אוי

איתי96

New member
אוי

http://www.youtube.com/watch?v=9g-O_jp5m7g

טוב.. אני ממש מצטער להגיד את זה.. אבל זה נשמע נורא..
דיי הם האלקטרו הזה!!! אתם פאקינג להקת רוק!!!!!!!!
מה לעעזאזל עובר עליכם?!!?!
איפה הגיטרות החשמליות? התופים הקטלניים?
למה כל כך הרבה DJ?!!?!
לינקין פארק נהייתה להקה של שלושה אנשים.. מייק צ'אז וג'ו!
אם פיניקס ובראד ורוב לא יהיו בלהקה.. אף אחד לא ישים לב להבדל!
אז ב LT שמפוצץ ב DJ ואין גיטרות וזה כבר הרבה פחות רוק עוד אמרתי בסדר..
אבל עכשיו? דיייייייייייייייייייי
האלבום הבא יהיה סטייל דייויד גואטה בקצב הזה..
אני פשוט לא נהנה יותר לשמוע אותם.. LT זה האלבום היחיד של לינקין שלא חרשתי עליו!
זה מצב שלא רציתי להגיע אליו והוא הגיע

ותחסכו ממני תגובות של "אתה מגזים".. בתור אחד שבא מסצנת הרוק והמטאל הכבד וכל מה שביניהם.. סלחו לי.. זה חרא בלבן וזה לא רוק ולא ניו מטאל.. זה אלקטרו.

איתי96

New member
ועוד משהו ששכחתי להוסיף..

שחוץ מזה שהכל DJ והרגו את הגיטרות.. הרגו גם את הקול של צ'סטר!
למה לעוות ולהוסיף אפקטים על הקול שלו?!?!
הוא זמר מדהים שלא צריך שום אפקט ושום בטיח.
הוא צריך אך ורק מקרופון לשיר לתוכו! באלבומים הראשונים זה צ'סטר שר.. בחצי מ LT וכנראה גם מהאלבום הבא.. זה רובוט ם קול של צ'סטר

איתי96

New member
את האמת

בסיבוב האחרון.. לפעמים גם בלייב ג'ו היה משבש לצ'סטר את הקול..

Lqpark

New member
מסכים מאוד, אבל אני לא יודע למה זה מסתדר לי

עם התקופת זמן שלי, אני דווקא בשנה - שנתיים האחרונות שומע הרבה טכנו ו-DJ-ים כמו AVICII TIESTO HARRIS וכדומה. ככה שיש מצב שאני יהנה מזה.

כנראה שאני ממש גודל עם הלהקה הזאת :)

איתי96

New member
אז אני לא אוהב טכנו ו DJ וכו'..

ובתור אחד שאוהב את לינקין פארק כלהקת רוק.. אני רוצה שהם יישארו ככה.. שיעשו נטו רוק!
בסדר יודע מה.. אני מוכן להתפשר על שיר או שניים באלבום שמצדי יעשו מזרחית.. אבל לא אלבום שלם.

ואם הם יתחילו לעשות עכשיו רק טכנו ו DJ.. אז אני לצערי הרבה מאוד סיימתי עם להקה הזאת..

Lqpark

New member
יש עוד אופציות

אולי הם כבר לא יודעים לעשות את זה טוב? (לא יודע ממה זה נובע אבל זה אפשרי).
אולי הם מפגרים בחומר מבחינת רוק ולא יוצא להם טוב אז נוח להם לברוח לטכנו,
אולי זה נובע מהגיל שלהם,אולי הם מרגישים שהם מיצו את עצמם בתוך הרוק ואז אני מעדיף שינגנו טכנו מאשר שיימצאו את עצמם כמו MCR ואז דלית באמת תזרוק את עצמה מהחלון :)

או שפשוט נמאס להם, וזאת האופציה היותר הגיונית...
אז או להחליף להקה, או לחיות עם מה שיש.

איתי96

New member
איך פתאום הם לא יודעים לעשות את זה טוב?!

הם עשו את זה מושלם!!!!
איך אפשר לפגר בחומר?! פשוט שאת השירים שהם מנגנים עם DJ שעושה את הגיטרה התופים והבס במחשב שלו.. שיעשו את זה פינקס בראד ורוב על הכלים שלהם..
גיל הוא לא גורם כאן לדעתי.. איך מלהקת רוק (שבהרבה מהשירים אפשר להגיד רוק כבד) עושה מהפך מצפון לדרום ומתחילה לעשות טכנו.. זה לא מתחבר בכלל.. זה כמו שמטאליקה יתחילו לעשות לי מחר דייויד גואטה..

אם נמאס להם? שיתפרקו.. או שפשוט ימשיכו להופיע עם החומרים הקודמים.. אבל להוציא שירי טכנו ואחר כך לשלב אותם בהופעות על חשבון שירים אחרים? לא בא בחשבון!
או שיהיו באותו הרכב ויעשו להקה חדשה עם שם חדש שתנגן את החומרים החדשים.. אבל אני לא אצטרך לקרוא להם לינקין פארק.. זה כואב לי

Lqpark

New member
תשמע קרה להם משו בין השנים 2006-2007

אחרי הטור המטורף של מטאורה הם פשוט החליטו שהם עושים דברים אחרים,
אולי הטור היה ארוך מידי וזה גרם להם לשחיקה מבחינת הסגנון, אי לכך MTM הוא אחרת לחלוטין ממה שהם היו רגילים לעשות.
את התשובות לכך אתה מקבל דרך השירים שלהם כמו What ive done, או הרבה יותר ברור באלבום שאחרי בשיר When They Come For Me השיר הזה הוא כולו מוקדש להסברה על המעבר בין הסגנונות של לינקין.

מייק אמר את זה גם בראיון לטלוויזיה לפני איזה הופעה כאשר המראיין שאל אותו למה הם משתמשים יותר בטכנו, מייק ענה ואמר שעם הכלים הקיימים הם מוגבלים מבחינת האפשרויות יצירה, עם המחשב לעומת זאת הם יכולים פשוט לעשות הכל.

לינקין היא להקה שמשתנה כל הזמן, אני מקווה שבאלבום הבא יימאס להם מהטכנו ויעברו למשהו אחר.

וכן הגיל משפיע ומשפיע המון! אם תרצה או לא, צסטר כבר לא יכול לצרוח כמו פעם!!! פייס איט!!! כשאתה גודל אתה שם לב לדברים יותר בוגרים כמו צונמי, פצצות אטום, וחוסר החשמל בעולם, הם כבר לא בני 20 + שהם צורחים על החברה על ההורים ועל בית הספר, אחי הם בני איזה 35+!! יש להם משפחה וילדים אתה מתאר לעצמך שנישואין, בית, לידה ועוד דברים שקוראים לך גורמים לך להיות מתון יותר, יש להם אחריות על הראש, גיל הוא אפקט חשוב מאוד!

וממש לא נמאס להם, הם דווקא תמיד מדברים על כמה שהם חברים ממש טובים אחד של השני והם נהנים מאוד ליצור מוזיקה.

ובכלל אחי אתה קצת מגזים בתגובה שלך, תגובות כמו "שיתפרקו" או "שפשוט ימשיכו להופיע עם החומרים הקודמים" כאילו מה נראה לך?!

LPMCR

New member
יש בזה משהו

הם כבר אנשים מבוגרים.
הם כבר הסתדרו בחיים מבחינה כלכלית, מבחינת קריירה, בניית משפחה וילדים.
הבעיות שאתה ואני נתקלים בהם הן כבר לא הבעיות שהם נתקלים בהם.
וכשהחיים מחייכים אליך, אחרי שהצלחת, אתה שם לב לכמה בעיות יש בעולם שלנו בתור פלנטה, ובתור זן אנושי.

PureSHIT

New member
אי אפשר שלא להסכים איתך

היה היה פעם שיר בשם QWERTY שלינקין שרו בהופעה ביפן.
קיווינו שהאלבום שיגיע יהיה דומה לו בסגנון.
ואז - MTM. ואח"כ, כדי שלא נתבלבל, קיבלנו את ATS. דווקא LT הוא שיפור יחסי במצב P:

אבל עדיין, זו כבר לא תהיה הלהקה שרצינו שהיא תהיה, היה לה פוטנציאל להפוך לU3(יו2 הבאים יא חסרי שנינות) אבל הם בעטו בדלי ולנצח יהיו להם רק אלבומים חמודים עם הברקה או שתיים באלבום.

בוהו.

איתי96

New member
QWERTY זה פצצת אטום!!!

הלוואי ויהיה אלבום בסגנון שלו..
לדעתך LT הוא שיפור יחסי ל ATS?
לדעתי ההפך הוא הנכון.. ATS אלבום מושקע מכף רגל ועד ראש.. הכל שם מהוקצע ומדהים! ויחסית ל LT הוא יש בו יותר גיטרות ותופים ואלמנטים של רוק.. אז נכון שהוא פחות רצחני וצעקני אבל הוא עדיין רוק.. פשוט יותר שקט.. וזה סבבה מבחינתי כל עוד זה לא רק אלקטרו טכנו DJ..

תראה.. לפני שיצא LT מייק אמר שהלאום יהיה דומה יותר לאלבומים הראשונים.. והוא שיקר לנו בפרצוף. אז אולי באלבום הבא הם יפתיעו ויתנו אלבום כמו הלהקה שהיינו רוצים ואולי אפילו יהפכו ל U3 (XD)? (אני בספק מוחלט אבל בסדר..)
אלבום של הברקה או שתיים זה קראפ.. עדיף שכל שנה ימציאו איזו הברקה חדשה.. ושנחכה 3-4-5 שנים לאלבום מאשר שנה ונקבל LT..

Guinness09

New member
ג'יזס...

אתה לוקח את זה קשה כאילו חרב עולמך...זה שיר בשיתוף פעולה..זה לא מלמד שום דבר על העתיד של הלהקה וכולנו יודעים את זה מהניסיון בעבר..LT הוא לא פונקציה לגבי העתיד שלהם,האלבום הבא יכול להיות פתאום סטייל HT או ATS או MTM,אתה כבר לא יכול לדעת...
אז די עם הבכיינות הזאת של זה לא רוק,זה לא מטאל,לא לינקין הישנים..
ראינו מה קרה ללהקות שנשארו על אותו סגנון מוזיקה כל הזמן,הן כבר לא להיט כמו פעם..

איתי96

New member
LP היא הלהקה השנייה (אחרי רד הוט)

ששמעתי אי פעם.. זה קרה כשהייתי בכיתה ג'.. ומאז אני עוקב אחרי כל דבר קטן שקורה להם ואיתם. אתה לא כל כך פה אז לא יודע כמה אתה מכיר אותי.. אני באמת באמת אוהב רוק ומטאל.. זה.. חיים שלי.. בזה אני עוסק בזה אני רוצה להתעסק בעתיד.. אז כשלהקה כמו לינקין פארק שעשתה ניו מטאל אדיר באלבומים הראשונים הופכת ללהקת טכנו באלבום כמו LT ו ATS שהוא הרבה יותר אלקטרוני מקודמיו.. כן זה מרגיש לי כאילו חרב עולמי עם הלהקה הזאת.
אני מקווה שזה רק שיר בשיתוף פעולה וזה באמת לא משקף על העתיד.
לפי מה שנאה כרגע מיום ליום הם נהיים יותר אלקטרוניים.. אז LT הוא פונקציה גדולה מאוד לגבי העתיד שלהם.. אבל אני מקווה שהם יבינו את הטעות הגדולה שהם עושים (תרצו או לא.. מעריצים ותיקים הפסיקו לשמוע אותם אחרי ATS ובטח אחרי LT) ויתנו איזה אלבום סטייל הייבריד או מטאורה..
אני אתבכיין שזה לא רוק מטאל לינקין ישנים עד שהם יחזרו להיות לינקין ישנים.
למילים רוק ומטאל יש עשרות אם לא מאות תתי נושאים (רוק כבד, רוק שקט, האבי מטאל, ניו מטאל..).. ככה שהם יכולים לבחור איזה תת נושא שהם רוצים ולעשות אותו וככה לא להיות על אותו סגנון כמו תמיד. אם הם יעשו את זה, ויצרו מוזיקה איכותית כמו של לינקין של פעם תאמין לי שהם יהיו להיט עוד הרבה שנים.. לבזבז קול כמו של צ'סטר ולשבט אותו במכונה שהוא ישמע כמו רובוט זה חבל מאוד..

Guinness09

New member
אתה עדיין מגזים..

LT לא פונקציה שלהם לשום דבר,אחרי MTM שום אלבום כבר לא פונקציה לגבי סגנון המוזיקה שלהם..אם אתה עוקב אחריהם ביום יום וקורא כל דבר שהם מפרסמים,אז אתה יודע טוב מאוד כמו כל מעריץ לינקין אמיתי שהם אמרו בפירוש שהם לא יעשו יותר אלבומי סטייל HT או מטאורה..זה ידוע כבר שנים..הם רק מחפשים לחדש מאלבום לאלבום,הם לא מתכוונים להישאר על אותו סגנון כל הזמן..(ATS זה אלבום קונספט שלהם שדווקא מאוד הצליח והיו שם כמה שירים טובים ואפילו מוצלחים)+לימפ ביזקיט זאת דוגמא טובה ללהקה שנשארה על הנו מטאל ופשוט בקושי קיימת כבר..
וכל מעריצי לינקין הישנים הם סתם פאנבויז שאהבו אלבום אחד שלהם ומאז לא שמעו שום שיר שלהם ואמרו איזו חרא להקה,להקה של בנות 14 ובלה בלה..מעריץ לינקין אמיתי שומע אותם עד המוות,לא משנה מה הסגנון אלבום שלהם..
ואם יש לך די'גיי בלהקה,אתה יודע שיהיה טכנו,גם באלבומים הישנים שלהם הרגישו טוב מאוד את ג'ו..
השיר הזה מבחינתי לא אומר כלום לגבי העתיד שלהם,שיפרסמו יותר פרטים על האלבום החדש וישחררו ממנו סינגל,אתה תדע לאיזה כיוון הם הלכו הפעם..לינקין מפתיעים,לינקין ימשיכו להפתיע עד הפירוק שלהם בעוד מיליון שנה..

איתי96

New member
נכון שמעריץ לינקין שומע עד הסוף.. אבל...

אני התחלתי לשמוע אותם כי אהבתי את הסגנון שהם ניגנו.. אני אוהב רוק.. מטאל.. גיטרות.. דיסטורשן.. תופים..
הקטע בניו מטאל זה שיש גם DJ.. אז סבבה.. באלבומים הראשונים נכון שג'ו הורגש.. אבל גם שאר הלהקה הורגשה.. במצב של היום חוץ מג'ו אף אחד מהנגנים לא מורגש!
אז אם לינקין פארק יעברו מהרוק וניו מטאל למוזיקה שונה לגמרי שנקראת טכנו ושיבוט הקול של צ'אז.. אז אני לא אשמע כנראה LP עד שהמוות יפריד בינינו.. ואני אומר את זה עם הרבה צער..
מאותה סיבה שאני לא שומע אומני טכנו אחרים כי אני ממש לא אוהב את המוזיקה הזאת.. אני לא רואה סיבה למה לשמוע את LP עושים טכנו כשאני לא אוהב את המוזיקה הזאת..זה כמו שתיקח שוקולד שאני אוהב ותתן לי שוקולד מריר שאני לא אוהב ותגיד לי עכשיו אתה חייב לאכול את המריר כי זה מה שיש.. ואם אתה אוהב שוקולד אז תסבול עם מה שיש..
אז אני תמיד אמשיך לשמוע LP.. עד שהמוות יפריד בינינו.. אבל רק את 4-5 האלבומים הראשונים..

למעלה