רונה גימל 1
New member
אוי כמה שאופירה צודקת!!!
גם אני אמרתי שלי זה לא יקרה...
זה לא יקרה...
כבר לפני שנה סיפרתי לאופירה שאני סובלת מריפלוקס באופן קבוע והלילות שלי הפכו לסיוט גם כשאכלתי רק שעות לפני כן.
כריות מוגבהות, המנעות מאכילה מאוחרת, המנעות מאכילת דברים שעומדים בקיבה זמן רב, כל זה לא עזר.
כמעט מידי לילה סבלתי מריפלוקס תוקפני. לפעמים נוזל מהקיבה יצא לי כמו מזרקה דרך האף!!!
קיבלתי דלקת ריאות לפני שנה.
אופירה יעצה לי לפתוח ומהר.
אבל אני, טיפשה שכמותי, פחדתי לעצור את ההרזייה.
אז עכשיו אני אוכלת אותה.
לפני יומיים קיבלתי דלקת בוושט וזה סיוט אמיתי! כאבים חזקים מהלוע והגרון ועד הקיבה. אוכל, שתיה, אוויר שעובר בוושט, הכל כואב.
ואין ריפוי ממשי חוץ מאומפרדקס וגסטרו.
קבעתי תור לד"ר רזיאל לפתיחה של הטבעת. ומתור לעוד חודש היא קבעה לי תור למחרתיים כששלחתי לה מייל על מצב העניינים.
כמה לפתוח? אינני יודעת.
יש משהו טבעי שיעזור?
אופירה, כרגיל, את צודקת.
גם אני אמרתי שלי זה לא יקרה...
זה לא יקרה...
כבר לפני שנה סיפרתי לאופירה שאני סובלת מריפלוקס באופן קבוע והלילות שלי הפכו לסיוט גם כשאכלתי רק שעות לפני כן.
כריות מוגבהות, המנעות מאכילה מאוחרת, המנעות מאכילת דברים שעומדים בקיבה זמן רב, כל זה לא עזר.
כמעט מידי לילה סבלתי מריפלוקס תוקפני. לפעמים נוזל מהקיבה יצא לי כמו מזרקה דרך האף!!!
קיבלתי דלקת ריאות לפני שנה.
אופירה יעצה לי לפתוח ומהר.
אבל אני, טיפשה שכמותי, פחדתי לעצור את ההרזייה.
אז עכשיו אני אוכלת אותה.
לפני יומיים קיבלתי דלקת בוושט וזה סיוט אמיתי! כאבים חזקים מהלוע והגרון ועד הקיבה. אוכל, שתיה, אוויר שעובר בוושט, הכל כואב.
ואין ריפוי ממשי חוץ מאומפרדקס וגסטרו.
קבעתי תור לד"ר רזיאל לפתיחה של הטבעת. ומתור לעוד חודש היא קבעה לי תור למחרתיים כששלחתי לה מייל על מצב העניינים.
כמה לפתוח? אינני יודעת.
יש משהו טבעי שיעזור?
אופירה, כרגיל, את צודקת.