אוי לא! זה קורה גם לי,אמא'לה

אש אש

New member
אוי לא! זה קורה גם לי,אמא'לה../images/Emo12.gif

הכרתי גברים בחיי,ואני מדברת על ידידי הגברים,שעברנו על השיחות האלה שברגע שהם מרגישים שהאהבה נוגעת בהם,הם בורחים. מצחיק מחפשים את ה-אחת וברגע שזה קורה,הם מסתגרים,מתגוננים,בונים חומות,חלקם אף מתנתקים,ונעלמים. שאני נישאלת איזה גבר אני מחפשת בחיי אני לא מוציאה את הרשימה של:שיהיה חכם ושנון,מלא הומור ועוד.... בשורה אחת טוב נו אולי שתיים אני מסכמת. גבר שלא ניסגר והתכווץ מחשש לכאב נוסף. (שיעשה הכול למען ילדיו) אני בשוק אני בהלם אני המומה....הוא הגיע...הוא נגע בי ואני...אני,אני,אש...מתכווצת לה. מבוהלת ופתאום מבינה אותם,עייפתי מלכאוב,וואווו אני יודעת שלא אברח זאת לא אני,אבל פייר...פוחדת. כנראה שזה לא רק קטע של גברים אה?
אש.

chameleon9

New member
כן אש,

אני מוכרחה להודות שבדיוק השבוע עברה בי אותה מחשבה....... אני כנראה בפעם הבאה אברח רחוק מאד כדי לא לחטוף בפרצוף את מה שחטפתי כבר כמה פעמים.......

אש אש

New member
ואז אהיה כמו אותם גברים שלא אהבתי?

כנגד כל מה שהאמנתי? חייבת להיות אולי כואבת אבל שלמה בידיעה שזה לא זה ולא אשאר עם האולי.....זה יכול היה להיות ..... וואווו זה קשה,לא צוחקת.

Deerest

New member
אם איני טועה

אש את (וכנראה לא רק את) מזהה אצל אחרים את אותם נקודות "חולשה" שנמצאות אצלך אבל זה קל יותר לראות אותם אצל אחרים כמו מראה נראה לי לא?

אש אש

New member
../images/Emo11.gifמעולם לא פחדתי.

תמיד טענתי שאני מעדיפה לב כואב מאשר לב שלא מרגיש. אבל FUCK זה כואב:)

אסקורט

New member
לאש קשה לקפוץ למים??? ../images/Emo13.gif

לכולם קשה וכואב אגב... מישהי אמרה פעם ש-winners never quit and quitters never win. אין אייקון לאמפטיה משום מה... (גבר עיצב? :)) בכל אופן קבלי משלוח של אמפטיה ממני, אסקורט

אש אש

New member
קוננצ'יק.........../images/Emo25.gif

לא עברת אצלי את מבחני המציאות:) אבל חופשי סומכת עלייך.
אש.

אסקורט

New member
אמרת שלא תברחי...

יש פה שני קטעים: אחד זה לפחד ושני זה לברוח בתירוצים משונים. לדעתי אם את לא בורחת אז את לא מתנהגת כמו הסטראוטיפ הגברי... זה ברור שגברים לא המציאו את הפחד ונשים מפחדות גם כן. אבל הסגנון שנחשב גברי (בצדק או שלא בצדק לא אכנס לעניין הזה עכשיו) הוא להכחיש ולברוח והסגנון שנחשב נשי הוא להודות בזה ולדבר על זה. הגבר שלך יודע שאת מפחדת? את יכולה לדבר איתו על הפחד האנושי שלך מבלי שהוא יברח בתירוצים נוסח "וואלה זאת לא יודעת מה היא רוצה מעצמה.."??? מאחלת לך שכן. חיזקי, אימצי והצליחי, אסקורט

אש אש

New member
הגבר שלי../images/Emo72.gifעדין לא שלי:)

הוא רוצה בי ופוחד ברגע שהתוודה שהוא פוחד, הכל אצלי נהרס... מהר עשיתי כמה טלפונים לקבלנים להצעות מחיר והזמנתי לבנים,חול מלט וחצץ לבנות חומה,עם גדר תייל מעל. הוא טוען שהוא פוחד אבל לא מסוגל להתנתק אבל אני כבר מערבלת את הבטון מקסימום אשים עדניות ריחניות על החומה מה לא??? תודה על תגובתך מתוקה.
אש.

למעלה