אוכלת את הלב...

אוכלת את הלב...

שלום אני יתומת צהל ולמדתי מקצוע על חשבון משרד הבטחון לימודי תעודה אלה לימודים שנמשכים 3 שנים . לאחר שסיימתי גיליתי שאיני כיולה לעבוד במקצוע זה עקב בעיה רפואית מלידה שבמקרה לקראת סוף לימודיי הגשתי תביעה לביטוח לאומי וקבעו לי % נכות+ קצבה חודשית. עכשיו אני אוכלת את הלב שלא עשיתי כבר תואר על חשבון משרד הביטחון וככה לפחות היה לי תואר והייתי יכולה לעבוד עם משכורת מכובדת בלי שהקצבה תתבטל לי. ועכשיו בגלל שיש לי רק לימודי תעודה ביטוח לאומי מגביל אותי במשכורת ז"א שאם אני מרוויחה יותר מאלפיים שקל הקצבה שלי תתבטל. אני מרגישה איום ונורא והתחושה שלא עשיתי כבר תואר אוכלת אותי. לא היה מי שידריך אותי , אמא שלי לא כזה הדריכה אותי ועודדה אותי לתואר ועכשיו אני מרגישה נורא.....

את מה שהיה לא תוכלי לשנות

אז אל תכי את עצמך. מדובר בבעיה כללית של ציבור הנכים בישראל. תוכלי אולי לפרט במה את עובדת כרגע?

keren59

New member
בוסטון גורג זה על שם כניסה של בן זוגי

סליחה לא שמתי לב

keren59

New member
כן אבל

זה ביטוח לאומי את יודעת יש הבדל ענקיייי בין משרד הביטחון לביטוח לאומי מאז שהגשתי תביעה אני מרגישה שהם מוצצים לי את הדם... אין לי כוח אליהם אני מרגישה כאילו עושים לי טובה שנותנים לי קצבה, כאילו אני משחקת אותה או משהו אין לי כוח אפילו לחקור מה מגיע לי ומה לא....

למיטב ידיעתי

קיים היום מושג בשם יתום נצרך (או משהו דומה), האם ביררת אם את עומדת בקריטריונים?

keren59

New member
אפשר קצת יותר פרטים

לא שמעתי על דבר כזה יתום נצרך...? תודה לך

למעלה