לא ממש הבנתי
אם אתה יכול לאכול פיצה- אתה לא יכול לאכול פירות יבשים? זה משמעותית יותר בריא.
נכון שאין משלוחים של פירות בלילה, אבל אין בעיה להתארגן על פירות בצהריים ולבוא איתם בשקית לכל מקום שבו אתה נמצא בלילה. אם תעשה שייק פירות אני בטוחה שכל החברים ירצו ממך גם. אולי זה גם יחסוך לכם ימבה כסף על להזמין אוכל שזה יקררררררררררררר.
פלאפל זה אמנם מטוגן, אבל בבריאות זה עדיף על פיצה שהיא בצק, גבינה מעובדת ושמנה מלאה בחומרים ממש ממש לא טובים, ורוטב עגבניות. לא בדיוק שיא הבריאות [בעיקר הגבינה הצהובה, שהיא באמת גבינה לא בריאה בכלל], גם כל אוכל בשרי/חלבי שתאכל בחוץ יהיה מעובד מאוד ומפוצץ בשמן [כולל המבורגרים, שווארמה וכו'] או שומן מוקשה [כמו פיצה].
חומוס- אם מוצאים אחד טוב באמת מתחילים לאהוב. אני לא אהבתי חומוס במשך 20 שנה וכשהתחילו להכין את זה בבית שלי פתאום למדתי שלא חייב להיות לזה טעם של חומר משמר. מאז אני אוהבת רק חומוס לא קנוי. יש חומוסיות [רובן] שעושות חומוס בלי כל החומרים המשמרים הבאמת לא טעימים שיש בחומוסים הקנויים. ואז זה גם חומוס משמעותית יותר בריא.
חוצמזה סושי הוא אוכל שאפשר לאכול טבעוני, אפשר להזמין אותו בלילות, הוא לא מפוצץ בשמן, הוא מזין [יש בו גם אצות ואפשר גם עם טופו שזה אחלה מקור להרבה דברים טובים]. כמובן אפשר להזמין ממקום כזה גם מוקפץ אטריות אורז [שגם לו יש אופציה טבעונית מוכרת שיש בכל סניף], שזה אמנם מוקפץ בשמן, אבל לפחות זה ירקות ולא טונה חומרים לא ברורים שמכניסים למוצרים מעובדים [חומרים משמרים, חומרי טעם וריח, כל מיני גועל], אפשר להזמין משם גם מרקים/סלטים טבעוניים ובריאים. הכל הכל בא במשלוחים, ואין חור בארץ שאין בו סושי כזה איפשהו. זה גם לא כזה יקר ביחס ללהזמין פיצה.
אין ספק שהכי הכי טוב זה לקנות פירות שאתה אוהב ולעשות בבית שייק לכל החברים, אני ממליצה על בננה-מלון-תמרים-פקאנים על בסיס מים או תפוזים. זה מדהים ואין לי חברים שלא התעלפו מזה. מדובר בפירות טריים כך שהם לא מעובדים ולא מטוגנים, המון מינרלים, ויטמינים, נוגדי חמצון. בלי סוכר מעובד, בלי כלום. זה גם מאוד זול ביחס לאוכל מבחוץ [עלות של בערך 10 ש"ח לכוס מאג גדולה, וזה עם קונים פירות יקרים], וגם מאוד מומלץ עכשיו כשקיץ וכל כך חם.
אופציה נוספת היא גלידה/ארטיקים טבעיים שמכינים בבית. סופר קל:
קונים פירות שאוהבים
מקפיאים בשקיו בפריזר
מוציאים וטוחנים בבלנדר
ויש גלידה
או:
קונים פירות שאוהבים
חותכים לחתיכות ושמים בתוך תבנית לארטיקים [20 ש"ח בכל סופר וזה רב פעמי, אחד מספיק לנצח].
את האוויר בין חלקי הפירות ממלאים במיץ פירות כלשהו או במים [פחות טעים עם מים]
תוקעים מקל ארטיק [20 ש"ח לקופסאת מקלות ארטיקים שתספיק לך לכל הקיץ]
שמים בפריזר
יש ארטיקים
מה שטוב בגלידות והארטיקים האלה זה שזה מפירות טריים, בלי חומרים משמרים, צבעי מאכל, שומנים לא רצויים, סוכר מעובד. זה פשוט בריאות בזול, בצורה מהירה, ובקור מדהים לקיץ הלוהט!
אז כשפעם הבאה מתחשק לך משהו טעים ובריא או בא לך לארח חברים [אפשר גם להביא אם מתארחים] בלילה חם של קיץ...