אוך איזה לילה עברתי, תראו אותי

tiaa1

New member
מירה, למה הקפצת כ"כ הרבה טקילה

את לא יודעת כמה הראש כואב אחרי זה???? את יודעת איך אומרים בעברית HANGOVER? יופי של תמונה, שרק לא יטבע

sayv

New member
טיה'לה- זה נראה לי כלב לא חתול!

לא נראה לי שיטבע כ"כ בקלות.. לא שחתולים בסיכון לכך!.. אבל זכור לי שהזכרת פעם בהקשר את חיבתו של רוני למים נובעים... :)

daud

New member
מה שזה יהיה זה נראה מפוקסל רע ../images/Emo13.gif

אפילו אני שאצלי הכוח הוא במחשבים ולא במסכים רואה פיקסלים עצומים במסך ה14 שלי

sayv

New member
אתה- תפסיק להיות קטנוני....

פיקסלים, מיסו.. מה העניינים איתך היום....? לא יכול להיות קצת חיובי??

daud

New member
לגבי הפיקסלים אני לא יודע אבל......

לגבי המיסו ו כל העיסוק באוכל יפאני אני חושב שזו תגובה פסיכולוגית לכך שכניראה מתברר שבגלל שאני גבר אז אין לי פיברו (לפחות לפי דעת אודי). בכל אופן אני כניראה מפתח סימפטומים נוספים של תסמונת התשישות הכרונית הידועה כמחלת היאפים סימפטומים כמו עיסוק באוכל יפאני וכו' בקיצור אחותי תפסיקי אותי בבקשה אם אני מתחיל לדבר על רכב ה4X4 שלי על האופציות ועל לקחת קורס למודעות עצמית עם חוקנים בצימר בגליל או קורס של שבוע בשתיקה עם אכילת נוזלים בלבד בסוכה במדבר.

mira ker

New member
אודי בר חולה בלופוס, וגם זה נחשב

למחלה בעיקר נשית. הוא יכול לומר שהוא ריפא את עצמו, אבל יש הטוענים שהוא נמצא ברמיסיה. חולי לופוס יכולים לעבור שנים בלי שום סיפטום, מההתקף הראשון לשני. כמו בפיברו ותשישות כרונית, הסיבות למחלה לא ברורות. מדברים שגם זאת מחלה פסיכוסומטית שגורמת למנגנון החיסוני לפעול ביתר. מה שנקרא מחלה אוטואימונית. טוענים שעבר בעייתי וקשה גורם להתפרצות המחלה, בעיקר אי עיבוד כעסים. מתוך סיפור חייו של אודי אנחנו לומדים שהוא חווה הרבה טראומות. יחד עם זאת, לא כל מי שעובר טראומות נעשה חולה דוקא בלופוס, או בתשישות. יש כאלה שסתם חוטפים התקף לב ומתים ברגע. אז למה להתעמק בסוגיה שלו אודי בר? לא כדאי להתחיל לאפות עוגות גזר? אני חושבת שאפשר לאפות עוגת גזר גם במיקרו כי היא קצת שזופה באופן טיבעי.

tiaa1

New member
היי, אצלי במיקרו הכל יוצא חוור..|..

ואגב גזר..למה לגרד גזר ולאפות אותו? הגזר כ"כ טעים באופן טבעי....ואם כבר מדברים על גזר אז נראה כמה בדיחות על גזר תתחילו לרשום כאן,חוץ מהבדיחה על הגזר והנזירות....יאללה מודדת זמן...

sayv

New member
רק כדי שאני אבין...

הסדנאות האלו (של אכילת נוזלים!!!?!) יהיו בכדי לגלות את הגבריות שלך או את הנשיות שלך? יופי של מודעות לגבי תרבות היאפים- (או שמה אתה גולש כבר לתרבות הבובו? נראה לי שכן, ואם כן- האם צריך לעדכן את הגדרת המחלה? הרי יאפים זה כזה אייטיז... :) )- אתה בדרך הנכונה.

tiaa1

New member
סייב גם אני רואה שזה כלב אבל מה

הוא בלי מצופים ....
רוני יושב עלי כעת זועם,זועף ...כבר הרבה זמן שהוא מגרד את אזניו ופצע את עצמו. אז שלב ראשון,שאותו הוא הכי לא אוהב-שמתי לו משחת פולידין על פנים-האפרכסת. שלא יגרד עכשיו הוא מפחד אבל לא מוותר לקרוא מה אני כותבת. אז אני לא יכולה לכתוב מהו שלב ב'. חוץ מזה אני מוכרחה להכנס למטבח להכין אוכל לאזרח. הערב משחררים אותו ממרתף העינויים במשטרת מוריה..(רק לכמה שעות שיביא עדויות) ואני מוכרחה לצ'פר אותו הוא הרי קטין וגדל כל הזמן....הוא סרב לקבל סעד משפטי. הוא מתעקש ליצג את עצמו... (0המשך יבוא)

sayv

New member
טיה- מגרד את האוזניים=קרדיות כנראה

אולי צריך וטרינר ותרופה? תולו עשה בדיוק אותו דבר והסתבר שזו היתה בעיה רצינית של קרדיות- הוטרינר נתן לו תרופה בנוזל שהיה צריך לקחת עם האוכל פעם בשבוע למשך חודש. הוא גם אמר לי לנקות לו את האזניים עם שמן פרפין אבל זו היתה משימה בלתי אפשרית- הציע רק להזליף לו טיפונת שמן לאוזן ושינקה לבד עם הנסיונות לנקות את זה, אבל אז פחדתי לגבי מה שזה יעשה לו לקיבה אם הוא ילקק את זה כי את זוכרת שהיתה לו רגישות אז.... אז לא ניקיתי לו אבל זה עבר לגמרי אחרי כמה זמן עם התרופה. בקיצור- וטרינר...

tiaa1

New member
אז ככה, הוטרינר שלנו בזמנו הציע

שנמהל תמיסת פולידין עם אבקה או כל חומר אחר קוטל פרעושים/כינים שמתאים לפרווה...לערבב ועם מנקה-אזניים למרוח באוזן. עד כאן בסדר. אבל רוני חכם...איך שהוא רואה את הבקבוקון של פולידין הוא נמלט. הערב היה מבצע משולב הכנתי קערית עם מי סבון פושרים(+מעט דרמפון כמו לתינוק) את התמיסה המוכנה ו....האזרח פיתה את החתול ,עטפתי אותו במגבת שלא ישרוט והתחלתי במהירות לנקות את האזניים ,ליבש ולמרוח את התמיסה. בשלב זה החתול היה המוםעעד נעלב,לקראת הסוף שרט קלות את האזרח וברח. אז הזמנו את מיקה...היא היתה מנומנמת, עברה את אותו טיפול ורק כעבור שעה נזכרה למחות על הטיפול. סתיו כשראתה את הענינים נעלמה כרגיל לאחד החריצים בבית. כעת היא החליטה לשגע אותי כמו בימים הראשונים. מצאה צעצוע שהחביאה לעת צרה ומשתעשעת איתו מאחורי גבי. כשאני מסתובבת,היא נעלמת. מקבלת בינתיים חסות מהאזרח. אני יכולה להחרים את הצעצוע כמובן אבל מה...אני מנהלת???

sayv

New member
כמו שאמרתי-

יש תרופה נוזלית די חדשה- לוקחים 4 פעמים במשך חודש, וזה עובר... בלי ניקויים כפויים, בלי שריטות.. תולו שונא את זה...הטיפול היה לפני שנה ומאז נקי לגמרי.. מומלץ.

למעלה