אוי ענק!

TimBuck2

New member
אוי ענק!

יש עוד תושבים בבית שמש!! חח.. סתם... אני יודעת שיש המון, אבל כל הרעיון הזה ממש משעשע אותי. מזל-טוב על הפורום, אני אולי אקפוץ לביקור מדי פעם, למרות שאני לא ממש מעורבת בבית שמש ורק גרה פה (נו טוב, וגם לומדת נהיגה פה... ארר...) יומטוב!

faith2

New member
ברוכה הבא../images/Emo13.gif......

תתנחלי כאן בבקשה
... חח....מי את אגב?

ה מ ש י ח

New member
שאלה לי שאלה לי שאלה לי חשובה..

אם אני לא מבית שמש, לא מהסביבה, ולמען האמת (ואני אכן מתביישת בעצמי) ממש ממש ממש ממש בכלל אין לי מושג איפה זה.. זה אומר שאני לא יכולה להתנחל בפורום הנחמד והשקט הזה? בברכה. המשיח.

TimBuck2

New member
אהמ... אהמ...

בית שמש היא עיר קיט נחמדה בחופיו הצפוניים של האוקינוס הקריבי... ארר... טוב אז לא. בית שמש זו עיר (ויסלחו לי הפנאטים, אבל כן, עיירת פיתוח) שנמצאת בצידה הדרום מערבי (?) של ירושלים (להלן- עיר הקודש) במרחק של כחצי שעה נסיעה על כביש מספר אחת (אם אין פקקים כמובן). העיר התפתחה ממעברת הרטוב וב-1992 (אני לא סגורה לגבי השנה... אני גם בטוח טועה) הפכה רשמית לעיר. השם, אם תהית, מופיע בתנ"ך ונגזר מתושבי המקום שסגדו לאל השמש (שכחתי איך קראו לו...). נכון להיום בית שמש היא בין הערים שגדלות הכי מהר בארץ ועם אוכלוסיה מאוד רב גונית (דתיים, חרדים, עולים מרוסיה, עולים מאתיופיה, עולים מארה"ב-בריטניה, עולים ישנים ממזרח וגם כמה אשכנזים... בערך שלושה, אני אחת מהם...
) אה, ולמי ששאל: אני טל, מאיזור הגבעה, למדתי בז´בוטינסקי ובשייבר ועכשיו אני לומדת בתיכון ליד-ה (בירושלים).

faith2

New member
אם ככה אני האשכנזיה השנייה../images/Emo13.gif...

ואל תשכחי אותנו- החילוניים

faith2

New member
ברור שמותר לך...! להתנחל!!!

ובקשר לבית שמש.....שמעי אני לא יודעת מה איתך, אבל יש פירוט מתחת להודעה שלי על העיר....שאגב 80% לא ידעתי...ואל השמש הוא : רע (למי המצרים)....לפי היוונים וואלה נשכח ממוחי שמו!.....
אה....ברוכה הבאה!!!

TimBuck2

New member
אל השמש

אל השמש המצרי הוא בהחלט רע, אבל דיברתי על אל השמש הכנעני... אני זוכרת שלבת קראו אשרה... לא? לא יודעת... מישהו בטוח ידע... ברור שיש חילונים, אבל החילונות חולשת על כל מיני רבדים וגוונים בעיר (בל נשכח שבית שמש היא אחת הערים היחידות עם שטח שהוגדר למכירת בשר חזיר...
לא היה אייקון של חזיר....) וכמובן את חובשי הכיפה האנגלוסקסים מהרמה שמשחקים בכל יום שישי בייסבול במה שהיה פעם האמפי... ותודה

ה מ ש י ח

New member
היי, אני מהצד השני של הארץ בכלל!!!!

לא שהיא עד כדי כך גדולה.. אבל (וזה אבל גדול)- אני ברמת הגולן.. ולאלה הכנענית קראו אשתורת ויש כל מיני דמויות מפגרות כאלה כמו בכל מיתולוגיה- תיאמת´, בעל וכו´.. למה הקשבתי בשיעורי תנ"ך למה? המידע הזה כל כך לא חיוני!!!! לכלום!!!!!!!! מילא. אה, ותודה על ההזמנת התנחלות
אני בהחלט מתכוונת

faith2

New member
חחח.....תמיד כדאי להקשיב!

אחרת איך היית ממלאה את 2 השורות האלה??? וייאלה אני דורשת בכל לשון של בקשה התנחלות!!!!

ה מ ש י ח

New member
באמת איך?

הממ.. משהו לא מסתדר לי במשפט "דורשת בכל לשון של בקשה". את יודעת מה זה מזכיר לי? שאיזה פרחה טיפשה מקצרין פעם אמרה למישהי- "זה לא שאני סנובית, את פשוט לא לרמה שלי" אני משועשעת

anava1

New member
חחח..אני יסביר לך רותמית../images/Emo13.gif

אם אפשר...כן? את צריכה להגיד- אני מבקשת בכל לשון של בקשה! או...אני דורשת בכל לשון של דרישה או...אני אומרת בכל לשון של אמירה או...בלעעע אל תתיחסי, אני מדברת שטוטות קצת...
בכל מקרוש- רק רציתי להגיד שמשהו פה מוזר.. יש לנו טל בבי"ס- גם צמחונית, גם מתופפת, גם... הן מדברות באותו סגנון (יותר נכון כותבות)וגם..מבית שמש בקיצר! והטל הזאת זאת לא היא...? איך אפשר של-2 בנות יהיה כ"כ הרבה במשותף? ועוד...ל-טל! מוזר מאוד.....

TimBuck2

New member
טוב, אז ככה

טל זה בערך השם הכי נפוץ בעולם!!! סתם. בעצם אנחנו כולנו אותה טל, יש טל בן וטל בת. כל פעם אנחנו מופיעים במקום אחר... אם אתם רואים יותר מ-2 טל במקום אחד זה בגלל שכמה מהם רמאים ושקרנים ובכלל לא קוראים להם טל. רק למגניבים! סתם, טל זה באמת שם נפוץ...

למעלה