אוי לי!!!

אוי לי!!!

דאמט, הפסדתי היום את הפרק!!! יהיה שידור חוזר? נ.ב.- נחמט לגלות שיש פורום לסדרה
סדרות אוסטרליות רולז

q1231

New member
לא יהיה שידור חוזר לפרק

יתכן ובעתיד יהיה שידור חוזר לעונה הראשונה. בנתיים אספק לך תקציר לפרק של אתמול: בריאל מחליטה להתפטר מהעבודה ולמכור את חלקה בדירה. אלכס מודיעה לכולם שהיא התקבלה להתמחות בלונדון למשך שנה. אוון המום והולך להשתכר ב"פו בר" שם הוא פוגש את ריצ'י,וויל וג'ייסון.וויל וריצ'י הולכים לגבריאל כדי לשאול כלי עבודה והם מתמסטלים איתה והיא מספרת להם על הקשר הרומנטי שהיה לה עם בחורה באוניברסיטה.אוון ההמום מהודעתה של אלכס מתחיל לכתוב סיפור ומסרב לתת לאלכס לקרוא את עבודתו. קלי מתחילה לצאת עם ניית'ן. היא מאוהבת בו קשות ומרוב לחץ שהיא תהרוס את זה ותנהג לא נכון, היא כמעט הורסת את זה כשהיא עוזבת מסיבה אליה היא הלכה עם ניית'ן באמצע.וויל ומירנדה הולכים להשתכר ב"פו באר".וויל עוזר לריצ'י להעביר את חפציו לדירתו של בראד. ריצ'י נפרד ממירנדה ומציע לה להישאר ידידים, אבל היא מסרבת.גבריאל הולכת לדבר עם ג'ייסון לאחר שהיא מבינה שהוא היחיד שיוכל להבין אותה והם מתחילים לדבר על החיים.אוון שולח את הסיפור שלו בדואר.

238

New member
ריצ'י עובר לגור עם בראד?

בס"ד איך זה קרה? גבריאל מתפטרת מהעבודה?אלכס עוזבת? [או בקיצור-אני מפסידה פרק אחד,וכלום לא נשאר אותו דבר<???!]

q1231

New member
לאחר שריצ'י

החליט לעזוב את הדירה אותה הוא חלק עם וויל ומירנדה הוא עבר לגור עם בראד.

SheIIy

New member
זה אחד הדברים שטובים בסדרה הזו,

בכל פרק משו קורה, משו משתנה... לא כמו בסדרות אחרות שרק אחרי עשרה פרקים משו קטן זז.

לא כל כך הבנתי

מתי הוא הספיק לעבור לגור עם בראד. רק לפני שבוע אותו בראד אמר לו שהוא לא מוכן להיות "המדריך שלו לסצנת הגייז". מתי בדיוק הוא הספיק לעבור לשם?

q1231

New member
הוא סיפר את זה

בפו באר כשאוון בא לשם. הוא סיפר שהוא עבר לגור בדירה שלו.

כן..את זה שהוא סיפר הבנתי

סתם הצחיק אותי שדילגו על המעבר עצמו (חוץ מפירוק הדירה הקודמת והסיפור בפו-באר)

למעלה