אוכל לקבל את עזרתכם?

• פותח הנושא sam2
  • פורסם בתאריך

sam2

New member
אוכל לקבל את עזרתכם? ../images/Emo53.gif

שלום לכם, אני בחור די צעיר ובעוד כמה ימים אני אמור לקבל תפקיד חדש של מנהל "מחלקת התקשורת" בחברה ישראלית מספיק גדולה. המחלקה תהיה אחראית על כל דבר שקשור לתקשורת בסניפים השונים של החברה, כלומר: - תיקון/קניית מחשבים. - בניית אתר עתידי באינטרנט לחברה. - תמיכה טכנית. - דואר אלקטרוני לעובדים. - רשת מחשבים. - תוכנות ואביזרים למחשבים. - וכו.. רציתי לשאול אם יש צעדים צפיצפיים שכדאי לי לנקוט לפני/במהלך קבלתי לתפקיד החדש. אשמח מאוד אם אוכל לשמוע תשובות.

mamonako

New member
תפקיד חדש - טיפים .

אם אתה נכנס בנעליים של אדם שעזב אז קרא ולמד את הגדרת התפקיד והסמכויות הקיימות בתפקיד. אם אתה מייצר תפקיד חדש אז הגדר בצורה ברורה את התפקיד שלך ,את הסמכויות, את התוצרים והתפוקות שאתה עתיד לתת,את אנשי הקשר שלך,את שעות העבודה,את התקציב שלך את כח האדם שלך ,את הכלים והציוד שאתה עתיד להשתמש איתם וכולי וכולי וכולי......... בדוק ולמד את מבנה החברה את המינויים הפוליטיים בחברה בדוק האם אחת הפקידות הזוטרות יש לה קשר זה או אחר עם בעל תפקיד רם מעלה . אם לחברה יש תקן איזו -למד את הנוהלים הקשורים בתפקיד שלך . אם לחברה אין תקן איזו מצא חברה דומה עם תפקיד דומה ולמד את הגדרת התפקיד שלה וכולי..... וכולי..... חריצות התמדה נאמנות שכל טוב. והשמיים הם הגבול

מזל טוב לרגל קבלת תפקידך החדש...

שלום לך לפי מה שרשמת אין לי ספק שתצליח בתפקידך. וכמו שנאמר - "שור בדישו יחרוש" דרך אגב יש לך עבודה בשבילי? 03-6736944 או 03-6783511 דני פרידמן

sam2

New member
יכול להיות,

תשלח לי קורות חיים לכתובת: [email protected] תשובה מובטחת בתחילת יולי מייד כשאקבל את העבודה..

Rami4u

New member
יכול להיות..

אני רק רוצה לבקש ממך שתשלח אליי קורות חיים שלך לאימל: [email protected] תשובה מובטחת בתחילת יולי..

ווקט

New member
טוב כמה טיפים אחרונים ...

האמת שאמרו פה הכל ... תקפיד על ליבוש להיות תמיד בושם טוב לא להתווכח ולהראות שאתה חכם. תחשוב לפני שאתה עונה תן כבוד לאנשים מבוגרים בחברה !!!

למעלה