אוי

transman

New member
אוי

פה לדעתי זאת זאת שראיתי לא פעם בתכניות על הבדלים בין נשים לגברים. מצד אחד היא בינארית, מצד שני היא יורדת לפרטים (נשים עם הרבה טסטוסטרון), אבל לא מספיק פרטים (זהו? נשים גנטיות עם מידת T סטנדרטית לנקבות שמתנהגות "כמו גברים" להשקפתה לא קיימות?) יש לה את גישת "הגן האנוכי" שמעצבנת אותי תמיד, כי היא הפשטה של תהליכים שנצפים סטטיסטית ולעולם לא יכולה לתפוס לתאור התנהגות של אינדיבידואל (היא מתארת שהיא כנראה התרבתה באמצעות אחותה התאומה. אפשר לחשוב על מנגנונים שעל פיהם אישה תזהה את ילדי אחותה התאומה כשלה, אפשר להניח שיש צורך פנימי בילדים, אפשר להניח שהצורך שוכך אחרי כמה ילדים. אך האם זה כך?) זו גישה שאני אוהב בדיוק כמו את גישת "האדם הקדמון" (גופינו ו_נפשותינו_ מתאימים באופן מושלם לחיי האדם הקדמון, ומכאן שכל מה שמועיל לשרידתו הוא הכי מתאים לנו - בין היתר גישת הזכר המפיץ זרעו והנקבה שמחפשת לה זכר אחד שיגן עליה ועל גוריה וגם יתקן את הסטריאו), וגישת ה"טבעי". כשהיא מדברת על פנטזיות כניעה זה בכלל מצחיק. היא בטח מלקה קלות בקצות האצבעות כל מי שמתחיל לפנטז על עצמו בהקשר פסיבי/סאבי, ואחרי שהוא יודע את מקומו ומלחית לרגלי המלכה היא מוחקת אותו מהרשימה.

DarlingAdam

New member
לא הצלחתי לקרוא עד הסוף.

מפחיד אותי שיש אנשים שממציאים תיאוריה, רק אחר כך הולכים לנסות להוכיח אותה, וכשהיא לא מצליחה להם, הם מזיינים את השכל רבות כדי לשכנע אותך שהתיאוריה הדי מפחידה ומגבילה שלהם היא האמת הטהורה.

nכמ

New member
כן, וגם אותי זה מפחיד

אבל אין מה לעשות יותר מדיי בנושא

למעלה