אוי...מצטער שחכתי להציג את עצמי...

ernieball

New member
אוי...מצטער שחכתי להציג את עצמי...

אז ככה...את רוב הפרטים שלי תוכלו לקרוא בכרטיס האישי שלי..חח... אני עורך סרטים כבר 4 ומשהו שנים אומנם אני צעיר (אפילו צעיר מאוד..חח..) אבל אי באמתהולך על כמה שיותר מקצועיות... אני עושה בעיקר סרטים לארועים (בר מצוות,בת מצוות,חתונות,נעליים ושאר הירקות...) זהו אני מקווה שיצא לי לכתוב פה הרבה כמו בפורום השכן (כלי נגינה...כן כן אני גם גיטריסט...) וזהו בגדול

ernieball

New member
עילג שכמותי... ../images/Emo8.gif

אי=אני באמתהולך=באמת הולך וננצל את ההזדמנות כבר לכתוב שאני עובד עם DC30+,עם פרמייר 5.1C (רק בגלל שהכרטיס לא עובד טוב עם 6),בין היתר אני מתעסק גם קצת בגרפיקה(פוטושופ,COMMOTION,MAX וכו') זהו...

GaLi17

New member
אמ...

אני חייבת לשאול....מאיפה ידעת לערוך בגיל 11????? זה באמת מעניין...וגם כל התוכנות האחרות שהזכרת....איך אתה יודע לתפעל אותם?

אני גם התחלתי בגיל הזה.. בעצם../images/Emo16.gif

לפני... סתם ישבתי אצל קרוב משפחה וערכנו את היומולדת 8 שלי... והשאר היסטוריה.
ניר

ernieball

New member
היי...

אז ככה...נוצרה אולי אי הבנה קטנה... בעריכה אני כן מתעסק כבר מגיל 11...באמת אל תישאלו אותי איך...אני התחלתי עם תוכנות קטנות ונוראיות,ולבסוף מיקמתי את עצמי על הפרמייר... כל שאר התוכנות שהזכרתי אז בהן אני מתעסק רק בשנתיים שלוש האחרונות... זהו...

ernieball

New member
עדיפה? זה די תלוי...

אני אישית הייתי ממליץ על הפרמייר...אבל מצד שני לוידיאו סטודיו יש ממשק יותר נוח וקל לעבודה... אתה עבדת עם שתיהן?

Schnickelfritz

New member
אני בת

ועבדתי (או לפחות ניסיתי לעבוד) עם הפרמייר במשך התקופת נסיון של התוכנה (כ 30 ימים) אבל ממש לא הבנתי אותה. הוידאו סטודיו באמת הרבה יותר מובנת לדעתי..

ernieball

New member
היי...

אז ככה...אם הוידיאו סטודיו יותר נוחה לך,אז כבר עדיף לך לעבוד איתה... אבל אם חשובה לך המקצועיות ואפשרות לשלב פלאג אינים בעתיד אז עדיף לך פרמייר...בקיצר,אם שתיהן את תהני... אז בנתיים תבחרי את מה שנוח לך יותר... או אפשרות אחרת...לקרוא את המדריך לפרמייר...שזו יכולה להיות אפשרות שתתאים לך גם כן... בקיצר,הכל תלוי במה שאת רוצה...שתיהן בסדר...

למעלה