אוכלים סברס?
הסברס הוא סוג של קקטוס.
עשיר בנוגדי חמצון, מגנזיום וויטמין סי, ומסייע לאיזון הכולסטרול.
הסברס הוא פרי עשיר בפקטין, לכן הוא נהדר למרקחות שונות. בנוסף, ניתן להשתמש בו לסירופים, סורבטים קיציים,
כתוספת פרי במנות קרות כמו סלטים, או כקינוח של סברס קפוא.
אוכלים?
מבשלים?
קונים?

הסברס הוא סוג של קקטוס.
עשיר בנוגדי חמצון, מגנזיום וויטמין סי, ומסייע לאיזון הכולסטרול.
הסברס הוא פרי עשיר בפקטין, לכן הוא נהדר למרקחות שונות. בנוסף, ניתן להשתמש בו לסירופים, סורבטים קיציים,
כתוספת פרי במנות קרות כמו סלטים, או כקינוח של סברס קפוא.
אוכלים?
מבשלים?
קונים?