אוי מאי גאד, איזה פרק עצוב!!!!

Cant deny

New member
אוי מאי גאד, איזה פרק עצוב!!!!

אני לא מאמינה. הם היו בבית! עד כמה עצוב זה יכול להיות!=/

NatalieMi

New member
זה לא בטוח אפילו

אין לי הוט אבל ראיתי את הסדרה ואני חושבת שאני יודעת על איזה פרק את מדברת. זה היה רק טיזר שנחשוב שאולי הם היו בבית אבל אם הם היו נשארים לכי תדעי מה היו מגלים ככה שזה לא הבית המקורי :p

גלבטרון

New member
לא

זה אכן היה עולם הבית שלהם. הפרק נכתב ע"י יוצר הסידרה והוא אמר בראיון שזה אכן היה עולם הבית שלהם.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

קטע נורא בעיניי
למהעשו לנו אתזה

גלבטרון

New member
אל תדאגי יש עוד פרקים...

זה לא היה הפרק האחרון של הסידרה למעשה זה היה רק הפרק הראשון של העונה השניה. יש לנו עוד 77 פרקים בדרך!

Fairywitch

New member
אני יודעת- אבל זה נורא עצוב../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

פעם שלישית שאני רואה את הפרק- כל פעם מדכא מחדש. איך הוא לא חשב לרגע שאולי בינתיים השער תוקן

nick at noon

New member
לא היה לו זמן לבדוק

מעניין שבשום עולם אחר שהם היו בו או.ג'י. סימפסון לא רצח את אישתו. דבר טיפשי לחלוטין: אם למכשף יש מכונת גלישה והוא עצמו גולש באופן קבוע מהעולם הזה ובחזרה הוא לא יכל לשלוח אותם עם טיימר משלו כדי שהם יוכלו לקבוע כמה זמן יהיה להם. אז הם גם היו יכולים לחזור כל פעם לעולם של המכשף וככה לחפש את הבית שלהם עם רשת ביטחון.

rocket

New member
זה לא ממש חורים בהגיון, אלה יותר

דברים ש"התפספסו" כדי לעשות את העלילה למעניינת יותר

rocket

New member
אם הם היו עושים את זה - לא הייתה

סדרה. עניין ה 35 שניות עד החלון הבא נעשה כמובן בשביל להגביר את הדרמה ואת כל הטרגדיה שבסיפור הזה. אני זוכרת שזה ממש העציב אותי עד דמעות בזמנו (הייתי בת 12 או משהו כזה).

nick at noon

New member
מה שאהבתי בפרק

היה בעניין המחלוקת בין ארתורו שלא מקבל את האפשרות של משהו מעבר למדע לבין וויד שמוכנה לקבל. אומנם בפרק ארתורו זוכה לניצחון מסוים כי הוא צודק בכל העניין של המכשף, שהכל אשליות. מצד שני יש את המגלה עתידות שזה היה חלק שאהבתי בפרק - כשהיא מגלה להם שהמכשף הוא גולש. איך היא ידעה שהמכשף הוא גולש ואיך היא ידעה שהם גולשים? אפשר לשער שאולי היא ראתה את המכשף ודיברה איתו כשהוא רק הגיע לעולם הזה ולפני שהוא יצר את המותג של המכשף. כשהיא ראתה כפיל של המכשף היא הבינה שהוא ואלו שאיתו הם בטח גם גולשים.

yarivito

New member
נכון,הסוף באמת היה די עצוב...

ולחשוב שאם המכשיר ה&%$&$ היה נותן להם יותר מדקה לחקור את העולם הזה...הם היו מגלים שזה הבית

גלבטרון

New member
למרות העצבות

הפרק לדעתי היה פרק טוב, אהבתי את המחווה לקוסם מערץ עוץ, רק חבל שהכלב מהעונה הקודמת לא היה פרק, הוא היה יכול להיות "טוטו" מצויין. בין המחוות ניתן למצוא: - לעוזר של המכשף קוראים, מר גייל. השם זהה לשם משפחתה של דוריתי, דוריתי גייל. - דרך הלבנים הצהובות היא כמובן, גשר שער הגרגוייל המוזהב. - המכשף הוא הקוסם. הטירה של המכשף היא עיר האיזמרגד, שכל תושביה חיים רק בה ולא יוצאים מחוצה לה. הרופא אליל (Witch Doctor) הוא כמובן המכשפה הרעה. - בסוף הפרק קויין המכשף אומר לרמברנט כי הוא מלא לב, משבח את ארטורו באומץ שלו וקויין שלנו מודה לו על כך שהוא הציל את המוח שלו מהרופא אליל, ווייד היא כמובן דורותי שרוצה רק לחזור הביתה. - ועל נא נשכח את הצייד ראשים הננס המקביל לננסים מארץ עוץ. אבל בפרט למחווה הנחמדה, הפרק כן סיפק לנו עוד פרטים על הדמויות. כך לדוגמא למדנו שלארטורו יש בן וכי הוא יודע צרפתית וראינו גם כי רמברנט איננו רק "בכיין" יותר (כפי שהוא היה בעונה הקודמת), בעונה הזו (ובבאות אחריה) הוא כבר יודע לדאוג לעצמו ולהילחם (אני מניח שהשינוי נבע מהחוויה שלו בעולם ההגרלה, בפרק האחרון של עונה שעברה). הדבר שהכי הציק לי בפרק הזה היה נושא הכסף. הרי בעולם ההגרלה גם וויד וגם רמברנט לקחו הרבה כסף ומישום מה הם לא לקחו אותו איתם (לפחות לא 220 דולר - החשבון של הרופא). אבל יש להם מספיק כסף לחדר בבית מלון וכדי לקנות בגדים חדשים. אבל הקטע הכי אהוב עליי בפרק הוא הדברים שאומר ארטורו לפני שכולם בורחים מהרופא: "Given the fraudulent nature of this man's claims, I suggest a response that harkens back to our childhoods: run. Run like hell"

שם המשפחה של דורותי זה גייל?

טוב לדעת... מה שכן, ג'רי הפגין בפרק הזה כישרון משחק מדהים. קווין המכשף היה דמות שונה מאוד מקווין שלנו.

nick at noon

New member
כן הוא שחקן טוב

אבל לדעתי זה שמשחק את הפרופסור טוב יותר. אף פעם לא ראיתי גמד טוב כמו גימלי בשר הטבעות.

nick at noon

New member
תמיד אפשר לסמוך עליך

חשבתי על קצת מהנקודות האלו אבל לא כל זה. רק שאם אני לא טועה מי שמחזיר את דורותי הביתה היא המכשפה הטובה (הצועניה?) ולא הקוסם. וסתם עוד דבר שחשבתי עליו עכשיו: הנהג מונית סיפר שיש שם ערפדים מוצצי דם - הקופים המעופפים.

למעלה