אוי שרה שרה שיר שמח

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
השירים שלך על סרטון לא ישכנע שאת שה תמים.

דיווח: שרה נתניהו הזמינה ספר לביתה בערב חג סוכות - בניגוד להנחיות​

רעיית ראש הממשלה הזמינה ספר מקצועי למעון הרשמי בבלפור בזמן הסגר, כך נחשף הבוקר ב"ידיעות אחרונות" • הגעת הספר מנוגדת להנחיות הקורונה, האוסרות על שהות בבית של אדם אחר לא לצורך חיוני • גורמים מטעם שרה נתניהו אישרו את הפרסום אך הסבירו: "היא צילמה סרטון הסברה לשירות הציבור"​

משתפרת1

Well-known member

רעיית ראש הממשלה הזמינה ספר מקצועי למעון הרשמי בבלפור בזמן הסגר, כך נחשף הבוקר ב"ידיעות אחרונות" • הגעת הספר מנוגדת להנחיות הקורונה, האוסרות על שהות בבית של אדם אחר לא לצורך חיוני • גורמים מטעם שרה נתניהו אישרו את הפרסום אך הסבירו: "היא צילמה סרטון הסברה לשירות הציבור"​

אתם יודעים שאינני אוהבת את התנהלותה של שרה.
במקרה הזה: שרה נתניהו איננה רק אדם פרטי, נוכחותה לצד ראש הממשלה היא תפקיד יצוגי. לדעתי התפקיד הזה מחייב אותה להיראות במיטבה, בצורה מכובדת. אני מקווה שגם הספר של בנימין נתניהו הוזמן לדאוג לכך שראש הממשלה ייראה מסודר.

raya

Well-known member
אתם יודעים שאינני אוהבת את התנהלותה של שרה.
במקרה הזה: שרה נתניהו איננה רק אדם פרטי, נוכחותה לצד ראש הממשלה היא תפקיד יצוגי. לדעתי התפקיד הזה מחייב אותה להיראות במיטבה, בצורה מכובדת. אני מקווה שגם הספר של בנימין נתניהו הוזמן לדאוג לכך שראש הממשלה ייראה מסודר.
מעניין מה שכתבת......
היא אמורה לא לצאת מהבית שלא לצורך (קניית מזון למשל- מה שלבטח היא לא עושה).
אז בשביל מה להזמין ספר הביתה?
אני לצערי כבר כמה חודשים לא יצאתי להסתפר, אבל בלית ברירה נשארת עם שיער שנראה זוועה.
לא חושבת שיש לה סיבה למה שעשתה.
רעיה

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מעניין מה שכתבת......
אני לצערי כבר כמה חודשים לא יצאתי להסתפר, אבל בלית ברירה נשארת עם שיער שנראה זוועה.
רעיה
לקניות היא לא צריכה לצאת, אבל מי יאסוף עבורה את הבקבוקים?

משתפרת1

Well-known member
מעניין מה שכתבת......
רעיה
לא מדויק.
אני אמורה לא לצאת מהבית שלא לצורך קנית מזון, הצטידות בתרופות או עבודה חיונית. אם ראש הממשלה רוצה את אשתו לצידו כשהוא ממלא את תפקידו היא תצטרף. אני יודעת שגם בימים כתיקונים רבים חושבים שנוכחותה לצידו איננה חיונית. הוא סובר אחרת.

סבא של כיפה אדומה

Well-known member
מנהל
לא מדויק.
אני אמורה לא לצאת מהבית שלא לצורך קנית מזון, הצטידות בתרופות או עבודה חיונית. אם ראש הממשלה רוצה את אשתו לצידו כשהוא ממלא את תפקידו היא תצטרף. אני יודעת שגם בימים כתיקונים רבים חושבים שנוכחותה לצידו איננה חיונית. הוא סובר אחרת.
שמתי לב שכאשר שרה נוכחת לצידו של נתניהו, או אז הווריד במצח של השמאלנים (הבלפוראים) מתנפח פי שניים מאשר ביום רגיל.
יש עוד דברים שמנפחים להם ת'ווריד.
למשל בנם יאיר.
לדעתי אם הוא יקח לצידו גם את יאיר
אז וורידים יתחילו להתפוצץ. |פצצה| :-D

תקווה25

Well-known member
לא מדויק.
ממש את טועה היא לא צריכה לצאת מהבית כמוני כמוך בימים כאלה ובטח אסור לה להזמין ספר לבית .גם הספר אסור לו ללכת לעבודה ובטח לא לבתים שרה לא שונה ממני.כל הציפורנים שלי נשברו ולא מעיזה להזמין ספר הבטחת.

משתפרת1

Well-known member
ממש את טועה היא לא צריכה לצאת מהבית כמוני כמוך בימים כאלה ובטח אסור לה להזמין ספר לבית .גם הספר אסור לו ללכת לעבודה ובטח לא לבתים שרה לא שונה ממני.כל הציפורנים שלי נשברו ולא מעיזה להזמין ספר הבטחת.
היא התקשטה כדי להצטלם לסרטון הסברה. כמו כל קריינית טלויזיה שמסורקת ומאופרת לפני הצילום.

אפרת10512

Well-known member

באמת כזה זלזול באינטליגנציה שלנו.........כבר נגמרו המילים לגבי השערוריות מבית היוצר של הכנסת/הממשלה הנוכחית. נשמור על עצמינו למען עצמינו ולא כי אומרים לנו, אחרת לא יהיה מי שידאג לנו. בתקווה שכולם בקלפי יזכרו את מה שנעשה לנו לא רק בשנה הזאת...

אבח"י

Well-known member

מי צריך את הסרטון. היא נראית בו נורא ואיום, לא מפוקסת, מדקלמת מלל שמוצג לפניה בכרטיסיות ענק. השיער נראה רע מתמיד, השורשים לא תבועים, התוספות בולטות בהחלט. מסגרת השיער מדגישה את שמנמנות פניה, את האיפור המזעזע ואת עיני "הפרה" שאופרו רע מאוד. יתרה מכך, היא לבושה רע! [איפה סנדרה הסטייליסטית שלה? ] חזה ענק בחולצה לבנה הדוקה מעל מכנסיים שחורים הדוקים, המחטב לא ממש מצליח להסוות את הבטן הגדולה ומבנה הגוף הנורא. אולי שתלבש חליפות כמו ביבי, שמצליחות להסתיר בצילום חזותי את כרס הענקים שלו.

שמלת תחרה1

Well-known member
מי צריך את הסרטון. היא נראית בו נורא ואיום, לא מפוקסת, מדקלמת מלל שמוצג לפניה בכרטיסיות ענק. השיער נראה רע מתמיד, השורשים לא תבועים, התוספות בולטות בהחלט. מסגרת השיער מדגישה את שמנמנות פניה, את האיפור המזעזע ואת עיני "הפרה" שאופרו רע מאוד. יתרה מכך, היא לבושה רע! [איפה סנדרה הסטייליסטית שלה? ] חזה ענק בחולצה לבנה הדוקה מעל מכנסיים שחורים הדוקים, המחטב לא ממש מצליח להסוות את הבטן הגדולה ומבנה הגוף הנורא. אולי שתלבש חליפות כמו ביבי, שמצליחות להסתיר בצילום חזותי את כרס הענקים שלו.
כמה רעל! אמא לה.

אבח"י

Well-known member
כמה רעל! אמא לה.
לפעמים אני רעיל מאוד. לו הספר והמאפר והבגדים היו מצדיקים את השכר ששולם לספר [ מכספנו, כידוע לך ], הייתי שמח. אבל גם לעבור על החוק, גם לתת הופעת הסברה מן הגרועות שיש, גם להראות כמו שהיא אחרי טיפול הספר בשיער ובתוספות השיער?! אמ'לללללללללהההההההה

אפרת10512

Well-known member

בהחלט מיותר. הייתי מצפה שהיא תתייחס ותגנה את המקרים היותר חמורים שהתנהלו ומתנהלים עדיין במדינה אך היא נוקטת בשתיקה. זה מוכיח עד כמה היא מנותקת ולא ערה לאלימות ולאווירה העכורה שמדינת ישראל מתאפיינת בה. אני מבטיחה לה שאנו יודעים לעטות מסכה. אין צורך בהסברה שלה. תודה. הלוואי ונזכה לעתיד טוב יותר לילדינו.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
מעניין באיזה מקטע שיער בגופה הגדול הוא טיפל.

למעלה