אוכלים בריא ב
אנשים

אוכלים בריא ב../images/Emo43.gif אנשים

ברגעים אלה ממש מתארחת לימור בו חיים - דיאטנית מטעם פריגת, בפורום שיחת נשים, ותענה לשאלות הגולשים בנושא מזונות טבעיים שיש להם תועלות לבריאות האישה. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=823&MessageId=129945849
לידיעת המתגייסים! במסגרת שיפור המוטיבציה לגיוס לחילות קרביים בפרט ולחיל השריון בפרט, יתארח סגן אליאור דור מחטיבת "ברק" בחיל השריון, שתפקידו הוא קצין עידוד גיוס של חיל השריון. סגן דור יענה על שאלות הגולשים ויעדכן בנוגע לחדשות האחרונות בנוגע לגיוס לחיל: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=164&MessageId=130016565
ד"ר אבינוח, מנתח מומחה לקיצורי קיבה, יתארח בפורום קיצורי קיבה ביום חמישי. ד"ר אבינוח ישיב לשאלות הגולשים בנושא בחירת סוג הניתוח המתאים, בחירת מנתח, אורח החיים לפני ואחרי הניתוח ועוד. אתם מזומנים לשרשר את שאלותיכם: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=19&MessageId=129985988
במקביל לידיעה כי הפט שופ בויז יגיעו לישראל, אתמול יצא לרדיו הסינגל השני מתוך האלבום YES, ועותק שלו או של האלבום יכול להיות שלכם! השתתפו בפעילות בפורום מאחורי המוזיקה ואולי תהיו הבעלים הגאים של האלבום או של הסינגל http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1995&MessageId=130019914
חידון שחר סוויסה קרב לסיומו! כנסו לפורום מוזיקה שחורה, ואולי תזכו בחולצה וסינגל של שחר סוויסה http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=205&MessageId=129872746
פורום הנאות אירועים ואטרקציות מציג: כל אירועי שבועות במקום אחד! http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=1702&MessageId=130027985

True Colors

New member
עיון בדיסקוגרפיה של טורי

אהלן! אני כותב כאן לפעמים. בדרך-כלל מציק לכם עם כל מיני משחקי תמונות אינפנטיליים
בכל אופן, לרגל שחרור האלבום החדש של טורי [שעדיין לא יצא לי לשמוע], חבר בעל בלוג, שגם הוא אוהב אותה, ביקש ממני לסקור את הדיסקוגרפיה שלה. כל אלבום זכה לביקורת קצרה יחסית [100-200 מילים] ולניקוד בשיטת הכוכבים. אם אתם מעוניינים, אתם יכולים לקרוא את הסקירה כאן, ואתם מוזמנים, כמובן, להעיר, להגיב או להתווכח במערכת התגובות. חג שבועות שמח!

רעוּת

New member
כתבת יפה ומושקע ../images/Emo16.gif

וסופסוף מישהו שחושב כמוני על ונוס- "כמה ניסיונות אקספרימנטאליים מסתיימים בקטסטרופה (Riot Poof; Juarez; Datura) וכמה בלדות חלומיות מדיי ונעדרות אנרגיה מכדי לעורר תגובה רגשית (Lust; Suede)." לא יכולתי להגדיר את דאטורה יותר טוב
כאילו, חוץ מ"מגדיר צמחים"
. והסכמתי עם עוד מלא דברים שם, חוץ מזה שאני חושבת שמגיע ל-FTCH יותר מלונוס

behappy

New member
כנ"ל../images/Emo46.gif 5 נק', ליתר דיוק. אבל סקירה נהדרת ../images/Emo13.gif

אני דוקא מאד אוהבת את מה שהיא עשתה בונוס

ואני דוקא מאלה שיודעים לרדת עליה כשצריך. אני אוהבת את טורי ברועש ובאקספירימנטלי [ובלי להשוות, אבל וייטרס בכבודו הוא בדיוק זה...]

behappy

New member
ואני דפקא אוהבת את ונוס. וסורי על ההצפה../images/Emo3.gif

חח אני לא יודעת למה הגבתי את זה או דוקא לך

אל תחפשי הקשר במה שאני כותבת לאחרונה

True Colors

New member
אני מסכים שכאלבום סטודיו

Choirgirl חזק ומהודק יותר מ-Venus. לשניהם נתתי אמנם שלושה כוכבים, אבל זה רק בגלל שב-Venus יש את אלבום ההופעה המעולה, שאני מת-מת-מת [ככה, שלוש פעמים, בטיפולוגיה] עליו.

shiray

New member
סקירה טובה ומעניינת

חוץ מזה שאיך אפשר לתת לקוואייר גירל 3 כוכבים?! הוא כ"כ אחד האלבומים הטובים שלה, אם לא הטוב שבהם... ודווקא לציין את ג'קי בתור הנקודת חוזק שלו (לא שיש לי בעיה עם השיר, כמו לחלק פה, פשוט כמעט כל שאר השירים הרבה יותר טובים)... אההה וזה שליטל אירת'קוויק השיר הוא מהחלשים בליטל אירת'קוויק האלבום?! הכיצד?! עם כל השאר יותר הסכמתי, או שלפחות הייתי פחות מופתעת...

../images/Emo45.gif ותגובתי ../images/Emo3.gif

נאמר שם על choirgirl שהאינדיבידואליסטיות שלה כיוצרת דועכת בו - ואני כל כך לא מצליחה לראות איפה. אני לא חושבת שהיא נשמעת שם כמו מישהו אחר - אלא כמו התפתחות מסויימת של עצמה, שדוקא נותנת ביטוי לכאב העצום ולעומק המחשבה שלה בצורה אולי יותר מנסרת מאי פעם קודם, במובנים מסויימים. ולהגיד על black dove ועל raspberry swirl שהם רפטטיביים מדי - אני יכולה להבין מאיפה זה בא כי אני זוכרת שממש בהתחלה הם לא בדיוק היו שני השירים האהובים עליי באלבום, אבל אחרי קצת היכרות עם שניהם הם לגמרי נכנסו אצלי בדיוק לרשימה הזאת - של השירים של טורי שהכי הכי [שהיא ארוכה להחריד, אבל כל שיר שבה הוא בעל משמעות עצומה עבורי]. אני חושבת שיש בביקורת על choirgirl כאן קצת התקבעות על הפסנתר כמה שמיחד את טורי וכמעט תו לא - וזה לגמרי לא נכון בעיניי, בייחוד לא כשמכירים אותה קצת יותר ומפסיקים להסתכל עליה כעל פסנתרנית בלבד, כי למרות שבזה היא ללא ספק הכי טובה, היא כל כך לא רק זה. לגבי venus, אני מניחה שזה עניין של טעם, אם מתחברים לאקספירימנטליות שבו יותר או פחות - היא אכן לא גאונית כמו דברים אחרים של טורי, אולי, אבל אני ממש לא חושבת שטורי נכשלת בה או שהיא קטסטרופלית באיזשהו אופן, ואני נהנת מהאלבום בטירוף. [זה כזה, אולי היא לא יכולה לעשות הכל סופר-סופררר-טוב, אבל היא יכולה לעשות גם סתם סופר-טוב וזה ממש לא כזה נורא. (כשזה הופך לסתם טוב, אז נוצרת בעיה
)] אני גם מאד אוהבת את מה שנעשה בstrange little girls - אמנם האלבום לא בדיוק גומר אותי כמו הראשונים אבל מה שהיא עשתה בו לגמרי מקסים ומעניין בעיניי וממש לא מאכזב או מאד נופל ממנה או מהיכולות שלה. וממש, ממש אבל ממש לא הייתי קוראת לscarlet ערימת שירים - כדברי אלעד, אפילו אם גם אני לא בדיוק מהמעריצות של mrs. jesus ו- another girl's paradise [אני כן מאד אוהבת אותם, אבל משהו בהם באמת לא מגיע למה שחלקים אחרים באלבום הזה מגיעים]. היתה פה התייחסות לביקיפר כשיר ארוך ומשעמם - אני נוהגת לחשוב על סקארלט כשיר ארוך ויפהפה. וההרגשה שלי שמשהו בביקורת עליו פוספס פה מתעצמת כשאני לא רואה אפילו פעם אחת את שמו של carbon מצויין בה - והוא, בעיניי, אחד הדברים היותר יפים ונוגעים שהיא אי פעם יצרה, שלא לדבר על הפסנתר בו, אם בפסנתר עסקינן. מעבר לזה, אני בהחלט מסכימה אם הרבה ממה שנכתב בפוסט הנ"ל, ולגמרי לגמרי עם הקטע של הנסיון של טורי באלבומים האחרונים להשתמש ב themes בצורה שממש לא משרתת, כנראה, את המטרה שהיא היתה מכוונת לשרת...

True Colors

New member
קשה להתייחס לכל השירים

בביקורות שהן מלכתחילה מוגבלות במילים. ברור לי שמעצם הצמצום המילולי והניסיון ליצור אמירות רחבות וכוללניות יותר, יש רידוד והשטחה של היצירה. לא התייחסתי באופן פרטני לשירים רבים שאני אוהב, כמו Carbon, Pretty Good Year, Happy Phantom, Father Lucifer ואחרים. ותודה לכולם על ההערות, ההארות, ההסכמה ואי-ההסכמה. היה מאוד מעניין לקרוא.

noosh

New member
עוד לא קראתי לעומק, ולכן תגובתי בינתיים היא:

אבל למה לשרשר ל-|אוף|, זה דיון מאוד רלוונטי!

רעוּת

New member
אבל את יותר מכולם צריכה להבין ../images/Emo46.gif

את הפחד לתפוס מקום ולפתוח שרשור חדש
מה אם זה יבוא על חשבון אחרים
ואם הנושא לא מספיק חשוב
ואם אני לא מספיק חשובה
|הולכתלחתוךבשירותיםכדילאלתפוסמקום|

רעוּת

New member
אמג, למה יש טורי באמצע פרק של ניפ טאק ../images/Emo7.gif

כאילו שהסדרה הזאת לא צילקה את נפשי מספיק