אוכלת סרטים... כדאי לקרוא. מצחיק....

רונית 294

New member
אוכלת סרטים... כדאי לקרוא. מצחיק....

מאז הלידה המוצלחת של התינוקת לפניי כ 7 חודשים היו לי בעיות במחזור. מאז ללא אמצעי מניעה מרצון. הייתי מקבלת אחת לשבועיים ולאחר שבהיסטרוסקופיה לא נמצאה שארית נתנו לי חודשיים פרוגליטון להסדרת המחזור. חודש שעבר הייתי כבר ללא הפרוגליטון וקיבלתי מחזור ביום ה 24. החודש ציפיתי לקבל שוב ביום ה 24 אבל ברגע שלא קיבלתי אז והגעתי אפילו ליום ה 26 (בו הייתי מקבלת באופן קבוע מחזור לפניי ההריון האחרון) אז התחילו מחשבות (גם לבעלי) שאולי אני בהריון שוב. אז למרות שדילגנו על היום של הביוץ החודש שיערתי שנקלטתי להריון מהסקס של לפניי או יום אחרי (כי אולי היה ביוץ ארוך....) בין הסרטים והמחשבות שרצו במוחי בלילה: 1. יש לי תינוקת בת 7 חודשים. מה חשבתי לעצמי?? 2. האם אצטרך לקנות מיטת תינוק נוספת? 3. איך אספר לחברות שלי שעוברות טיפולים עוד מאז ההריון הקודם שלי? 4. בעוד יומיים הולכים לפארק מים. איך אכנס לבריכה ואלך עם הגדולה לאבובים (הבטחתי)??? 5. איך אסתדר עם המאמץ הפיזי של מעבר דירה? עוברים חודש הבא. 6. איזו הודעה אכתוב כאן בפורום?? מצאתי משהו מצחיק... 7. מה אגיד לבוס שלי כשיקדמו אותי בעוד חודשיים?? 8. איך מסתדר כלכלית עם מעבר דירה וקנייה של רכב שני חדש בשנה אחת? 9. האם תהיה שוב בת כי דילגנו על יום הביוץ עצמו? יש סברה לפיה בשביל בן צריך לקיים יחסים ביום הביוץ עצמו. 10. אם אלד בדיוק לפניי פסח איך זה יסתדר?? אבל ללדת באפריל זה להיט! + בדיקה במחשבון הריון! 11. איך אכנס לכל הסרטים של הריון חדש עכשיו??? אבל למרות כל החששות כן רציתי את זה פתאום... וכבר הגעתי ליום ה 27! וקצת התבאסתי הבוקר לקבל.... מחזור!

סרטים מוכרים בחלקם

אני חושבת שחלק מההארות שיש לי להגיד בנושא - שימי לב, בעיקר לסעיף מספר אחד, ואחתעשרה. זה סעיפים ששללת את קיומם כמעט מרוב רצון להריון נוסף, ויחד עם זאת הנה הם.
אגב סעיף 4 - אבובים במחזור זה יותר חמור בעיניי מאבובים בשבוע 5
, איך את מצליחה להכנס לבגד ים במחזור? אני דולפת כמו מסננת ומרגישה חרא...
ולא, לא מצחיק כל כך, בעיקר מתסכל ומבלבל, כך נדמה לי שהייתי מרגישה במקומך.

רונית 294

New member
האמת שאף פעם לא

נכנסתי לבריכה במחזור... אבל אשים טמפון ואקווה לטוב. חחחח הבטחתי לגדולה. זה חשוב. וגם בא לי.... עד שאני כבר שם אתגבר על הגועל הקל שאני חשה מהסיטואציה. אין אופציה לשנות תאריך. ובשבוע 5 לא הייתי עולה. אני הכי פחדנית בקטעים האלה. היום, לפניי שקיבלתי המנהל שלי הזיז את הכיסא של בחוזקה (בקטע מצחיק) והתחלתי לחשוש. חחחחחחח

רונית 294

New member
ועוד משהו חשוב...

זה לא תסכל אותי. זה אפילו גרם לי להבין שאולי אני בסדר עם זה שזה לא יקרה ממש ממש עכשיו. אם זה היה קורה לי לפניי ההריון של הקטנה אז הייתי כנראה בוכה 3 ימים. אבל היום אני יותר רגועה. יש לי שתיים מהממות ואני בסדר ונהנית ממש שיש. אין ספק שאהיה מאושרת מאוד גם עם הריון חדש ושאם זה לא יקרה עוד כמה חודשים זה יתחיל ממש להציק לי שוב.

רונית 294

New member
משתדלת... אבל...

היום קמתי קצת מבואסת. חייבת להודות. אני רגע ככה ורגע ככה. אני מרגישה שצריכה לשים מאחורי את כל ענייני ההריון והילודה (לפחות לתקופה) וזה לא יקרה עד שלא יהיה לפחות עוד אחד. מרגישה שכל החיים שלי סובבים סביב זה. הרצון לעוד ילד. להיות הורים ל 3. בן אולי... סופרת ימים ומחזורים. וביוצים. ועניינים. בא לי להשתחרר מזה קצת! וזה פשוט לא קורה.

לפעמים אנחנו צריכים עזרה להבין מה אנחנו באמת רוצים

ההריון הקודם שלי לא היה מתוכנן. ידענו שאנחנו רוצים ילדים ולא מנענו אותו, אבל גם לא ניסינו במיוחד להיכנס להריון. כשהחשד שאני בהריון התעורר היו לי המון חששות, אני זוכרת שהיה בי חלק שקיווה שהאיחור במחזור נובע מהלחץ שלי מאיזה פרויקט. ממש פחדתי לעשות בדיקה וכשהיא יצאה חיובית - עם כל השמחה, הרגשתי כאילו קיבלתי בומבה לפנים.
כשראיתי דופק בכיתי מהתרגשות. כשהתחלתי לדמם בכיתי כל הלילה וזה היה הרגע שבו הבנתי שאני באמת רוצה את ההריון, שהרצון הזה עולה על החששות.
אחרי ההפלה התחלנו לנסות, כולל ספירת ימים וביוצים ושברון לב עם כל מחזור וכשראיתי שני פסים בהריון עם דריה כבר לא היה בי שום ספק (רק חרדות, אבל זה כבר משהו אחר).
לכן כתבתי בהודעת הלידה של דריה שהדרך שעברנו הביאה אותנו להורות כשאנחנו יותר בשלים.
&nbsp
אז אולי זו הייתה תזכורת עבורך להנות קצת מהזמן עם הבנות, מהאבובים, מהקידום ומהחיים לפני עוד פיצפון וקצת קצת קצת - לשחרר.

רונית 294

New member
אני הכי אשמח בעולם

לאיזה הריון אחד שיבוא בשיא הקלות. ואפילו לא ב 100 אחוז מוכנות. אבל הכי חשוב לי שיהיה לי הריון תקין ובריא ושלם וידיים מלאות בסופו. ואם זה ייקח עוד קצת זמן אז זה גם בסדר. אבל אני זוכרת שבביקורת אצל רופאת הנשים אחרי הלידה היא שאלה איזה אמצעי מניעה אני רוצה וכשאמרתי שלא רוצה אז היא אמרה "טוב.... אז אם לא תהיי בהריון עוד שנה תבואי..." ואני אמרתי "חס ושלום!!!".... ועכשיו שנה זה כבר לא כל כך רחוק ממני. אז נקווה להיות בהריון עד אז.

orli12341

New member
המחשבות והפנטזיות בהחלט מובנות

אני מאמינה בטיימינג, ומה שצריך לקרות יקרה בזמן המתאים והנכון!!

כמו שכתבת , תהני עם הבנות שלך, תעשי חיים תכייפי ואל תחשבי יותר מידי כרגע על הריון נוסף.
כשיגיע תוכלי להתחיל לחשוב ולפנטז מה יהיה ואיך יהיה...

בהצלחה!!

סרטים, סרטים... אבל נשמע שיש בך איזו עליזות קלילה

(מקווה שאני לא טועה), וזה משמח לקרוא אותך כך

רונית 294

New member
תלוי מתי....

רוב הזמן אני עליזה וקלילה ולעיתים נכנסת בי התוגה. תמיד זוכרת את מה שעברתי. אבל סבלתי מספיק והגיע הזמן להסתכל קדימה.

למעלה