אוי נמחק לו שרשור.....

אוי נמחק לו שרשור.....

אדון מנהל יקר,למה מחקת את ההודעה (השרשור) על האתר "שאלון אהבה" אם אתה טוען שזה אינו פוגע בפרט???? זה אומר שאני יכולה גם לפרסם ואז אחרי חודש תמחק את זה? (כי אולי יקום צדיק ויגיד שזה לא צודק). מה אתה אומר? LOVE ענת.

tygger

New member
אכן השירשור נמחק.

בניגוד לדעותיך אשר אינני יודע מה גורם להם לנסות להיות כל כך ציניות. השירשור הושאר פה כדי שמר שפן חרמן, יראה ויבין. אני מניח שאין זה מקובל עליך, אבל אני לא אשלח לו את זה במסר אישי היות ואני חושב שזה דבר שכולם צריכים לדעת. אני לא עומד להכנס פה לוויכוחים על הנושא הזה, כבר עניתי לך על הדברים במסר אישי. למרות זאת את מתעקשת להוציא את זה לפה. אז כן, השירשור נמחק בגלל שהוא אכן לא מתאים. המסר הועבר אל אותו אדם, ולכן השרשור נמחק. אני לא יכול להגביל כל אדם בקשר למה שהוא רוצה לפרסם. מה יקרה אם זה יהיה איזה אתר עם בדיחות על מרוקאים/גרוזינים/פולנים/ערבים/יהודים/גרמנים/. . . אז גם זה פוגע בפרט? ואתרים שמבקשים את האי מייל על מנת להרשם? אז גם זה פגיעה? שוב, אני לא מסכים עם האתר ההוא, וכבר אמרתי את זה איזה שלושים פעם. אני גם לא מסכים עם פרסום של פרטים אישיים בפורום. לא של האדם ועל אחת כמה וכמה לא של אדם אחר!

כמו שצריך.....

נכון אכן זה היה צריך להמחק ועוד מזמן. עוד בתחילת השרשור כשהופץ פה לא הראת שום כוונות למחיקת ההודעה. לכן אני יצאתי נמרצות נגד זה, מבין? ויש הבדל בין לספר בדיחה לבין לרשום פרטים אישיים על עצמך. תודה,והמשך שבוע מדהים!!! LOVE ענת.

tygger

New member
אכן כן.

אבל אני שמח שהכל טוב. שבוע מצויין לך. תהני חמודה ובהצלחה

למעלה