אוכלים סברס?

אוכלים סברס?


הסברס הוא סוג של קקטוס.
עשיר בנוגדי חמצון, מגנזיום וויטמין סי, ומסייע לאיזון הכולסטרול.
הסברס הוא פרי עשיר בפקטין, לכן הוא נהדר למרקחות שונות. בנוסף, ניתן להשתמש בו לסירופים, סורבטים קיציים,
כתוספת פרי במנות קרות כמו סלטים, או כקינוח של סברס קפוא.

אוכלים?
מבשלים?
קונים?
 

נטאשKה

New member
מתה על סברס!

אוכלת אותו כמות שהוא, מכינה ממנו גלידה וקינוחים אחרים, מכניסה אותו לתבשילים ולסלט ומתאבלת על עונתו הקצרה
 
למעלה