אוי כמה שאופירה צודקת!!!

אוי כמה שאופירה צודקת!!!

גם אני אמרתי שלי זה לא יקרה...

זה לא יקרה...

כבר לפני שנה סיפרתי לאופירה שאני סובלת מריפלוקס באופן קבוע והלילות שלי הפכו לסיוט גם כשאכלתי רק שעות לפני כן.
כריות מוגבהות, המנעות מאכילה מאוחרת, המנעות מאכילת דברים שעומדים בקיבה זמן רב, כל זה לא עזר.
כמעט מידי לילה סבלתי מריפלוקס תוקפני. לפעמים נוזל מהקיבה יצא לי כמו מזרקה דרך האף!!!
קיבלתי דלקת ריאות לפני שנה.
אופירה יעצה לי לפתוח ומהר.
אבל אני, טיפשה שכמותי, פחדתי לעצור את ההרזייה.
אז עכשיו אני אוכלת אותה.
לפני יומיים קיבלתי דלקת בוושט וזה סיוט אמיתי! כאבים חזקים מהלוע והגרון ועד הקיבה. אוכל, שתיה, אוויר שעובר בוושט, הכל כואב.
ואין ריפוי ממשי חוץ מאומפרדקס וגסטרו.
קבעתי תור לד"ר רזיאל לפתיחה של הטבעת. ומתור לעוד חודש היא קבעה לי תור למחרתיים כששלחתי לה מייל על מצב העניינים.

כמה לפתוח? אינני יודעת.
יש משהו טבעי שיעזור?

אופירה, כרגיל, את צודקת.

tzfat

New member
Marshmallow root

אבל אינני זוכרת איך קוראים לזה בעברית.
חנות טבע ומרתיחים ואחרי כחצי שעה שותים
אבל אם את נוטלת תרופות אחרות אז
הפרש של שעתיים כולל האומפרדקס.
לפני המעקף שלי,שהיה לי ניתוח חוזר לאחר טבעת קבועה
התייעצתי וביקרתי אצל רופא שגם למד שנתיים רפואת סינית.
מקימי מצפת

אופירA

New member
מנהל
אוי ואבוי לי, עכשיו אני מרגישה פולניה

אבל זה נשמע מאוד עצוב.

את כמה שנים אחרי טבעת, ואני מצטערת - אין ברירה. עלינו לנהוג בטבעת כמו שרוול. להפסיק להדק אחרי שנים, לזכות להגבלה חלקית ולהמשיך לשמור על התוצאות ע"י שמירה והקפדה. כל הפטנטים של אכילה לזירוז חילוף החומרים אמורים לשמור עלינו.
כשאני שומרת על הפטנטים - זה מצליח לי. הבעיה כשאני מורידה הילוך ושוכחת מהסדר הקבוע. ואז אני עולה.
אבל לא 30 קילו! וזה מה שחשוב. עולה 3, 5, גג 7.
ואם אני חוזרת לסדר הקבוע (לחמניות, סיבים תזונתיים, חלבונים, כל 3 שעות, שתיה, פעילות גופנית מינימלית) - אני מורידה אותם. לאט אבל הכל.

כמו שאמר אדם הראשון: אכלתי ואוכל
כך אני אומרת: הורדתי ואוריד.
נכון שגם השמנתי ואשמין, אבל גם הורדתי ואוריד. זה החיים.

ירדת הרבה יותר מ-30 קילו. נהיית דוגמנית. למה לא לפתוח מעט? 1/4CC.
עכשיו צריך לפתוח הרבה. נראה לי 1CC. צריך להחלים מהדלקת. לא חושבת שאומפרדקס וגסטרו שייכים כאן. רק פתיחה והחלמה של הדלקת.
עד ההחלמה, רצוי לאכול כלכלה רכה - הכל טחון.
למה צריך מחרתיים רזיאל? למה לא מיון היום??? בכל מיון נורמלי יפתחו לך 1CC (לא חייבת לפרט את כל הזוועה, רק לבקש פתיחה של 1CC בגלל היצרות). צריך רק טלפון קודם למיון, לברר אם יש כירורג שפותח חלקית ולא כל הטבעת. מעייני הישועה עושים את זה מעולה.

תודה רבה, אופירה היקרה!!!

אני רוצה שד"ר רזיאל תראה אותי. אולי צריך לבדוק משהו, זה מרגיש כמו דלקת קשה. ובכלל, אולי כדאי לעשות שיקוף לראות איך הטבעת יושבת.
בטח טחון, ממילא בקושי אני אוכלת כי זה כואב וגם שתיה צריכה להיות בטמפרטורה מסויימת. זה כואב כל היום, גם כשאני לא אוכלת.

חוץ מזה, ירדתי 58 ק"ג לפחות.
אנשים יוצאים מן הכלים וזה מעניין, כי משנה שעברה ירדתי 8 קילו בערך וזה מרגיש לאנשים כמו עשרים.

אבל למרות הכל, הטבעת היא אהובתי.

אופירA

New member
מנהל
זה לא סותר. תלכי לרזיאל, אבל לפני כן גם למיון

אנשים לא ממש מעניינים אותי.
אתמול ניהלתי ויכוח עם מישהי שצעקה לי: איך רזית! את רזית המון!
ואני, מלפני פורים ועד היום עליתי 7 ק"ג. והיא ראתה אותי בין פורים לפסח.
וגם לפני שנתיים, כשעליתי 7 קילו וירדתי אותם במשך שנה, כל חצי קילו אנשים צעקו: איך ירדת, המון!

אני מתבגרת, ואם אני גם משנה 2 שערות בפיאה לכיוון ימין, כבר צועקים לי רזית המון.
אז זה לא מעניין. מעניין מה קורה בהרגשה שלי, בבגדים שלי, במשקל שלי.

אהבה לא צריכה להיות חונקת. אנשים מבוגרים שמאוהבים זה בזה, צריכים גם לתת ספייס אחד לשני, אחרת לאורך זמן האהבה תחנוק, הקשר יתפוצץ ומכל הסיפור תהיה רק עוגמת נפש אחת גדולה גדולה גדולה (ושמנה). לא חבל?

למעלה