איילת ממליצה
זאת אני, רק ממחשב אחר. הבעיה הכי בעייתית בתחתונה, היא שערב רב של אנשים, בעלי דרישות שונות לחלוטין, צריכים להגיע לעמק השווה בנושאי טעם וריח. וזה קשה לאללה. המזנון תמיד פותר את הבעיה, וגם מזיז קצת את האנשים ממקומם. מה שחשוב הוא רק שתקפידי לברר עם הקייטרינג שלך כמה מזנונים הם מתכננים, לעומת מספר המוזמנים. אין נורא יותר מעמידה ממושכת בתור. לפני שבועיים הייתי בחתונה שכללה שלושה מזנונים שונים. הכל היה חלבי אבל הקשיבי לסידור הבא- מזנון סושי מהמשובחים, באמת מזנון אנטיפסטי וסלטים יצירתי ואסתטי- בלי יותר מידי קישוטים מיותרים פילה לברק, שהוכן במקום והיה עסיסי להפליא, בלווי אורז בר וסלט ירוק ומזנון פסטה- שכלל שני סוגי רביולי, ועוד פטוצ`יני- כולם מבושלים על המקום ומוגשים מיד בתוספת רוטב לבחירה- עגבניות\פסטו\אלפרדו. נראה לי שכל אחד יכול למצוא את עצמו במזנון שכזה, באם תחליטי על בשרי או חלבי. לצערי הערב הרב של האנשים יחייב אותך למינימום של כשרות- אבל יש לי המלצות אם תרצי. רק בואי נחכה שהמחשב שלי יתוקן, ונעשה את היעוץ דרך האימייל. מזל טוב