אוכל לילדה בת שנה

אוכל לילדה בת שנה

יש לי ילדה בת שנה שאוכלת כמעט הכל ואני מחפשת רעיונות לארוחת ערב ולארוחות צהרים כשהיא לא בגן

מירבלי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

תמיד אפשרי להכין טוסטים חביתות עם ציפס,עם נקניקיות,עם עגבניות בורסים סלט עם גבינה בפיתה שקשוקה משה בתיבה (נקניקיה עטופה בבצק עלים) פיצה מלוואח ויש עוד המון דברים טובים

קישלורן

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

הבת שלי בת שנה וחצי ויש לי כמעט אותה בעיה. היא אוכלת טוב אבל אני מרגישה שאני חייבת לגוון. אז בד"כ היא אוכלת מקושקשת עם קוטג' ועל הבסיס הזה ני מגוונת: טונה, אבוקדו (אפשר לעשות מהם סלטים כגון, גוואקמולי), תירס, קוביות של עגבניה, גבינה צפתית, פנקייקס שיבולת שועל, סרדין, זיתים, מלפפון חמוץ/טרי (קוביות, ולפעמים בלי הקליפה), שמנת חמוצה, יוגורט. בגן נותנים לה לפעמים ביצה ואז יש לי בעיה. אז לפעמים אני גם מכינה לה פסטה כארוחת ערב, אתמול נתתי לה בורקס תפו"א במקום הביצה אך עם גבינות וזה מה שעולה לי כרגע בראש.

ליגל2

New member
האמת שקצת קשנ לגוון יותר מידי

בגיל הזה. אני מצטרפת להצעות של כולן. אצלי הוא מאד אוהב בורקסים למינהם, פרוסה עם חומוס או טחינה או גבינה (סימפוניות למינהן), דווקא ביצים הוא לא אוהב ואני משתדלת לתת לו. אה כן, הוא אוהב מאד עגבניות בכל מיני וריאציות וקציצות. אפשר להכין גם לביבות גבינה, או תפו,א/ קישואים וכו'. לילה טוב

מצטערת שאני לא מודרנית כל כך

אבל הילדים שלי אהבו מאוד מאוד בגיל הזה מרק עם עוף ואטריות דקיקות וליד זה מעט גזר ותפו"א שבושלו במרק.

קישלורן

New member
את מוזמנת לבוא לראות

איך הבת שלי "אוכלת" מרק. הלוואי. אבל נראה לי שאני אנסה שוב.

קיש חמודה, נותנים לילדה כפית קטנה

שתחשוב שהיא אוכלת לבד, ובהטעיה את עם השניה מאכילה אותה.

אתמול הנכד שלי היה אצלי במשרד

והאכלתי אותו והוא בזמן הזה החתים לי עם חותמת דואר נכנס את כל ארונות המשרד
מה לעשות, אבל בסוף אכל הכל.

אני מתה עליהם קטנים כאלו כך שלא

איכפת לי מה הם עושים. אצלי בבית הם עושים ארכיטקטורה מחדש, כמובן כשהם הולכים הכל חוזר למקומו. רוצה שאבוא להאכיל?

../images/Emo6.gif מזכיר לי איך הילדים שלי אכלו

כל האוכל שניסיתי להאכיל אותם הגיע אלי בסוף ביריקה ישר לפרצוף...

למעלה