אוי שכחתי לגמרי....

rootteem1

New member
אוי שכחתי לגמרי....

זאת אומרת לא שכחתי אבל לא הייתי אתמול על המחשב אז לא הייתה לי הזדמנות, קיצר אתמול היה לעדידוש יומולדת!!! אז סורי עדידוש מקווה שתיכנסי לראות את זה, אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא... קיצר מזל"ט גם כי עם קצת בדילי
תשארי איתנו dont go away!!!!!!!!!!
בהצלחה בצבא ובכל תחומי החיים.
הרבה אושר בריאות ואריכות ימים.
אוהבים!!
זאת אומרת אוהבות!!

Nova5

New member
../images/Emo49.gif לעדי(עדידושש18)../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo79.gif

מזל טוב, עדידוש! יום הולדת שמח! הרבה בריאות, הצלחה וחיוכים!

ורותם..יש לי הערה בונה..

בגלל שג'קו קורא כאן..יכול להיות נושא מאוד רגיש(התמונה של אבא שלו..) תשתדלי,ותשתדלו לא להעלות דברים מסוג זה.. אל תפגעי מותק...

קניה 1

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo23.gifיומולדת שמח../images/Emo70.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif

Karina85

New member
../images/Emo49.gifמזל טוב!!!

עדידוש, הרבה הרבה מזל טוב! אושר, עושר, בריאות, אהבה והצלחה עד 120 שנים יפות!!! שלווה, הנאה והגשמה עצמית והמון חיבוקים וחיוכים!!! שיהיה לך המשך שירות קל נעים ומהנה!!!

אפרתי 29

New member
מזל טוב !!! ../images/Emo65.gif

מאחלת לך חיים מאושרים ופורחים
, מלאים בהפתעות נעימות
, מוזיקה טובה
|ג'קו| חיוכים |
| והרבה אהבה

shongold

New member
../images/Emo49.gif לעדי החיילת ..עם הותק../images/Emo65.gif

הפז"מ וודאי ..דופק מונה את הימים הלוח עם התאריכים מן הסתם כבר התרגלת למפקד ולמג"ד.. ולשיח צה"לי שגרתי עם הקיצורים שבלעדהם לא מסתדרים. תשדלי להנות ממה שניתן ולאחוז ביד את הנטען.. בלימוד מערכת ונוהלים לימודים בנושאים הנבחרים. אושר הצלחה וריבוי חדוה שתלווה אותך בכל אשר את חווה

דורית41

New member
עדידוש-מזל טוב!!!

((קטונתי בנושא חיבור ברכות יומולדת...תמיד יוצאים לי הדברים הכל כך טריויאליים ולא יצירתיים, אבל גם הם מכל הלב-)) איחולי בריאות,אושר,הצלחה בשירות הצבאי (שיעבור מהר אבל גם טוב ומעניין), ושיהיה לך כל מה שתאחלי לעצמך.

kapit5

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gifמזל טוב אדידס

מקועקעת שלי נשמה-התגעגעתי אלייך. מה קורה איתך. בכל מיקרה תמשיכי להיות בדיוק כמו שאת. הרבה
ומוסיקה וכל טובבבב

talytal

New member
מזל טוב עדי מתוקה! ../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

למעלה