אוכל כשר בדרום אפריקה

אוכל כשר בדרום אפריקה

שלום לכולם אני מתכנן חופשה לכל המשפחה בדרום אפריקה לקראת סוף דצמבר התחלתי לברר פחות או יותר מקומות ועלויות אבל בקשר לאוכל כשר אין לי מושג! זאת צריכה להיות בעיה כל שהוא? אם לא, אשמח לקבל המלצות אודות מסעדות כשרות, כל המלצה או טיפ אחר בקשר לנסיעה יתקבלו בברכה גם כן.. תודה!

רותי410

New member
מישהי כאן העלתה קישור לאתר שמפרט

מקומות כשרים בעולם. לא זוכרת את שמו, אבל אם תשוטט בפורום אולי תמצא. או באמצעות גוגל, רק צריך לברר אם המידע עדכני.

GaliGoldBerg

New member
מצטרפת לשאלה!

לא הצלחתי למצוא את השירשור המדובר... גם אנחנו חשבו על חופשה בדרום אפריקה.. מאסנו קצת באירופה אם מישהו יוכל לקשר לשירשור על המסעדות בדרום אפריקה אני מאוד אודה לו 'העשב של השכן', אנחנו עדיין בשלב הדיבורים ולא ממש ביררנו כלום, אתה יכול לתת לי כמה טיפים בקשר לתכנון של הנסיעה? תודה רבה ושבוע טוב!

יש אתר שנקרא KOSHER ONLINE שיש

שם פרטים וגם אתר בשם "למטייל" שגם יש תמצאו מידע. זה סתם בחיפוש אקראי בגוגל מצאתי.

תראי

דרום אפריקה ענקית שמורות הטבע שם יכולות להגיע לגודלה של מדינת ישראל ככה שמאוד תלוי לאן אתם חושבים להגיע ומה הוא אופי הטיול שאתם מחפשים, אם זה חופשה של בטן גב או ספארי וג'יפים מבחינת הטיסה, לנו באופן אישי יש נסיון רע מאוד עם טיסות לא ישירות. קרה לנו כבר שנתקענו 10 שעות בעצירה שאמורה הייתה להימשך 3 שעות, ככה שאנחנו מעדיפים לשלם עוד כמה דולרים ולטוס בטיסה ישירה של אל על שלא גוזלת לנו יום טיול ולא משאירה מקום לטעויות.

כשרות בדרום אפריקה:

1- בדרום אפריקה,מוצרים רבים בסופרמרקט כשרים. ישנה חותמת של כשרות,שתזהו בקלות. נסו למצוא תמונה של החותמת הנ'ל. מנסיון אישי,יש להשיג שימורים כשרים,ומוצרי חלב כשרים, אפילו פריכיות אורז מצופות בתחליף קקאו! לגבי מסעדות כשרות: יוהנסבורג היא גן עדן מהבחינה הזו. מתגוררים בה אלפי יהודים,ורבים רבים מהם,דתיים אורתודוכסיים. ובהתאם,ישנן לפחות שלוש ארבע מסעדות כשרות. בחלק מהסופרים,ישנה מאפיה כשרה,ושווה לברר מראש,באיזה סניף,ומהם מוצרי המאפה הכשרים בה. מדובר בחלק מהלחמניות,לחמים,ואפילו עוגות. לגבי קייפטאון- גם שם למיטב ידיעתי,לפחות מסעדה אחת כשרה. אם אתם רחוקים מהערים הגדולות,אז אולי מוצרי הסופר הכשרים יוכלו לשמש אתכם.

למעלה