אוכל במטוס - שאלה קצת מוזרה

הרענני

New member
אוכל במטוס - שאלה קצת מוזרה

האם זה אפשרי/מקובל להביא איתי אוכל למטוס? אני מתכוון לסנדביצ'ים וכאלה. אני שואל משום שלא בטוח שהמזון המוגש יהיה מספיק או טעים, וכידוע קצת קשה לקפוץ לאיזה קיוסק בסביבה

כן...

יהיו הרבה אנשים שיקנאו בך... אני אישית ממליץ לך לבקש ארוחת ילדים אפילו שאתה לא ילד...

ערן שחר

New member
אם אתה טס עם ישראייר לניו יורק

זה חובה להביא אוכל כי האוכל שלהם לא טעים ולא מספיק אם אתה מביא אוכל ופירות ולא אכלת את הכל תשאיר את זה במטוס כי יש מדינות שאסור להכניס אוכל טרי

הרענני

New member
קודם כל תודה לכולם

אני טס עם אל על להונג קונג, ומשם בקת'אי למלבורן. פשוט התיאבון שלי קצת לא יציב, אז רק רציתי להיות בטוח
ואגב, איך אל על טסה להונג קונג - מעל מרכז אסיה, או דרומית ליבשת/מעל האוקיינוס ההודי?

HELLAS

New member
בהמשך למה שכתב לך ערן ובהתחשב

בעובדה שאתה טס לאוסטרליה.... במידה ולא אכלת את כל מה שהבאת לך לדרך, תשאיר את זה במטוס כשהיגעת לאוסטרליה. אסור להכניס לאוסטרליה שום דבר מאכל אלא אם אתה מצהיר עליו בהגעה למדינה. יש סיכוי שגם אם תצהיר, תתבקש לזרוק את מה שהבאת. אם מנסים להתחכם ולא להצהיר ותופסים אותך - אתה עף לכלא עד שאתה מגורש מהמדינה ולא תוכל לחזור לאוסטרליה... לא נעים....

HELLAS

New member
בוודאי שאפשר

רק לא להביא אוכל שדורש קירור, הקפאה או חימום - כי הצוות לא יכול לעשות זאת עבורך. לא בגלל שהם לא נחמדים - אלא כי אסור לפי תקנות חברות התעופה. למקררי . תנורי המטוס אפשר להכניס רק מזון ששייך לחברת התעופה והתקבל מהקייטרינג. אחת הסיבות היא מניעת זיהום. בכל מקרה שיהיה בתיאבון וטיסה נעימה !

למעלה