אוכל בסיסי לצמחונים

gesus

New member
אוכל בסיסי לצמחונים../images/Emo54.gif

קודם כל אני חייב להתוודות שאני לא בדיוק צמחוני. אני אוכל מדי פעם דגים ושאר בע"ח ימיים וכמובן מוצרי חלב. וגם הסביבה שאני לא אוכל בשר היא מטעמי בריאות ולא פציפיזם או משהו כזה. אני מחפש מזונות בסיסיים כמו אורז ופסטות שקלים להכנה ואפשר לאכול בכמויות גדולות כלומר שיהיו בהם מעט קלוריות. אין לטעם חשיבות,העיקר שיהיה דל בקלוריות ומזין.

CowLover

New member
דל קלוריות וזול?

ירקות.... סויה.... אורז וכל מיני דגנים למיניהם (פה אני כבר לא בטוחה בקשר לקלוריות)....

סויה? ../images/Emo12.gif

סויה היא קטניה.. אז אמורות להיות בה דווקא לא מעט קלוריות לא???

אוי זה די קל!

אני אומרת לך בכל השנים שאני צמחונית הבנתי כמה דברים! נקניקיות טופו של טופו טבע הן ממש מזינות ממש טעימות ויש בנקניקיה אחת 33 קלוריות! כלומר זה ממש מזין וממש טעים וגם לא משמין! ואפילו אם אתה חושב על כסף אז שתי חבילות של הנקניקיות עולה 23 שקלים! כדאי ושווה לנסות... אבל חשוב לזכור דבר אחד: תקנה רק של "טופו טבע" כל השאר מלא בכולסטרול! וחשוב מאוד שתיקח B12 אחרת אתה תרגיש כמו סמרטוט אחרי איזה חודש ואם אתה מתאמן אז יהיו לך שברי מאמץ וזה לא כל כך נעים!

אחרי חודש?!

לא ממש. אצל רוב האנשים מאגרי הבי-12 (בהנחה שנאגרו כאלו) יחזיקו 5-10 שנים. אצל אנשים מסויימים בעלי בעיות מטבוליות מסוימות (כמוני למשל) המאגרים יכולים להישחק תוך כמה חודשים. לגבי עד כמה נקניקיות טופו של טופוטבע הן מזינות... הן אישית סבור שהן זבל מעובד. ד"א - לאחרונה זוגלובק הוסיפו אלבומין ביצה לנקניקיות, ככה שהן לא טבעוניות. אני אוכל מוצרים של טופוטבע וכו´, רק כאשר אני רעב ואין לי זמן \ כוח לבשל. אבל זה יוצא (למזלי) בערך פעם-פעמיים בשבוע ולא יותר.

dylan

New member
../images/Emo4.gif

אצלי זה די הפוך.. אני אוכל מוצרים של טופוטבע רק שיש לי זמן/כח לבשל.. זה לוקח איזה 7-8 דקות ודורש מחבת ושימון

אורז מלא

אורז בר שקשה למצוא, המון ירקות וכל הטבעולים למינהם ,וטבעוני אני לא יכול להיות לא מתסדר לי וניסיתי (ביצים אני לא אוכל אבל אין סיכוי שאני אסתדר בלי מוצרי חלב) המון יוגרט דל קלוריות , לחם קל עם גבינה ושוב המוני המוני המוני ירקות

למעלה