אוכל בריא בהריון

noaaaa

New member
אוכל בריא בהריון

קפצתי מפורום הריון ולידה לאחר שעכשיו אכלתי צלחת צ'יפס!!! אני חייבת לשאול ולשמוע האם זה משהו שרובכן עוברות או עברתן, האם ההרגשה הזו מוכרת לכן? באופן כללי מבנה הגוף שלי בינוני אני לא שמנה ולא רזה, מה שנקרא מלאה במקומות הנכונים- אם אני אוכלת שטויות ישר רואים עלי ואם אני אוכלת מאוזן ובריא אני מרזה. יותר פשוט מזה אין. לפני ההריון עשיתי הליכות יומיומיות באופן קבוע של כשעה ורבע, יוגה כמעט כל יום לא הרבה זמן ואוכלת כשאני רעבה, מפסיקה כשאני שבעה. רוב הזמן ככולו זה אוכל בריא- לחם, פסטות, ודגנים מקמח מלא, לא נוגעת כמעט בצ'יפס, אוכלת המון ירקות ובכל ארוחה, ממתקים זה רק בסופ"ש ומשתדלת לא לאכול ג'אנק פוד. עכשיו אני בן אדם שאוהב אוכל ולפעמים יש מעידות אבל אני כבר שנים רבות לא חוזרת על המנטרה שעשיתי בתיכון "מיום ראשון...". מאז ההריון הרבה דברים השתבשו לי- אני עדיין עושה ספורט כרגיל ומתכוונת בע"ה לאחר הבחינות גם להוסיף שחייה פעמיים בשבוע. אבל מבחינת תזונה זה משהו קטסטרופלי, כמה שאני מנסה לא הולך לי!!! זה ממש מתסכל- אני אוכלת פשוט שטויות ולא מתוך חשקים- עם זה אני יכולה להתמודד אלא מתוך שזה מה שנכנס לי לגוף ולא יוצא לי החוצה בהקאות. התחלתי לאכול טבעולים שמבחינתי זה משהו תעשייתי ולא בריא, פיצות, טוסטים, ציפסים וכו' - לא כל יום כמובן אבל בתדירות מאוד גבוהה לאחר שאני מקיאה מארוחת בוקר של סלט ואגוזים עם גבינה וקרקרים או לחם. זה ממש מתסכל!!! אני לפעמים חושבת שיאללה אין מה לעשות, הצרכים של הגוף שלי משתנים ואחרי הלידה אני אחזור לגזרה שלי. אבל- האם אחרי הלידה הטעמים והחוסר בחילות והקאות נפסק???

אתי אתי

New member
כדאי...

כן, אחרי הלידה השינויים האלה נעלמים, אבל לא כדאי לחכות עם התזונה לאחרי הלידה, כי גם ככה לוקח לגוף זמן לחזור לעצמו, ואם הוא צריך גם 'להתאושש' מהשמנה מיותרת זה קשה יותר. לפעמים מודעות זה מספיק טוב כדי לחזור למסלול. מעכשיו את מתחילה לפנק את עצמך באוכל מזין שטוב לגוף שלך. לא משנה מה קרה עד עכשיו. ספרי לנו מה קורה, שנהיה בעניינים ושיעבור בקלות

למעלה