אוכל ושתייה אצל סוסים

GrEeNwOmAn

New member
אוכל ושתייה אצל סוסים../images/Emo21.gif../images/Emo72.gif

מה נותנים לסוסים אצליכם לאכול? מה אסור לתת אצליכם לאכול? מה נותנים אצליכם לשתות? סמנו מה כן ומה לא אתם חושבים שמותר או אסור לסוס לאכול ולשתות- חציר קש שעורה תלתן עשב (עלים אחרים) עוגיות לסוסים עוגיות סוכריות לסוסים סוכריות אבטיח קלמנטינה תפוז תפוח גזר מים חטיפים (במבה, ביסלי, בייגלה) מוגזים (קולה, פאנטה, ספרייט) מיצים (סיידר, ענבים, תפוחים) * ארוך... אבל תענו! קיבינמאט (לקוח מתוך משחק החיים קטע של שאול ברגר)

../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif../images/Emo19.gif

מה נותנים לסוסים אצליכם לאכול? חציר ותערובת, ונגב לפעמים אוכל ציפס עם קטשופ..חח מה אסור לתת אצליכם לאכול? משהו לא בריא מה נותנים אצליכם לשתות? מים! חוץ מלואי ששתה בירה סמנו מה כן ומה לא אתם חושבים שמותר או אסור לסוס לאכול ולשתות חציר
קש
שעורה
תלתן
עשב (עלים אחרים)
תלוי... עוגיות לסוסים
עוגיות
סוכריות לסוסים
סוכריות
אבטיח
קלמנטינה
תפוז
תפוח
גזר
מים
חטיפים (במבה, ביסלי, בייגלה)
מוגזים (קולה, פאנטה, ספרייט)
מיצים (סיידר, ענבים, תפוחים) לא נראה לי שזה כל כך מזיק....לא יודעת

Shai Felton

New member
../images/Emo3.gif

מה נותנים לסוסים אצליכם לאכול? חציר, תערובת... פה ושם גם עוגיות/תפוחים/גזרים מה אסור לתת אצליכם לאכול? מה שאסור פשוט אין באורווה... מה נותנים אצליכם לשתות? מים....
סמנו מה כן ומה לא אתם חושבים שמותר או אסור לסוס לאכול ולשתות- חציר
קש
שעורה
תלתן
עשב (עלים אחרים), תמיד אם רוצים שהסוסים התייבשו מהר אחרי שטיפה או משהו משחררים אותם על הדשא, אם לזה את מתכוונת.... עוגיות לסוסים
עוגיות
סוכריות לסוסים - אם זה לסוסים אני משערת ש..
סוכריות
אבטיח
- רק את הקליפה וגם מעט... קלמנטינה
תפוז
תפוח
גזר
מים
חטיפים (במבה, ביסלי, בייגלה)
מוגזים (קולה, פאנטה, ספרייט)
מיצים (סיידר, ענבים, תפוחים)
X|

טוי בוי

New member
אצלינו...

הסוסים מקבלי תערובת 3 פעמים ביום לפי משקלם וכמות העבודה שהם עושים וגודלם. שמשעמם לסמי בלילה הוא סיפר לי שהוא לפעמים מאכיל עוד פעם ממש קצת...אז הסוסים שלנו שמנים!!! חחחח.... אסור לתת אצלינו לסוסים דברים רעילים או כל מיני דברים שהסוס יכול לבלוע כמו כוסות פלסתיק ולהחנק מהם וכל מיני דברים שיגרמו לקוליק... מים. אז שתו רק מים כן רק עוד מים...! {מהצופים חחח עזבו!} חציר
קש
שעורה
תילתן
עשב מידי פעם... עוגיות לסוסים סוכריות לסוסים
ממתקים של בני אדם
מוגזים
מיצים
רק מידי פעם עם הסוס ממש רוצה לא הרבה! ששותים פחית ליד הסוס אז הוא נדחף לפעמים אז שופכים קצתמיץ על היד והוא מלקק את זה...

niko girl

New member
עונה...../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif

נותנים לסוסים לאכול חציר פעם היו נותנים דגן עד ששרפו הכל, ותערובת. אסור לתת להם פירות כגון תפוז, קלמנטינה וכל פירות ההדר וכו'. הם שותים מים ולפעמים שון פטל. חציר-
קש-
שעורה-
תלתן-
עשב (עלים אחרים)-
עוגיות לסוסים
כי אם זה לסוסים אז... עוגיות-
סוכריות לסוסים-
כי זה לסוסים לא? סוכריות-
אבטיח-
קלמנטינה-
תפוז-
תפוח-
גזר-
מים-
חטיפים-
מוגזים-
מיצים-
רק לא סיידר בגלל שזה מוגז.

אסף 1989

New member
טוב אין לי כח לענות על זה

אבל אתם לא תאמינו למה שיש לי לספר לכם. יש אצלינו סוס בחווה שלא אוהב קוביות סוכר, הייתם מאמינים לזה? זה הסוס היחיד שראיתי שלא אוהב קוביות סוכר!

יש הרבה סוסים שלא אוהבים קוביות...

סוכר.. גם פעם ראיתי אצלנו סוס כזה... ויש כאלו שלא יודעים מה זה ולא יודעים לאכול את זה ולכן הם לא מנסים לפתוח תפה לזה אפילו..

פפפפפפפפפ

מה נותנים לסוסים אצליכם לאכול? 3 פעמים תערובת ביום, תלתן פעם ביום ו-3 פעמים ביום חציר מה אסור לתת אצליכם לאכול? אין כזה דבר משהו שאסור לתת.. מה נותנים אצליכם לשתות? מים.. מה נראה לך?! שפטל?!?!?! סמנו מה כן ומה לא אתם חושבים שמותר או אסור לסוס לאכול ולשתות- חציר-
קש-
שעורה-
תלתן-
עשב (עלים אחרים)-
רק דשא ולא בהגזמה ומה זה עלים אחרים?! עוגיות לסוסים-
זה סתם בלוף ולא שווה כלום והם גם לא מתים על זה.. עוגיות- עוגיות רגילות או לסוסים?!?!!!? סוכריות לסוסים- אפשר אבל לא כולם אוהבים את זה.. סוכריות- מה זה ?! סוכריות רגילות!?!?
! אבטיח-
קלמנטינה-
תפוז-
תפוח-
גזר-
מים-
חטיפים (במבה, ביסלי, בייגלה)- נווו באמת!!!... זה אדיוטי!! בטח שלאא!!
מוגזים (קולה, פאנטה, ספרייט)- גם זאת שאלה מפגרת!! אם אתם רוצים להרוג לסוס שלכם את הקיבה אז בקשה...זה המתכון הבדוק!
מיצים (סיידר, ענבים, תפוחים)-

למעלה