היי
גם אני לא אהבתי את האוכל היפני, מה גם שאני צמחונית אז בכלל סיוט
אני התמקדתי במסעדות איטלקיות והודיות. ולחם וגבינה מהסופר..
בנוסף קשה עד בלתי אפשרי (לפחות ב2009) למצוא בסופר גבינות רזות.
 
מה שכן, אל תוותרי על חווית האיזאקאיה - פאב/מסעדה שבהן המנות קטנות ומזמינים מבחר מהן לאורך הערב (אולי דומה לטאפאס הספרדי). שם תוכלי למצוא גם מנות כמו חביתה (עם קטשופ ומיונז, הם שמים קטשופ ומיונז על הכל). ואולי תוכלי לאתר עוד כמה דברים סטנדרטיים לאכול ליד המשקה האלכוהולי (בירה/וודקה וכו').
 
כמו כן יש יאקיטורי שזה שיפודים/מנות בשר שונה קטנות שאת בעצמך שמה על גריל קטן שנמצא במרכז השולחן, ואפשר גם לשים ירקות ליד. זו גם חוויה ואני לא בטוחה שהטעם שלה מוזר (שוב, צמחונית, אז לא ניסיתי).
 
מה שממש להתרחק ממנו כמו אש זה אוקונומיאקי - חוויה לראות אותם מכינים - אבל לא לגעת מבחינת הטעם... (כמובן לאנשים כמונו שלא מתחברים לטעם המקומי).
 
שתהייה נסיעה מהנה!!