אוי!

אוי!

דיברתי עם מישהו באינטרנט קרוב ל-3 חודשים. היה לא רע, אבל היום ראיתי תמונה שלו והוא לא הכי יפה שבעולם. ואני לא אומר יותר מזה, כי יכול להיות שהוא משוטט כאן. אני לא יודע מה לעשות. אני לבד וזה קשה. ואני לא אלך למקומות של הומואים, לא בשלב הזה.(אני בן 18) אז מה אני אמור לעשות?? לפי דעתי צריך לבקש תמונה כבר בהתחלה, כדי לראות אם מי יש לך עסק. אני כ"כ מאוכזב. חבל. באמת חבל. מה אפשר לעשות?? (ואני יודע שזה לא שייך לפורום הזה- אבל לכל אוהבי "לחיות"- אני מקבל קלטות של טוד ובלייר -עריכה מיוחדת מחברה מארה"ב!!!!!!!!!!!!!! אולי זה קצת יעזור אבל אני אקבל את זה רק בעוד שבוע! איזה כיף!!!!!!!!!!!!!! ואיך עברתי מאכזבה לשמחה בשנייה אחת,הא?!)

תראה בוא אני אגיד לך משו....

אני לא מבין מה זה הקטע השטחי הזה?! אם זה מישהו שאתה מרגיש שאתה מצליח לדבר איתו, מישהו שנשמע לך כמו הנסיך מהאגדות אבל הפאק היחידי שלו הוא המראה אני לא מבין למה להיות מבואס? אז מה, לא כולם מושלמים ואם ראית שאתה מדבר עם מישהו כבר שלושה חודשים תאמין לי שהמראה בכלל לא אמור להשפיע כי הקשר כבר נוצר אני חושב שבאמת מומלץ קודם לראות תמונה של מי שאתה מדבר איתו...גם כדי לדעת אם זה לא מישהו שמזיין בשכל או כל מיני דברים שתווי פנים יכולים לומר... ידידה שלי למשל כשהיה לה אינטרנט היא הייתה גולשת לצ´אטים כדי להכי בנות זוג ויום אחד היא הכירה מישהי והן דיברו מלא זמן ובטלפון והכל...ידידה שלי כבר התאהבה בבחורה וכשהיא פגשה אותה היא אמנם התאכזבה בטירוף מהמראה אבל זה לא מה שמנע מהן להיות חברות במשך 4 חודשים בערך (אני חושב)... בכל מקרה אני לא בא להגיד שהמראה לא חשוב...אבל במקרה שלך אני חושב שזה לא מה שאמור למנוע את הקשר הפוטנציאלי הזה (אם אתה בכלל מעוניין בבחורצ´יק) בה ביי אני

E Nig Ma

New member
למאוכזב ולטלפון הצרפתי ../images/Emo3.gif

המאוכזב - גם עשרות שעות שיחה וירטואלית לא יחליפו מפגש ואפילו הקצר ביותר - פנים אל פנים. אתה יכול לדבר עם מישהו שעות באינטרנט ולגלות שאין לכם שום מכנה משותף כשתפגשו. וכמובן - יכול להיות גם ההיפך!. גם שיחה טלפונית לא ממש מהווה תחליף למפגש אמיתי (למרות שהיא בהחלט קידום לשיחה הוירטואלית). בעיקרון, נסה לשאוף כמה שיותר למפגש פייס טו פייס (כמובן - רק לאחר שיש לך מספיק ביטחון בבחור איתו בכוונתך להיפגש... אל תפגש סתם עם כל אחד!) את שיחות הנפש דחה מהמימד הוירטואלי למימד האמיתי, שכן הוא הקובע. היות ואתה נמצא כרגע בשלב "התחלתי" ועדין לא ממש מעיז לצאת למקומות בצורה חופשית, אין לך הרבה ברירות אלא להיתלות במפגשים ה"וירטואלים" שבצ´אטים. לכן עצתי לך היא שפשוט אל תרשה לעצמך להתלהב יתר על המידה. קח את ה"יחסים" הוירטואלים האילו בפרופורציה ואל תתן לזה לגלוש מעבר. כשניפגשים הדברים נראים אחרת (ושוב, לאו דווקא לרעה!) ולמאזיננו מצרפת - צר לי, אבל עם כל הרומנטיות והפנימיות - למראה חיצוני חשיבות לא מעטה. אינני טוען לרגע!!! שהיא חשובה יותר מהאופי, אולם לדעתי לטעון שמראה חיצוני לא חשוב ולקרוא למישהו שטחי בגלל בחירה שעשה, זה סוג של ילדותיות. קשר זוגי מבוסס גם על משיכה מינית כפי שהוא מבוסס על דברים אחרים. מעטים האנשים שנמצאים בקשר זוגי עם מישהו שהם לא מוצאים בו שום משיכה מינית. (אגב, נכון לדעתי לכלל האנשים, לאו דווקא לאוכלוסיה ההומואית). אני בהחלט מוצא את צורתו החיצונית של בן זוגי (לעתיד:) חשובה. כמובן לא אופיו... ואני בהחלט לא מחשיב עצמי כשטחי. שיהיה לכולנו סוף שבוע נעים:) E NigMA

E Nig Ma

New member
הממ, תיקון קטן

תיקון קטן למשפט האחרון :) אני בהחלט מוצא את צורתו החיצונית של בן זוגי (לעתיד:) חשובה. כמובן לא חשובה כמו אופיו... ואני בהחלט לא מחשיב עצמי כשטחי

MARMELAD

New member
גם לי יש תיקון - יותר נכון הבהרה

כמובן שהמראה החיצוני חשוב.. אחרי שקראתי את ההודעה שכתבתי למטה הגעתי למסקנה שזה יכול להתפרש כאילו שאני אומר שהייתי יוצא עם ציקלופ אם היה לו אופי נחמד. טעות. למראה החיצוני יש המון חשיבות. אבל לפעמים באינטרנט אפשר להכיר מישהו שאולי לא יוציא לך את העיניים כשתראה אותו - בניגוד לחתיכים המדהימים שאנחנו רואים ולא מעזים להתקרב אליהם - אבל הוא יהיה אחלא בנאדם ובן זוג.

**Blue-Lagoon**

New member
טוב נכון שהמראה זה לא הכל

אבל אם הוא מחפש קשר הוא צריך גם להמשך לבחור לא? אם הוא סתם מחפש חברים אז באמת שזה לא משנה, למרות שלא יעזור מה שתגידו, גם אתם הייתם מתאכזבים מזה. הרי בניתם לכם בראש את הדמות של הPRINCE CHARMING שהוא מושלם מכל הבחינות, ומה לעשות הוא לא. ובאמת לא צריך לבנות על האינטרנט בשביל למצוא חתיכים (למרות שחשבתי שאין פה חתיכים הופתעתי לגלות שווקא כן וגם הייתי שמה פה תמונה אבל לא יפה לפרסם תמונה של מישהו)

MARMELAD

New member
לבקש תמונות בהתחלה...

לחברה שלי יש אודיגו. יום אחד אני מדליק את המחשב שלה ומקבל הודעה כזאת: (בערך) "שלום. מה שלומך? תראי, אני רוצה לדבר ואת רוצה לדבר. הכל סבבה. אבל מה? אם היינו נפגשים במציאות אז דבר ראשון שהיינו עושים זה להסתכל אחד על השני. הרושם הראשוני הוא מאוד חשוב. אז אני שולח לך תמונה - תשלחי לי את תמונה שלך - ונמשיך משם. הולך?" אז זה באמת נשמע נחמד. אבל מה? כל מה שטוב באינטרנט זה שאין את הרושם הראשוני של המראה. אין את השיחה פנים אל פנים שיכולה להיות מביכה ולגרום לאחד מהצדדים להתבייש או להרגיש לא בנוח. מהמחשב - לכל אחד יש בטחון עצמי. וזה טוב. זה טוב, כי דרך האינטרנט אפשר למצוא את האביר. כי כשלא עסוקים בלבדוק אם יש לו פלולות או שאולי הוא קצת נמוך מדי, או - אוי, הוא לא בלונדיני - פתאום מגלים אוצרות שלמים. השאלה היא מה אתה מחפש. אם אתה מחפש מישהו חתיך - לך למועדון או לבית קפה. תמצא שם מליון. אם אתה מחפש חבר - תישאר בפורומים ובצ´טים. אפשר למצוא אוצרות אם מחפשים מספיק טוב. ובכל מקרה אני מאמין שעדיף חבר נהדר אבל לא מלך היופי על פני חבר חתיך וטמבל.
גיא

אל תבינו אותי לא נכון!!!!

פשוט לפי ההודעה שלו הבנתי שהוא רוצה לדעת מה לעשות עם הקשר הזה ולדעתי במקרה שלו המראה לא אמור להשפיע... תראו אני יודע שזה פלצני וכל זה ואני הכי ביקורתי ופרפקציוניסט שיש ככה שאני לא יכול לבוא ולומר לכם תסתכלו על הפנימיות כי זה כזה דפוק... פשוט להבא באמת כדאי לבקש תמונות לפני השיחה אבל לא רק בשביל לבדוק אם המראה מוצא חן בקטע של דייט אלא בכלל...בכל סוג של קשר..גם ידידותי ואינטרנטי בלבד... המראה מאד מאד מאד חשוב...אבל מה שבאתי להגיד זה שאחרי שאתה מכיר את הבנאדם ונמשך לאופי שלו אז המראה כבר הרבה פחות חשוב... לילה טוב אני

my self

New member
לדעתי

אם מדברים עם מישהו באינטרנט הרבה זמן מבלי להגיע לעניין המראה החיצוני, כדאי להשאיר עניין זה לפגישה, תוך כדי הנמכת ציפיות. מקסימום, לא הולך. אם כל כך נקשרתם, תוכלו להישאר ידידים. בנוסף, כדאי לזכור שתמונה מוסרת מעט מאוד. אתה לא יכול ללמוד על תנועות גוף, הבעות פנים (אולי החיוך שלו שובה לב?), עיניים (לא תמיד ברורות בתמונה)... גם יש סתם תמונות גרועות, או אנשים לא פוטוגניים. יכול להיות כמובן שמראהו של אותו אחד לא מוצא חן בעיניך, זה לגיטימי. כאן אנו חוזרים לתחילת ההודעה שלי
הערה אחרונה - הביטוי "כדי לראות עם מי יש לך עסק" נושא קונוטציה של נוכל, אם לא יותר מזה! בעוד שסך הכל מדובר באדם שכל חטאו הוא שמראהו אינו מוצא חן בעיניך. במקומך הייתי מתבטא באופן מתון יותר (ואם מישהו תוהה - לא, אני לא צד בעניין
)

MARMELAD

New member
ולדעתי....

אני אספר לכם משהו. מאז שהתחלתי להתעסק בפורומים למיניהם יצא לי לפגוש המון אנשים. פגשתי הרבה חברי פורום שלנו - והרבה מנהלי ומנהלות פורומים אחרים. וחלק מהאנשים שפגשתי היו מדהימים, וחלק מכוערים פחד. וחלק רגילים. אבל מה? מאחר וכבר יצא לי לדבר איתם כל כך הרבה לפני שראיתי אותם, ובגלל שאני לא מחפש שידוך.. זה בכלל לא שינה לי. ודווקא באחד מהמפגשים האלה פגשתי בחור חמוד, יפה, מצחיק, שאני נורא אוהב, ולמעשה אפשר להגיד שהיינו בקשר תקופה מסויימת. והקטע הוא שאם הייתי פוגש אותו סתם ככה ברחוב - סביר להניח שלא היה בינינו כלום. כי הוא נמוך מדי, כי הוא לא בלונדיני, כי הוא לא הטיפוס שאני מחפש מבחינת מראה - והנה - פתאום פגשתי אותו והסתבר שכן. אז מה אני אומר בעצם? שאל תפסלו אף אחד בגלל מראה. כמו שלא הייתם רוצים שיפסלו אתכם. לכל אחד יש את הקריטריונים שלהם. והנה אני מצאתי את עצמי עם מישהו מקסים - שלא עמד בקריטריונים שלי - אבל אחרי שפגשתי אותו - עשה לי את זה לגמרי. אז יש סיכוי.

אני!

אני לא אחד שבוחר *רק* לפי מראה, וברור שהאופי חשוב (ודווקא יש לו אופי טוב הייתי אומר) אבל מה לעשות שהוא לא עושה לי את זה? חוצמזה שגיליתי עליו פרט(מבחינה חיצונית) שפשוט גמר אותי. אז אולי להיות איתו סתם בקשר ידידותי אבל לא יותר מזה. ודרך אגב אני ג´ינג´י יפהפה!! (ובלי נמשים...אתם יודעים יש כאלה מחרידים שנמשים מכסים את כל הפרצוף שלהם...יאק!) אפילו אנשים ברחוב (שאני לא מכיר) לפעמים עוצרים אותי ואומרים לי איזה שיער מהמם יש לי ואם זה צבוע או אמיתי...וזה אמיתי ואכן יפה! ואני לא בא להשוויץ ולהגיד שאני יפה והוא לא, וכמו לו-גם לי יש כמה חסרונות...אבל אני לא רוצה אותו, מה לעשות? לא רוצה!

MARMELAD

New member
אם אתה לא רוצה אתה לא חייב

זה כל הקטע.. בשביל שיהיה זוג צריך ששניהם ירצו. הגיוני, לא?

.m

New member
היי מאוכזב ../images/Emo13.gif

בדיוק שלחתי לך מסר... וחוץ מזה - יקירי, אל תקשיב לאף אחד חוץ מאשר לעצמך! אתה יודע מה אתה רוצה, מה אתה צריך ומה עושה לך את זה. וזה הכל. mai

למעלה