אוי שבת היקרה

שמלת תחרה1

Well-known member
דן (שם בדוי), לוחם בהנדסה קרבית בן 19 מצפת, נדקר בסוף השבוע האחרון 11 פעמים בזמן שניסה להגן על אמו ועל אחותו - שהותקפו בגלל שהשמיעו שיר ברכב לאחר כניסת השבת. נגד הדוקר, אביאל מרדכי בן דוד חדד (19), הוגש כתב אישום. היום (שני) שחזר דן ל-ynet את רגעי האימה שבהם הוא כמעט איבד את חייו.

boriska1

Well-known member
דן (שם בדוי), לוחם בהנדסה קרבית בן 19 מצפת, נדקר בסוף השבוע האחרון 11 פעמים בזמן שניסה להגן על אמו ועל אחותו - שהותקפו בגלל שהשמיעו שיר ברכב לאחר כניסת השבת. נגד הדוקר, אביאל מרדכי בן דוד חדד (19), הוגש כתב אישום. היום (שני) שחזר דן ל-ynet את רגעי האימה שבהם הוא כמעט איבד את חייו.
זה רק מחזק את הטענה שצריך להשליט את הביביזם בקצב מהיר יותר. כאשר הביביזם המוחלט ישלוט דבר כזה לא יקרה.
היידה שרה

נערך לאחרונה ב:

פולגאר

Well-known member

פונה לבית חולים ע"י דרוזים והעו"ד של הדוקר ערבי.

נערך לאחרונה ב:

דורון-55

Active member
קראתי פעמיים ואני עדיין לא מאמין לכתוב
קשה לקבל כמה רוע יש .
לא ניתן להבין איך חיי אדם הפכו לקליפת שום
על מה ולמה במיוחד שהבחור היה עם אימו ואחותו
לרגע לא חשבתי שזה יקרה בצפת
לא שאני מקבל את זה במקום אחר ....
הסתובבתי בצפת לא פעם במילואים לרוב
צפת ציורית מדהימה ביופיה ובנופים שנשקפים ממנה
עיר פסטורלית ברוב האיזורים

שמלת תחרה1

Well-known member
קראתי פעמיים ואני עדיין לא מאמין לכתוב
קשה לקבל כמה רוע יש .
לא ניתן להבין איך חיי אדם הפכו לקליפת שום
על מה ולמה במיוחד שהבחור היה עם אימו ואחותו
לרגע לא חשבתי שזה יקרה בצפת
לא שאני מקבל את זה במקום אחר ....
הסתובבתי בצפת לא פעם במילואים לרוב
צפת ציורית מדהימה ביופיה ובנופים שנשקפים ממנה
עיר פסטורלית ברוב האיזורים
והכי לא הוגן, להכות מישהו בשם השבת.
לא מגזימה זה נזכיר לי את החמאס שבשם השם הורגים יהודים.

SupermanZW

Well-known member
החשוד כבר התחיל לשבש הליכי חקירה. קראתי תגובות, יש בהן טענות, לי ברור שהן ביוזמת החשוד, שערבים היכו ודקרו את הקורבן, לא הוא.

Harrington

Well-known member
מנהל
החשוד כבר התחיל לשבש הליכי חקירה. קראתי תגובות, יש בהן טענות, לי ברור שהן ביוזמת החשוד, שערבים היכו ודקרו את הקורבן, לא הוא.
מנין לך שהתגובות (היכן?) האלה הן "ביוזמת החשוד"? ואולי האיש, ככל שזה הוא, דובר אמת?

משתפרת1

Well-known member
מותר לשאת סכין בשבת?
מותר לנעוץ סכין לא משנה במה (עוד לפני שנדבר על לנעוץ סכין בבן אדם, שזה אסור גם ביום חול) בשבת?
מותר לחתוך בשבת, כשאפילו לחתוך נייר טואלט אסור?
מי שעשה את זה- אולי הוא יהודי על פי ההלכה, אך לא על פי הנשמה.

Harrington

Well-known member
מנהל
מותר לשאת סכין בשבת?
מותר לנעוץ סכין לא משנה במה (עוד לפני שנדבר על לנעוץ סכין בבן אדם, שזה אסור גם ביום חול) בשבת?
מותר לחתוך בשבת, כשאפילו לחתוך נייר טואלט אסור?
מי שעשה את זה- אולי הוא יהודי על פי ההלכה, אך לא על פי הנשמה.
לא קשור בכלל, אבל הזכרת לי...
המדינה המציאה/יצרה מטוס קרב חדש(ני). משהו מדהים שטרם נראה בעולם כולו. דא עקא, כל פעם שהוא המריא, הכנפיים נפלו. נקרעו בדיוק בקו החיבור שלהם לשלדת המטוס. הלכו למהנדסים הבכירים ביותר בעולם, פעלו על-פי הצעותיהם, לא עזר. הלכו לאחרים, לא עזר. מומחים מקצועיים מפה, מומחים מקצועיים משם, נאדה. ים של עצות, מיליארדי שקלים על נסיונות, אבל הכנפיים המשיכו להיקרע כל פעם מחדש.

בסוף מישהו הציע שילכו לשאול את הרב האזורי. בכל זאת, מדינה יהודית וזה. מאחר ונואשו מאנשי המקצוע, הלכו ושאלו את הרב. אמר להם, תחוררו לאורך קו החיבור בין שלדת המטוס לכנפיים, קו של חורים קטנים. אמרו לו המומחים מה הטעם? זה נוגד את כל כללי ההגיון המקצועיים. הרי אם פס החיבור חלש מכדי להחזיק מעמד, אם נחורר אותו הוא רק ייחלש. אמר להם, זאת עצתי.

החליטו לנסות, שהרי כבר לא היה להם מה להפסיד. חוררו והנה המטוס ממריא ללא קושי והכנפיים נשארות מחוברות ומתפקדות נהדר. חזרו המומחים לכבוד הרב ושאלוהו, כיצד ידעת? אמר להם, נו, וכי ראיתם פעם שנייר הטוואלט נקרע בקו המקווקו?

למעלה