אוי, עינב נסחפת, מתלהמת ומגעילה

אור2221

New member
אוי, עינב נסחפת, מתלהמת ומגעילה

טוב, אז שפרה ואיתי ומי שזרק עשה טעות. גם אני אף פעם לא זרקתי אוכל לשירותים, אולי כי אני לא כל כך מבשלת... אבל היא תחפור בעניין ותשחיר את פני האנשים שעשו את זה עד הסוף "זה מגעיל", "זה דבילי", "מי עושה את זה?". אפשר לחשוב שהצעקות שלה זה משהו נורמטיבי ומקובל. לשפרה יש כל כך הרבה סבלנות...

daphne86

New member
הכי מטורף איך שהיא הוציאה דברים מפורפורציות

אז אני אלך לחרבן בכיור במטבח??! כאילו מה את שפויה??? ואיך רואים שהיא חמה ששפרה תעוף מהוילה כי היא אומרת לאיתי "אני לא כועסת עליך אני יודעת שזה לא היה הרעיון שלך זה של אנשים אחרים בבית הזה" מענין למי הכוונה. היא ממש חולת נפש, הבחורה צריכה טיפול פסיכיאטרי דחוף. היא גם מתחממת כל כך ועל מה?!?!?

אור2221

New member
זה מכוון כדי להשפיל את שפרה

שכל כך מדוכאת ומבולבלת מסיפור צבר (שאם הוא אמר לרנין את מה שאמר והתכוון לכך, אז הוא מתנהג עם שפרה ממש לא נכון) שלא מסוגלת לפתוח חזית מול עינב.

tg151

Well-known member
נכון

זה נראה כאילו עינב רק מחפשת את שפרה, בסדר טעתה זהו נגמר העניין הלאה

ליאורי13

New member
די כבר !!! נתפסתם על עינב

היא הכי אנושית,איכפתית,דואגת,חברותית,יש לה ערכים,לא מרכלת,לא מסכסכת, הדברים החיוביים שלה עולים פי כמה וכמה על הרעים {שזה דיבור בקול רם} אז היא צועקת,מה קרה? היא לא צועקת כי היא אלימה אני בעדה ואמשיך להיות בעדה,היא מתוקה של ממש

אור2221

New member
לא מרכלת ומסכסכת?

באיזה עולם נראה לך סביר להשפיל מישהו כמו שהיא עשתה לשפרה היום, שמן הסתם לא עשתה שום דבר בכוונה רעה? אנושית ואכפתית? עוד אנשים אנושיים ואכפתים כאלה ואבדנו. לעינב יש את האמת שלה, שחור ולבן - וכל דבר אחר מוציא ממנה צעקות והתלהמויות.

ליאור13 על טעם וריח אין מה להתווכח

ההתנהגות של עינב בהחלט לא הטעם שלי, בחורה שאין לה מינימום תרבות שיחה, היא יודעת רק לצעוק ולצרוח בלי שום שליטה עצמית. אני "חוטאת" בצפייה בערוץ 20 LIVE וטרם נתקלתי בתכונות החיוביות שלה אם יש כאלה אז לא הצלחתי לראות איפה זה בא לידי ביטוי. לגבי "לא מסכסכת ולא מרכלת", הייתי משתמשת עכשיו במשפט של אבא שלה יוסי ("הצחקתי אותי ואין לי חשק לצחוק") זה באמת מנותק מהמציאות הדבר העיקרי שהיא עושה חוץ מלצעוק ולצרוח זה לסכסך ולרכל. ליאור13 לא ברור מה כל כך מוצא חן בעיינך בהתנהגות הוולגארית של עינב אבל אם זה לטעמך שייבושם לך.

תעזבו את עינב.

עינב היא פשוט פגיעה עם פיוז קצר זה הכל תתעלקו על מישי אחרת כמו שפרה הצבועה והמגעילה

למעלה