"אוי מילים... מילים..."

עוד שיר שלי..

כמה שאני רוצה, ככה אני מפחדת כמה שאני יכולה, ככה אני מועדת ואיך שאני נקשרת, נעטפת בשכבת הגנה נזהרת לא להיות יותר מידי חשופה כמה שהוא מתקרב, אני זזה הצידה כמה שאני מתקרבת, מתחרטת בשנייה אני אוהבת, אבל מפחדת העיניים כבר עייפו מלבכות, לא נשארו יותר דמעות. לא רוצה שזה יגיע, אני והוא לבד, ירח בחלון שמזכיר לי כמה קרובה האהבה להיחשף מולו בלי ההגנה שמלווה אותי עם העצב שמסתירים החיוכים, את הרגש מסתירה בין כל האנשים רק שיקבל אותי כך, אני כמו שאני שלא יהיה כמו האנשים שהכריחו אותי להתעטף בהגנה שרק יסתכל לי בעיניים ויבין הכל לבד. רק שיוציא אותי מכל התחפושת, מרגישה שאני נופלת לתוך תהום של שקר האנשיםפ הכי קרובים אלי בעצם הכי רחוקים רק שיהיה זה שחשבתי עליו, כשכיסיתי את עצמי בין האנשים רק שיהיה זה, שיוציא ממני חיוכים אמיתיים. עכשיו אני יודעת, כשחשבתי על אהבה חשבתי עליו

inbal287

New member
"אוי מילים... מילים..."../images/Emo63.gif

שרשור השירים הכתובים שלכם. לכאן אתם משרשרים חומרים כתובים בלבד [השתדלו לשמור על שרשור מסודר]. השרשור הבא יפתח עוד שלושה ימים או כשהשרשור יהיה עמוס מדי, עד אז כל ההודעות מגיעות לפה [אחרת ימחקו, וחבל]. תהנו

orguy

New member
אני חייל/ אור גיא - בהשראת הצבא...

בימים ההם שכבר חלפו היינו בבית הספר, שם למדנו, שיחקנו והשתוללנו, אהבנו לשבת ולצחוק על החיים, אהבנו לעזור לאנשים אחרים, הזמן עבר, הכל השתנה, ואני לא שייך עוד לזאת התמונה, היום אני חייל, חייל מאמין, לבוש במדים ונאמן לעמי, היום אני חייל והכל השתנה מסביבי את הילדות ההיא לא ניתן עוד להשיב, לא שכחתי איזה כיף היה אחרי הצהרים, כתבנו שירים לשיר לנערות אותן אהבנו, נהגנו לטייל וגלות דברים חדשים לדבר על המצב ועל אלוהים, העבר עוד ירדוף אותי הרבה, עכשיו אני כאן כדיי לתת. -------------------------- לידע כללי יש לזה גם לחן.... שלי כמובן

itoosh2

New member
טוב, נו... נפרסם...

רק כי פתחתם בשביל זה במיוחד שירשור... השיר הזה נקרא "קרוב מתמיד" השיר שאני הכי אוהב להופיע איתו... _________________________________________________ ירח נראה בשמים קרוב מתמיד, אפילו עם אותו רקע שחור והכוכב שלצידו, קרוב מתמיד. והם בורחים משם למעלה, ששם הכל בוער. שמיריעות הזמן קופצים עוד אנשים. והם בורחים משם למעלה, ששם הכל בוער. מתמתח, ועוד עובר. וחלון, ומחוצה לו, אנשים בשבת חלולים כבקבוק. "כבר הגיעו מים עד נפש", צועקים כולם בקול בכי חנוק. האילנות הזקנים חושבים בקול, כדי שכל העולם ישמע וידע, כדי שבסוף אף אחד לא יפגע, וישירו כולם קרוב מתמיד. חצים שבורים, על הקרקע, צבעים לא ברורים של לבבות מתפזרים. וליד לבבות בלי חורים, אבל סדקים אין סוף.

orguy

New member
איתוש שתיים

השיר מאוד מפחיד אותי, בשיא הכנות הבנתי שיש מלחמה בגלל שיש בריחה כפולה, אבל היו בשיר כל כך הרבה נושאים מעניינים שהם קשורים מאוד אבל גם מאוד לא, אם אפשרי להגיד, זה שיר מאוד יפה וגם מאוד ברמה, אבל אתה צריך לראות בשירים הבאים שלך, לא לעבור מהר מידיי מנושא לנושא כי זה קצת לא נקלט בהתחלה, אבל בכללי אני רק אגיד שמאוד התחברתי לשיר, הוא מדבר מבחינתי על היום בו העולם יגיד שלום וניפרד לתמיד אחד מהשני ובעצם אולי הלבבות שלנו יימצאו מקום אבל הם אף פעם לא יהיו שלמים שוב אלה סדוקים. ממש בהצלחה! אשמח לשמוע את הלחן, אור גיא

itoosh2

New member
תודה על התגובה...

ות'אמת שהכל פה הוא לגמרי נושא אחד חוץ מפן אישי בסוף שהוספתי... אני אשמח אם תנסי להבין שוב אחרי שאני אספר לך שהשיר הזה מדבר הרבה מאוד על דת ושהעובדה שהירח והכוכבים קרובים מתמיד זה אומר שהדת זמינה היום הרבה יותר ממה שהיא הייתה פעם... אני אשמח אם אחרי זה תכתבי לי את מה שאת מבינה מהשיר... תודה

orguy

New member
אוקיי אחי, תראה....

קודם כל סתם שתדע אני בן....סתם לידע כללי כזה...... דבר שני, קראתי שוב את השיר ועכשיו אני ממש מבולבל, בעקבות הסיפור, אבל סופסוף התחלתי לראות את העומק כן, כאילו הדת היא דבר זמין אבל גם לא משהו כזה לטעמך, בכל אופן אני עדיין חושב שהשתמשת פה ביותר מידיי סמלים/ מטאפורות שזה מה שבלבל אותי, אני חושב שאתה צריך להתעמק בסמל אחד או שניים מקסימום ולתת רמזים גדולים יותר או לחילופין ברורים יותר למה שאתה רוצה להגיד בשיר, המסר הוא שהדת היא זמינה אבל היא בעצם עושה אנשים ריקניים? תחשוב מה אתה רוצה להגיד בשיר שלך, שיר הוא כמו ילד, הוא לא בא סתם, חייבת להיות לו סיבה הגיונית, לפחות לפי ראותי עיניי, אני מאמין בך! אתה יכול! בהצלחה! אור גיא

itoosh2

New member
קודם כל מצטער...

עכשיו אני יודע שאתה בן... ותודה רבה על התגובה... אומנם לגבי השיר הזה אני מרוצה ממנו ואני לא חושב שאני אשנה אותו אבל אני אקח את העצה שלך לשירים עתידיים... תודה רבה..

orguy

New member
עצה נוספת בנוגע לשינוי....

אם כתבת שיר ואתה חושב שצריך לשנות בו משהו תשנה ואם אתה אוהב אותו כמו שהוא, תשאיר אותו כמו שהוא, אני הרבה פעמים רציתי לשפר שירים שלי אבל לא יכולתי לשפר אותם כי אהבתי אותם כמו שהם, לאט לאט מתקדמים!

לב/זבט../images/Emo211.gif

היה לי אביר על אופניים לבנים ועיפרון גבר החלומות, בן שלוש עשרה כמעט ידיד קרוב, וקצת יותר בשבילי מישהו מיוחד שחשבתי שאהב אותי. נתתי לו את ליבי והוא שבר אותו לרסיסים לא הספקתי להרכיב אותו בחזרה וכבר ראיתי אותו מסתובב עם חברה שלו אבל הוא הבטיח לי מקום בלב שלו, והאמנתי. אז מה אם ארץ מסתובבת לרגליי הכל קפא מאז שהלב שלי גסס והימים עוד יצטמקו עד לייבוש כי הדמעות שלי יורדות יותר מהר מהגשמים. לב גוסס מחכה לרופא נחמד, קצת מיוחד שיציל אותו ממות קליני. -------------------------------------------- שיר די חלש שלי.

../images/Emo29.gifארוטיקה של שיכורים.

ארוטיקה של שיכורים(\השקט של אחרי) השקט של אחרי נפרס בין הסדינים, ואתה כבר מסתובב ונרדם, משאיר אותי לבד. ואני חושבת שאולי רק דימיינתי, שהיינו לרגע גוף אחד. השקט של אחרי נפרס בין הסדינים, ונותר לי רק להזיע תשוקה, אבל חוקי המשחק שלנו קובעים, את מה שידעתי מההתחלה, זוהי רק ארוטיקה של שיכורים. השקט של אחרי נפרס בין הסדינים, הלילה נמוג ודוהה לאיטו, משאיר אותי לבד. ואתה טוען שכנראה רק דימיינתי, שהיינו לרגע גוף אחד. השקט של אחרי נפרס בין הסדינים, ונותר לי רק להזיע תשוקה. אבל חוקי המשחק שלנו קובעים, את מה שידעתי מההתחלה, זוהי רק ארוטיקה של שיכורים. (זוהי הגירסה השניה לשיר 'סלינגר ואני', שפרסמתי כבר...)

orguy

New member
שיר אהבה פשוט....

השיר מאוד יפה, משהו בו נורא הזכיר לי את איה כורם, אל תתאפקי מלומר קליפה, אולי שמעת ואולי לא אבל זה על אותו עיקרון השיר הזה, סליחה אם אני קצת ביקורתי, משהו טוב שיש לי לומר זה שאת ממוקדת על מה שאת כותבת וזה כבר יפה, באיזשהו שלב בשיר כבר נסחפתי לתוכו, הרבה אמת, המקום האמיתי שלך, להוריד את המחסום מלכתוב דברים שמרגישים שרצית לכתוב ולא כתבת ויהיה בסדר! בהצלחה, אור גיא

קודם כל תודה שהגבת...

דבר שני, שמחה מאוד שאהבת את השיר וכן אני מכירה את השיר "קליפה" של איה כורם, אני יודעת שהוא נכתב על אותו עיקרון, אבל בכל זאת אין קשר בין השירים. אני כתבתי ממקום אמיתי...מהתחושות. יש לי עוד המון המון שירים ואני אשמח לפרסם אותם אם תרשו לי...

orguy

New member
טלי לא ירדת לסוף דעתי....

התכוונתי ששניהם על אותו עיקרון אבל זה שלך בא מהמקום שלך וזה של איה בא מהמקום של איה, אשמח לקרוא עוד.... אור גיא

אה אוקיי, סליחה אי הבנה..

והנה עוד שירים שלי: אגב אני מאודדדדד ישמח אם מישהו ילחין לי אותם, אני לומדת פיתוח קול כבר שנה ומתחילה ללמוד גיטרה.. "האיש שביקשת מאלוהים" לפעמים את חושבת אולי זה סתם, בשביל מי את מתכוונת הכל כבר נעלם הוא הלך... לא אכפת לו, הוא קצת עייף האיש שביקשת כשהתפללת לאלוהים שיביא לך מלאך הוא הלך רחוק רחוק, למחשבות של אחרות שמישהי תגידו לו כמה זה יפה הוא השאיר אותך לבד שם, בחושך האיש שביקשת כשהתפללת לאלוהים שיביא לך מלאך בשביל מה את חיה בעצם? זה סוג של אשליה שמתנפצת העולם הוא במה ואת השחקנית את מסתכלת מסביב את רואה רק ניצבים, אנשים עומדים זקוף, מחכים למשימה הולכים שבי אחריך ,אפילו בלי לדעת בשביל מה אין פה מישהו שיהיה לידך אפילו האיש שביקשת מאלוהים כבר הלך...

"חיים משל עצמה"

לבד בלילה בחדר את כותבת לך שירים, מציירת סיפורים עלך החיים החדשים, על הדמויות שלא עוצרות. חושבת לך מה היה אם ואיך בטוחה שהעתיד חכה לך בזרועות פותוחות. לבד בלילה בחדר, את כותבת לך שירים על אהבה. אהבה שלא הגיעה מעולם. מחכה להתעורר, להסתכל מסביב לתת לדמיון לשקוע ולהסתפק במה שיש. היא אוהבת, אבל פוחדת היא מעיזה רק בחדר, בלילה לבד כותבת לה חיים משל עצמה לאט. היא בטוחה שיום אחד זה יתגשם הדפים שנאגרים, החלומות הדמיונות במגירה הקטנה, מאחורי המיטה. אולי מישהו יבוא ויקריא לה אותם מתוך שינה ואז היא תחלום לה בקשקט, לבד בלילה.

לשיחר הזה אין עוד שם..אשמח להצעות

היא חשבה שזה בסדר, שככה זה נהוג היא ידעה, זה כל שעה עגולה היא הרגישה את זה בגופה. היא חשבה שזה טוב, אבל זה כאב. היא שתקה, היא ידעה מה יקרה לה אם רק תלחש. העיניים שלו, היא זוכרת הכל הידיים שלו, היא מרגישה את זה בעור. אמא ידעה ושתקה. הסתכלה וחייכה. והיא חשבה שזה טוב, היא לא הבינה למה אבא של דנה השכנה לא מפשיל לה את השמלה, לא נוגע בירכיים. היא חשבה שזה בסדר, שזה טוב עברו עשרים שנה, זה בא לה בחלומות. היא עדיין לא מבינה למה היא במחלקה סגורה

"תמיד הייתי שם"

חשבתי שזה משהו זמני, לא רציני שיחלוף לי תוך יום או חדשיים חשבתי שזה משהו רגעי, שיחלוף עם הזמן שיעסיק לי את הראש עד כמה שניתן. עברה כבר חצי שנה, אני עוד מסתכלת מרגישה שאני מכירה אותך מאז שאני זוכרת אתה אפילו לא שם לב, אני קופאת נעמדת בצד כשאתה בא ליד השירים שלי עלייך, הרגשות שלי בשבילך חולמת חלומות עליי ועלייך, אבל לך יש אחרות יפות ממני, מצחיקות ממני, אחרות ממני ופתאום אוזרת אומץ להגיד את שחלמתי, את שרציתי ממזמן מתקרבת, מסתכלת, והולכת מכאן. אולי כי לא צריך לדבר, אולי כי העיניים אומרות הכל. בשבילך אני עוד אחת, שעוברת לידך אולי הן יפות ומצחיקות ממני אבל אף אחת לא תאהב אותך כמוני תסתכל, רק תסתכל.. אני תמיד הייתי שם, נעמדת בצד כשאתה בא ליד

למעלה