אוי לא

plants and rags

New member
אוי לא

כריס מרטין מנסה לחקות את ת'ום יורק בכל דרך אפשרית, נראה לי שהדבר הבא שהוא ינסה להשיג זה כישרון. בכל מקרה, איפה הייתי, מסתבר שיש רשימת 100 הזמרים הטובים ביותר ביקום במגזין המכובד רולינג סטון, ביורק במקום ה-60, אני מרשה לעצמי להיעלב. אך זאת רק ההתחלה. כריס מרטין הוא זה שכתב עליה. כמה נחמד. אתם מבינים איך זה מתקשר לחיקוי ת'ום יורק, נכון? אני לא צריך להסביר את זה שהיצור ההוא, שני היצורים האלה, אוהבים אותה. מסתבר שכל האנשים באיסלנד יפהפהיים, שכריס חיבב את ביג טיים סנשואליטי, ובהומוג'ניק הוא בכלל התלהב. והוא גם מאוד מרוצה מאיטס או סו קווייט. כמובן שלא תקראו את מה שיש לו לומר, לכן אספר על התועבה האמיתית שכאן: כריס והחבר'ה בקולדפליי אוהבים את פיג'יי. יש להם גם תמונה שלה על קיר הסטודיו. ואני אומר, כמה נחמד לקיר, מסכנה פולי. הנה מה שיש לו לומר: "When you land in Iceland, you feel like you're somewhere a bit magical. Maybe it's the volcanic activity, maybe it's the dried fish, but something's going on: Everyone seems to be extraordinarily beautiful, and everyone appears to be able to sing. Their singers are so far ahead of everyone else — especially Björk. Her voice is so specific and such a new color. Now that she's been around for 20 years, everyone forgets quite how extraordinary she is. She could be singing the theme from Sesame Street, and it would sound completely different to how anyone else would do it, and completely magical. She first crossed my radar on "Big Time Sensuality," from that video where she's on the back of a flatbed truck. I really got into her on Homogenic, largely because there's so much space left for the singing. On that album, there are strings and beats, but it isn't very full musically, so she has to do all the dynamics and everything. If you really want to hear what she can do, listen to "It's Oh So Quiet," from Post: She can go from zero to 60 faster than any other vehicle in terms of singing. And then to angry. In that movie Dancer in the Dark, she's singing as a different person and it stills sounds completely genuine. She could be an opera singer or she could be a pop singer. Dulux Paint has a catalog that has all the colors you can buy of paint, right? That is how Björk's voice is. She can do anything. In our studio, there are pictures on the wall of our favorite artists. I can see Mozart, Jay-Z, Gershwin, PJ Harvey, E.E. and Björk."

Esmena

New member
אתה כל הזמן מחפש בשם מי להיעלב,הא?

אני מבינה שחגיגות יום העצמאות של פולין(שחל ביום שלישי האחרון)ממשיכות. יפה,יפה. יש עתיד

Gremshnit

New member
מי זה בכלל?

והוא מתנסח בצורה משעממת ממש. אם כבר מדברים על ביורק וצבעוניותה, דבר בלשון ססגונית!
נו, אבל הוא אוהב את ביורק, מוצארט וגרשווין (את פיג'יי טרם זכיתי להכיר לעומק), אז בטח ספריית המוזיקה שלו מעניינת.

plants and rags

New member
זה בעלה של גווינית' פאלטרו

את\ה באמת לא מכיר\ה אותו? איזה כיף לך. הסולן של קולדפליי, כאילו? נראה לי שהם מקום שני בלאסט.אף.אמ, והיו להם איזה מלאנתלפים שירים בפלייליסט בשנים האחרונות. אז באיזו מערה הסתתרת?

Pygmy puff

New member
הבעיה עם כריס והחבר'ה

היא שהם אוהבים להתגאות שיש להם מקורות השפעה מעניינים (המממ רגע, ג'יי זי?? וביורק צריכה להיות איתו על אותו קיר. כמה חבל), אבל הם לא עושים עם זה כלום, חוץ מלשיר בפלצט מעצבן ולחקות את רדיוהד. אתם יודעים שכריס מרטין אמר פעם שהיה לו חלום והופיעו בו רדיוהד ווסטלייף, או משהו, ושזו הייתה מין התגלות כי זה בדיוק שילוב של מה שהם מנסים לעשות מוזיקלית. אאוץ'. טוב, לפחות הוא מודה בזה.

plants and rags

New member
איזו הגדרה מדויקת.

על מה לעזאזל היצור הזה חולם. מה גווינית' מחפשת איתו?

plants and rags

New member
א.א. קאמינגס

משורר נודע. כמה נודע? ביורק שרה את sun in my mouth שלו ואת SONNETS / UNREALITIES XI. למה אני צריך לדעת את זה? כל זה בהנחה שלא קיים עוד E E בעולם.

למעלה