אוכל חתולים INSPIRATION

SHELLYB249

New member
היי,

האם מישהו שמע על אוכל חתולים INSPIRATION ?
עד עכשיו נתתי לחתולים אוליבר, אבל יש מחסור והציעו לי מזון זה .
לא מצאתי אותו בקובץ דירוג המזונות.
האם ברמה של אוליבר ?

דגלמנגל

Well-known member
היי,

האם מישהו שמע על אוכל חתולים INSPIRATION ?
עד עכשיו נתתי לחתולים אוליבר, אבל יש מחסור והציעו לי מזון זה .
לא מצאתי אותו בקובץ דירוג המזונות.
האם ברמה של אוליבר ?

אנ'לא בקיא בהרכבים של מזונות החתולים, אבל בכל הרכב כזה, ישנו אחוז מסוים, של רכיבים "סמויים מן העין". אני יותר רגוע, כשאחוז ה"סמויים" קטן ככל האפשר. סיכמתי את אחוזי ה"גלויים", במוצר המדובר (צריך לגלול לתחתית הדף) והגעתי ל...66% בלבד, כלומר כ-2 שלישים. נותר עוד שליש של "סמויים". מה יש שם, לחם...?
סתם, לשם השוואה, הלכתי לסכם את האחוזים, ב"מלך המזונות" אוריג'ן. בחרתי אחד, רנדומלי, "גרדיאן" (אולי כי יש אצלנו בפורום, אחד, רנדומלי ...דומה) והגעתי לכמעט 92%. מרשים, הא?
אולי, בהזדמנות, יחכים אותנו דימיטרי, באשר לזהות חומרי המילוי ה"סמויים".

dimitrygo

Active member
מנהל
אני לא יודע מה אתה מסכם אבל כמעט אף מזון לא מפרט את אחוזי הפחמימות שבו וזה בעיקר הנתון שחסר לך בהשלמה ל-100%.

דגלמנגל

Well-known member
אני לא יודע מה אתה מסכם אבל כמעט אף מזון לא מפרט את אחוזי הפחמימות שבו וזה בעיקר הנתון שחסר לך בהשלמה ל-100%.
סיכמתי את המרכיבים המזוהים ושאלתי מהם אלה הנעלמים.
אתה אומר שהם "פחמימות".
תודה.

dimitrygo

Active member
מנהל
אבל באוריג'ן גרדיאן יש יותר מ-8% פחמימות אז כנראה אתה מסכם דברים כפולים. למשל אומגה זה חלק משומן, מינרלים זה חלק מאפר.

דגלמנגל

Well-known member
אבל באוריג'ן גרדיאן יש יותר מ-8% פחמימות אז כנראה אתה מסכם דברים כפולים. למשל אומגה זה חלק משומן, מינרלים זה חלק מאפר.
אני סיכמתי את המרכיבים המזוהים בשם. לא חילקתי אותם לפחמימות, שומנים וכו'.
לפי הטבלה שלך, אוריג'ן נמצא בראש רשימת המזונות, מבחינת האיכות, אז די לי במומחיות שלך, שהכל מעידים על מקצועיותה.

למעלה