אוי...

m i s h i

New member
אוי...

מה זה הפרק הזה?? אם הייתי יודעת שהולך להיות פרק כזה משעמם הייתי פשוט ממשיכה את החופש מהתוכנית ישר לפרק הבא... ולחשוב שמחר יש לי מתכונת..איזה טעות להשאר ערה... ורמי-לא אמרת שיש שני פרקים היום??

q1231

New member
לא אמרתי שישודרו 2 פרקים

אלא שהפרק הזה הוא פרק כפול שאת החלק השני שלו נראה בשבוע הבא.

IDOffryn

New member
אוף!

הפסדתי את הפרק :( ועוד אחרי שלא היה 4 שבועות:/

q1231

New member
לא נורא

לא קרה משהו שבגלל לא תבין את הפרק הבא.אבל אם אתה רוצה אני אנסה לכתוב תקציר של הפרק של אתמול: החבורה מספרת על אירועים מהעבר שעזרו להם להיות מי שהם היום: אלכס וההחלקה שלה,ויל והמורה שנטפל אליו,גבריאל מספרת על איך היא וג'ייסון הכירו,סיימון ואיך שהוא כמעט התחתן,קלי והעכברים של כיתתה שהיא הייתה צריכה לשמור עליהם בביתה ואחד מהם מת וסבתא של קלי קנתה עכבר חדש במקום העכבר שמת וקלי לא הבחינה בכך,אוון והסיפור הקצר שלו,מירנדה מספרת על גירושי הוריה,ואלכס מספרת על החולה הראשון שלה.בזמן המסיבה סיימון אומר לריצ'י שהוא לא האשם בבעיותיו.אוון מספר לאלכס שהייתה לו עוד אחות שנפטרה והייתה מבוגרת ממנו בשנתיים והוריו מעולם לא סיפרו לו עליה. זה בערך כל מה שקרה אתמול-אני מקווה שבערך הבנת מה קרה אתמול.

m i s h i

New member
אם אמרת שזה פרק כפול...

אז זה אומר שהפרק הבא גם ידבר על הסודות שלהם??? כי זה ממש משעמם......

q1231

New member
לא הוא בכלל לא ידבר על הסודות שלהם

אלא העלילה בפרק תהיה כמו בכל פרק רגיל של הסדרה ולא יהיה הרבה קשר לפרק הקודם.

ראיתי רק אתמול-היו קטעים באמת

משעממים, שהרתי קדימה והיו קטעים מרגשים אבל יש כמה דברים לא ברורים: החברה של וויל שוב לא היתה. לאן העלימו אותה? איך נראה להם הגיוני שגבריאלה והאקס שלה ישבו בחדר אחד ויתנהגו בכזו אדישות? זה פשוט קטע לא ראלי. אני אם בעלי היה בוגד בי לא הייתי מוכנה להיות איתו באותו חדר... ובפרומו רואים את ריצי אומר שהוא שכב עם מישהו. הוא שכב עם סיימון? או שהוא רק ירד לו? תות

m i s h i

New member
הוא..

ירד לו,זה לא מספיק? למרות שלפי דעתי זה טיפשי לחשוב שזה הופך אותך אוטומטית להומו.. אני לא יודעת אם הראו למי בדיוק הוא מספר את זה...לא זוכרת בדיוק.. וכן,הקטע של גבריאל והבוגד הזה די מאוס...אולי שיעוף ממנה כבר???

למעלה