"אוכל למחשבה - נורה גרינברג"

DarlingAdam

New member
"אוכל למחשבה - נורה גרינברג"

בערוץ שמונה, במהלך השבוע. מישהו יודע מה זה, ואם זו נורה "שלנו", מהפורום?

אוכל למחשבה

היא ולא אחרת. זאת תכנית המוקדשת כל פעם לנושא אחר, כשהאורחים, כטוב לבם באוכל, מנהלים עם המארח, שחר סגל, והשף אייל שני, שיחה נינוחה על הנושא המרכזי של הערב. הרעיון של שחר הוא לעסוק בנושאים של זהות ושינוי בחיים. בתכנית הפעם הנושא הוא שינוי מין, ומה בין גברים לנשים. האורחות הן ד"ר דיאנה לוצאטו, אנטרופולוגית וסוציולוגית העוסקת בענייני מגדר, ושפחתכם הנאמנה, שגם לה יש נגיעה מסויימת בעניינים אלה. התכנית תשודר במוצאי שבת הקרובה, ה-5/4, בשעה 8:00 בערב. שידורים חוזרים ב-23:55, וכן ב-20:00 ביום ראשון, ועוד כמה במהלך השבוע. נורה

יסמין 28

New member
לפחות אכלת טוב ../images/Emo13.gif

אז מה אכלת??? (תודי שזו שאלה מעניינת יותר מאשר "על מה דיברתם")? אח, לו היה לי שף פרטי. ולך היו שניים! אה, ואני מקווה שהלעיסות האיטו קצת את קצב הדיבור של דיאנה...
ברוח טובה, הכל ברוח טובה.

ארוחה מהטלויזיה

אה, השאלה המעניינת. האמת היא שאינני זוכרת הרבה פרטים (התכנית הוקלטה לפני כשלשה חודשים), אבל בניגוד להסכם המוקדם (אי אפשר לסמוך על אנשי הטלויזיה האלה), לפיו הוא היה אמור להכין סלטי ירקות ופירות ים, אייל החליט להגיש ארוחה איטלקית בעוצמת מאה מגטון. הארוחה נפתחה בשרידי ארטישוק על גחלים, שנשרפו כמעט כליל (לא נורא, העיקר היה הגימיק), ולחם עם חמאה איטלקית מדהימה, שהייתי מסתפקת רק בו בתור ארוחה שלמה. ההמשך כלל ריזוטו מהסרטים, אבל עם מספיק קלוריות בשביל להאיר את כל רמת גן, וצלי בשר הראוי לתערוכה, אלא שהייתי כל כך מלאה שבקושי היה לי מקום עבורו. נורה

יסמין 28

New member
היתה תוכנית מצחיקה

קודם כל, במשך כל התוכנית אייל שני ושחר סגל, שני המבשלים, נצמדו בכל כוחם לאיזה שורש שהזכיר מאד איבר מין גברי, הם ממש פחדו לעזוב אותו, בטח ובטח שלא קצצו אותו או חתכו אותו, בקיצור הם היו ממש מבוהלים מכל הרעיון. כששחר סגל שאל את אייל שני מה הוא יעשה אם מהיום והלאה הוא יצטרך להשתין רק בישיבה, אייל שני החוויר, אמר שיש לו בלאק אאוט ופשוט לא היה יכול להמשיך לבשל, או לדבר. הוא פשוט היה בהלם. זה היה נורא מצחיק. דיאנה לוצאטו, כהרגלה, הצליחה לעצבן אותי (סליחה, נורה. אני יודעת שאתן חברות), אבל היה איזה קטע אחד חמוד כשאייל שני שאלה את נורה ואותה איך הן היו כותבות את סיפור גן העדן ואם הן היו משאירות שם את הנחש. אז דיאנה אמרה שמהנחש היא היתה בשמחה עושה נעליים ותיק. זה היה מצחיק. והאוכל? טוב, כצימחונית לא ממש התחברתי לכל הצלי בשר והשרימפסים שהלכו שם, אבל מהתגובות היה נראה שנורא טעים להן... יופי של תוכנית.

למעלה