אני גם יודעת שטחינה מצויינת!
20 שנה בתור מטפלת תינוקות ותמיד נותנת טחינה בלי בעיה. עוד המלצה: דייסת קוואקר עם תמרים להמתיק קצת- נפלא לחורף. כעקרון ה"שעמום" בדרך כלל שלנו... תינוקות אוהבים מאד לחזור על המוכר עוד ועוד בכל דבר (כולל אוכל)...ובכל זאת, אפשר בהחלט להתחיל לגוון. מה אם בטטה? לגבי בשר, אני תמיד מתחילה עם הודו...אפשר גם קציצות הודו...רך, טעים, בריא. אפשר גם לגוון בצורת ההגשה...היא אוכלת חתיכות ביד או מעוך? מערבב ביחד או כל טעם לחוד? בגיל שלה אפשר לתת לה לאכול "לבד" ביד ובעזרת כפית ורצוי להפריד בין הטעמים.