אוכל בחתונה - הגשה לשולחן או מזנון הגשה עצמית?

sarit120

New member
אוכל בחתונה - הגשה לשולחן או מזנון הגשה עצמית?

אני יודעת שזוהי שאלה די לא קשורה לאקטואליה היומיומית ולמצב הבטחוני אבל... בכל זאת החיים ממשיכים... אנחנו מתחתנים בקרוב ומאד מתלבטים: האם לקחת הגשה לשולחנות או הגשה עצמית (מזנון)? מה דעתכם? ולמה?

CHOTINER

New member
איילת ממליצה

זאת אני, רק ממחשב אחר. הבעיה הכי בעייתית בתחתונה, היא שערב רב של אנשים, בעלי דרישות שונות לחלוטין, צריכים להגיע לעמק השווה בנושאי טעם וריח. וזה קשה לאללה. המזנון תמיד פותר את הבעיה, וגם מזיז קצת את האנשים ממקומם. מה שחשוב הוא רק שתקפידי לברר עם הקייטרינג שלך כמה מזנונים הם מתכננים, לעומת מספר המוזמנים. אין נורא יותר מעמידה ממושכת בתור. לפני שבועיים הייתי בחתונה שכללה שלושה מזנונים שונים. הכל היה חלבי אבל הקשיבי לסידור הבא- מזנון סושי מהמשובחים, באמת מזנון אנטיפסטי וסלטים יצירתי ואסתטי- בלי יותר מידי קישוטים מיותרים פילה לברק, שהוכן במקום והיה עסיסי להפליא, בלווי אורז בר וסלט ירוק ומזנון פסטה- שכלל שני סוגי רביולי, ועוד פטוצ`יני- כולם מבושלים על המקום ומוגשים מיד בתוספת רוטב לבחירה- עגבניות\פסטו\אלפרדו. נראה לי שכל אחד יכול למצוא את עצמו במזנון שכזה, באם תחליטי על בשרי או חלבי. לצערי הערב הרב של האנשים יחייב אותך למינימום של כשרות- אבל יש לי המלצות אם תרצי. רק בואי נחכה שהמחשב שלי יתוקן, ונעשה את היעוץ דרך האימייל. מזל טוב

tamim

New member
הגשת אוכל בחתונה

ראשית עליכם לעשות אינוונטר של האורחים. אם מדובר באורחים מבוגרים, הם מעדיפים שיגישו להם את האוכל לשולחן. אם מדובר ברוב של צעירים, אני אישית מעדיפה הגשה עצמית. כך המבחר גדול יותר וכל אחד לוקח מה שמתאים לו ובכמות שהוא רוצה. צריך רק לשים לב שיהיו מספיק עמדות הגשה כך שהאורחים לא יצטרכו לעמוד זמן רב בתור. ברוב החתונות עם ההגשה העצמית הביקורת היא על התורים. אתם צריכים לסכם עם המסעיד שיהיו מספיק עמדות, שבכולן יהיה אותו תפריט ושבמשך כל הזמן יהיה מכל המבחר. זה לא מובן מאליו!!! שיהיה במזל טוב. העיקר הבריאות והאושר. החתונה זה רק ערב אחד...

למעלה