין גוף-נפש. ואם אתה קם בבוקר עם מצב רוח כבד ורע ובנוסף לכך," לוקחים" ממך את הדבר שעושה לך טוב בנפש.... לא צריך להוסיף. בהצלחה. ושיהיה לילה טוב,ויום ניפלא מחר.

רמי28

New member
יכול להיות שזה לא מזיק

אבל יש לי תחושת בטן מאד לא טובה לגבי הבן אדם הזה. זה נורא מתאים לאמא שלי להאמין למעשיות, אבל כנראה שהמחלה גם השפיע על אבא שלי הרציונלי כל כך. לא אוהב את העובדה שמוכרים להם 80% הצלחה פיקטיביים. אולי אני אמסור את השם שלו לכלבוטק ורפי גינת כבר יכנס בו.

רמי ../images/Emo142.gif

בטח שאתה מבולבל, הגיע מישהו והצליח לגרום אפילו לאבא שלך להאמין בו, ואני מבינה שלאבא שלך (הסקפטי) קשה למכור "ערכות הרזיה" כמו שקראת לזה. אבל מעל לכל הבלבול- אתה וההגיון הבריא שלך נמצאים... תחושות הבטן שלנו, כמטופלים הן הכי נכונות שיש בעולם. אף אחד לא יכול להתווכח איתן. אם האיש הזה היה מוכר לך משהו שהיה מתאים לך, לאישיות שלך, היית מאמין בו וגם העזרה שהוא מגיש היתה עוזרת לך. כוחות הנפש שלנו גדולים, ותנאי ראשוני לגיוסם הוא שאנחנו מאמינים לאותו מרפא/שיטת טיפול. אף אחד אחר לא יכול להחליט בשבילנו מה מתאים ומה להאמין- זה כל כך אנדיבידואלי ואישי! לדעתי, אתה צריך לבקש מההורים שלך לכבד את רצונך לא לקבל ממנו עזרה, להגיד להם שאתה מבין את המצב שלהם, את הרגישות שלהם, שנובעת מהאהבה והדאגה לך- אבל לדרוש (בעדינות) שהם יתנו לך לבחור את מה שמתאים לך. בנוגע לספינינג ולצניחה- נדמה לי שזו "ערכת הדיאטה" המתאימה לך - אז- לך על זה ובגדול, כי משם תשאב לא מעט כוחות. זה כנראה מה שמתאים לך, לאישיות שלך, לצרכים הרגשיים שלך ברגע זה! לפחות יש אליפות אירופה בכדורגל, יהיה לך על מה להסתכל... (לי לא
) בריאות, המון בריאות אילת.

מיליתו

New member
אוי כמה אני מבינה אותך...

האמת היא שצריך ללכת עם מה שאתה מרגיש טוב לגביו, במיוחד כשמדובר באדם שמולך. יש אנשים שיש איתם כימיה ויש כאלו שלא. בסיבוב הקודם שלי, לפני 10 שנים, ההורים שלי הביאו לי טיפות מגעילות שלא רציתי ולקחתי רק בשבילם למרות שהרגשתי רע עם זה (עד היום אני לא שותה מיץ מנגו כי זה המיץ היחיד שהייתי מסוגלת למהול אותן בו). היום אני מקבלת טיפול מרופאה סינית שכולל צמחי מרפא ודיקור, ומרגישה מצויין עם זה. אני מרגישה ביטחון איתה, והיא גם רופאה MD, למרות שכרגע היא מטפלת רק בשיטה הסינית. לגבי ערבוב התרופות, הרופאים הרגילים שלי וגם (!) הרופאה הסינית אומרים לא לערבב, כך שלפני כימוטרפיה אני מפסיקה את התרופות הסיניות כדי לא לגרום לאינטראקציה לא רצוייה בין התרופות, וממשיכה אחר כך. לגבי הספורט, אני חושבת שרופא שמכבד את עצמו, במיוחד עם הוא בעל גישה הוליסטית צריך להגיד לך לעשות מה שאתה מרגיש. סביר להניח שעם התרופות יהיה לך מימלא פחות כוח. לגבי ההורים - הם כל כך רוצים לעזור ולא יודעים איך. תחושת חוסר האונים בגדולה ביותר שאני הרגשתי בחיים שלי, היתה כשידעתי שהתניוק שלי במצוקה ולא יכולתי לעזור לא. והצתחושה הכי רעה שהיתה לי בחיים היתה כשהוא מת - זה מלווה גם בהמון רגשות אשמה של מה אולי הייתי יכולה לעשות ולא עשיתי. כך שאני מבינה גם אותם שכל כך רוצים לעזור במקום שהאונקולוגים לא ממש יודעים מה לעשות. אני דווקא בעד תרופות חלופיות, אבל תברר ותצליב המלצות מכמה אנשים, ואל תתפתה כל כך מהר לשרלטנים. והכי חשוב - תסמוך על תחושת הבטן שלך.

הי מבולבלי

אתה מבולבל וגם ההורים שלך מבולבלים וממנסים להתפס בכל זיק של תקווה, "רופא" שטוען שיש לו 80% הצלחה שמו היה נישא בכל מקום בעולם ,אני כמוך לא מאמינה לסיפור, ואני משערת שגם הוריך יבינו זאת הם צריכים כנראה זמן לכך. לגבי ספורט עשה זאת כל זמן שהגוף והנפש מאפשרים לך זאת,כספורטאית לשעבר אני יודעת שהספורט לא יכול להזיק . מאחחלת לך החלמה והצלחה

rona39

New member
הספור הזה

מזכיר את הספור של המים המופלאים שהתפרסם לא מזמן. אין תרופת פלא לסרטן. אם היה כל העולם היה יודע על זה. אונקולוג רוסי? יש חוות דעת עליו? משהו שמע עליו? לך על העצות של פרופסור ענבר, עשה ספורט, עשה מה שטוב לך, כי אתה הקובע ואלו החיים שלך. בהצלחה רונית

אני מכירה אונקולוגים רוסיים

בבית החולים בו אני מטופלת, אחד מהם בכיר והיתר התחילו את ההתמחות לא מזמן. הענין הוא, שאני שמעתי מהאונקולוגית שלי (לא רוסיה, אבל אין לי דבר נגדם, להיפך) שלעשות ספורט כשהמחלה חוזרת לא כדאי כי הוא יכול לפשט את המחלה וזה מה שרשמתי לך כתגובה להודעה הקודמת שלך. אבל מעבר לכך, אני חושבת, כמו שחברינו לפורום רשמו שתלך עם תחושות הבטן שלך כי הצד הנפשי לדעתי הוא הרבה יותר חזק מהצד הפיזי כי אתה מרגיש טוב ולא משתעל ויכול להתאמן והדבר עושה לך טוב, מי אני שיגיד לך לא לעשות ספורט? לגבי הטיפות אני לא הייתי לוקחת משהו שיכול לסתור את הטיפול בטקסול. אני לקחתי טקסול 12 פעמים והתופעות הן לא נורא קשות, אפשר להסתדר בלי מה שהרופא ההוא הציע, שנראה לי כמו משהו שרלטני ולא נכון. אסור להתפתות במצבים כמו שלנו לאנשים שמבטיחים נסים ונפלאות. ברוסיה מתים הרבה מסרטן בגלל הכור הגרעיני שאז הרבה אנשים נפגעו ממנו. הוא פגע במקומות נרחבים ביותר והמון אנשים חולים בגלל זה. אני מאחלת לך שתעבור את הטיפולים בקלות, תמשיך להתאמן, לצנוח ולעשות כיף, והכי חשוב להשאר אופטימי. בהצלחה, מיכל

ornusha

New member
באמת סרט יפה....

אני מאוד מבינה את הבלבול שלך. מצד אחד יש את הרצון לבחור את הפתרון המהיר ביותר ולעבור את זה הכי מהר וקל שיש, אבל גם להישאר בשגרה. חוץ מזה יש לך את הספקות בקשר לתרופה הזו ששמעת עליה, וגם את הלחץ של ההורים. אז נכון, ההורים שלך דואגים לך ורוצים שתצא מזה, אבל עם כל הכבוד והרצון לרצות אותם תזכור שזו ההחלטה שלך, ואם אתה ספקן או מפחד זה הזכות שלך לא לבחור את התרופה הזו. אני אישית גם לא מאמינה בשיקויי קסם כאלו, אבל יכול להיות שיש דברים בגו. לפי דעתי, תברר ממה התרופה הזו מורכבת ותתיעץ עם האונקולוג שלך לגבי התרופה הזו. נכון שבמחלה הזו לא מומלץ לקחת את הזמן, אבל אל תקח החלטות פזיזות ואל תתן לאף אחד להשפיע עליך לבחור משהו שאתה לא רוצה. המון בריאות ולכל דבר שצריך אני בשבילך (גם בטלפון)...

תמר 26

New member
בלבולים../images/Emo122.gif

כל אחד מתמודד אחרת, וכל הכבוד לך שתוך כדי המצב הנוכחי החדש שלך אתה מסוגל להיות רגיש למה שההורים שלך עוברים עכשיו ולראות את הדברים מנקודת מבטם.
אני גם יודעת שקשה נורא להגיד לא להורים במיוחד כאשר הם בסה"כ רוצים לעזור. קשה לי להגיד ספיציפית על תרופה זו כי אני באמת לא יודעת וחוץ מזה אצלי בדיוק הפוך, נורא קל לי להאמין בכל מיני דברים לא קונבנציונאליים, בכל מיני הבטחות וסיפורים, ואני תמיד אומרת מי יודע אולי יש בזה משהו.
אז דבר אחד שלמדתי גם מהסרטן שלי וגם מקריאה פה ושם, שבניגוד לתפיסה הרווחת שאם לא יועיל לפחות לא יזיק, האמת היא הפוכה כל מה שיכול להועיל יכול גם להזיק כאשר ניתן בשילוב לא נכון או לחולה לא נכון,לכן צריך תמיד לבדוק טוב טוב כל מה שלוקחים גם אם זה "רק" טבעי... אם אתה שוקל את זה ומתלבט לגבי יעילות התרופה והשילוב עם הכימוטרפיה, אולי כדאי שהרופא הרוסי ישב עם האונקולוג שלך ויחד יגיעו להחלטה, ואולי זה יכול קצת לפזר את הבילבול...
בכל מקרה
בכל מה שתעשה ותחליט

נדמה לי

שמישהו כבר כתב על איזו תרופה כזו פה לפני איזה זמן. אני חושבת שעם כמה שקשה לנו עם המחשבה שמה שמכניסים לנו לגוף זה... (נו, אתה יודע) זה גם משהו שמוכח שעובד (ברמה זו או אחרת), וקצת קשה לקבל שמשהו שונה, כזה שאין עליו מדבקה של משרד הריאות, יעבוד וייתן תוצאות טובות. לי זה נשמע מפוקפק, אבל אם באמת אתה מוצא אנשים אחרים שהשתמשו ושומע מהם מילים טובות על המוצר, אז אולי שווה לבדוק את זה יותר לעומק. במידה ואתה מחליט שזה לא לטעמך, תסביר להורים שלך שאמנם זה נשמע טוב, אבל אולי לא בא לך שיעשו ניסויים על הגוף שלך בזמן רגיש שכזה. וגם אני אגיד - לך עם הלב שלך.

הודגיק

New member
../images/Emo8.gifרק להזכיר לך משהו

לאחר שיחתנו תזכור את המשפט הבא : " לכל גבול יש גם גבול " ולמי שלא יודע מה זה , שיראה את "הכוכבים של שלומי" . וכמו שאמרת :" לפחות יש אליפות אירופה בכדורגל" .

nogaus

New member
רמי שלום,

גם אני שמעתי על מטפל רוסי שמצא תרופה או סוג של טיפול כנגד סרטן- בעלי אחוזי הצלחה גבוהים- אם זה הוא- אין ספק שכדאי לך ללכת על זה. והנה מספר פרטים שאם תוכל לברר עליו ואכן יתברר שזה הוא אני ממליצה ללכת על זה: הוא עלה לארץ לפני לפחות 10 שנים, אם אני לא טועה בסביבות 1990. את מרבית הניסויים הוא ערך שם- טרם עליתו לארץ כאשר הגיע לארץ, לא קיבלו את התעודות שלו ולכן הוא נאלץ לעבוד בתור שרת או עוזר מעבדה (או משהו כזה) בבית חולים (אם אני לא טועה זה היה בירושליים אבל יתכן שאני מבלבלת) והקטע האחרון והחשוב ביותר, הוא ניסה לפרסם את תגליתו בארץ- אף אחד לא קיבל אותה ואפילו לגלגו עליו- לכן חברה שוודית איתרה אותו- והיום יש לו קליניקה בשוודיה והוא מגיע לארץ (יש לו גם משרד פה) לעיתים רחוקות ומאוד קשה לתפוס אותו. אם זה הבחור והוא אמר שהוא יכול לעזור לך- לך על זה בכל אופן- הרבה בריאות

למעלה