אוכל בלילה

אורלי 1

New member
אוכל בלילה

בתי בת 7 חודשים. אוכלת ארוחות קטנות -100 כל פעם בערך מדי שעתיים-שלוש. בלילה אני מוסיפה לה דייסה והיא נרדמת לאחר אמבטיה ב- 8.5 או 9 . היא מתעוררת פעם אחת במשך הלילה ובוכה מרעב. מוצץ לא ירגיע אותה יותר מ- 3 דקות. אחרי שהיא אוכלת במיטה- נרדמת עד 7 בבוקר. האם להפסיק לה האוכל בלילה? היא שוקלת כ- 6.1 ק"ג שזה לא הרבה לגילה. לתת לה לסבול רעב? עזרו לי בעצותיכן. תודה

anat_i

New member
ארוחת לילה

מניסיוני, ברגע שמפסיקים את ארוחת הלילה, התינוק לומד לווסת את עצמו לאכול יותר במשך היום, כך שהוא לא נשאר רעב. אמנם בשביל להשיג את המטרה, צריך לעבור שניים שלושה לילות לא קלים שבהם התינוק אכן רעב, שכן לוקח זמן עד שהוא מתרגל למצב החדש. לכן את צריכה לחשוב אם את מספיק חזקה לעבור את אותם שניים-שלושה לילות על מנת להשיג את המטרה הנכספת של לילה שלם של שינה רצופה, שהיא חיונית לבתך לא פחות משהיא חיונית לך. בהצלחה!

מיכללב

New member
אצלינו זה לא הצליח...

מתוקי נרדם בתשע ומתעורר בלילה לאכול פעמיים..בכל פעם 240 CC , עפ"י המלצה של אחות טיפת חלב, שאין צורך לאכול בלילה , התחלנו לתת מוצץ ומים אבל...הבכי קורע הלב שבר אותנו..מתוקי רעב. ואנחנו כאן כל עוד הוא צריך. יהיו שיבקרו אותי על כך, אבל זה מה שאני מרגישה!!!!! יכולה לייעץ לך להתנהג לפי איך שאת מרגישה, תנסי אולי אצלכם זה יצליח. בהצלחה ולילה שקט

anat_i

New member
מסכימה!

הכי חשוב זה ללכת עם נטית הלב. כי יסורי מצפון רק יחמירו את המצב.

anat_i

New member
מסכימה!

הכי חשוב זה ללכת עם נטית הלב, כי יסורי מצפון רק יחמירו את המצב.

למעלה