אוי מייגאד אני ממש מתאימה לפורום הזה

אוי מייגאד אני ממש מתאימה לפורום הזה

ישששששש פורום בשבילי. מה שלומכם? אני אוהבת אתכם. אתם חמודים. אוקי...אני רוני ואני בגלגול הקודם הייתי היפית בארץ ישראל. כן כן חייתי פה לפני שבעים שנה ושגעתי את כל השמרנים. צרכתי סמים ואלכוהול ברמות מטורפות ולכן כיום אני לא שותה ומעשנת(אפילו לא סגריות) כי אני לא צריכה את זה בשביל להתמסטל!!!!! אני מסטולה באופן בטבעי!!! נראה לי שגלגול לפני הגלגול הקודם חייתי בימי הביניים והייתי מכשפה. הכמרים הרשעים לא תפסו אותי. היום אנחנו חיים בחברה יותר פתוחה וגם היום אני נחשבת לאדם שונה מכולם. אז תחשבו אם הייתי אותה אחת בתקופה יותר קדומה, תקופה שבה היו מחשיבים אותי ללא אנושית. אני חיה מלהקשיב ולחקור מוזיקה. לצערי אני לא מנגנת אבל יש לי שמיעה מוזיקלית טובה. אני אוהבת בעיקר של דיוויד בואי-הוא גאון לדעתי. זיגי סטארדסט זו הבקרה מטורפת. אני אוהבת את לו ריד ואת מחתרת הקטיפה. אני אוהבת את פרל ג'אם,סאונגרדן,אליס אין צ'יינס,ג'ף באקלי,רד הוט צ'ילי פפרז(את האחרונים שלהם אני לא אוהבת), לד זפלין,פינק פלויד,המי,הדלתות,אריק איינשטיין,מופע הארנבות של ד"ר כספר,המכשפות,רוקפור,איפה הילד. אם אתם רוצים לדעת עליי עוד,אתם מוזמנים לשאול.

בייבי את לא שרוטה את חייה בסרט ../images/Emo6.gif

חחח סתם סתם.. ברוכה הבאה..
אני אלמוג

spake

New member
חחחחח

עלק המי והדלתות........תרשמי ת'שמות באנגלית.............. וברוכה הבאה........

למעלה