אוכל מהונדס

MajorWinters

New member
זה תלוי...

אם דביר הוא המהנדס לא הייתי מתקרב לזה גם עם אקדח לראשי...
 

Greebo

New member
ממש ממש נגד >>

לכו תדאו אילו אלרגיות חדשות מקבלים עם הדברים האלו.. לפני כמה זמן איזו חברת הנדסה גנטית עשתה טעות ושיחררה תירס מהונדס לפני שהם סיימו את כל הבדיקות.. מסתבר שהיה בו את אותו מרכיב שגורם לכל האנשים האלו שרגישים לבוטנים\אגוזים וכו את האלרגיה.. אתם יכולים לנחש את כמות האנשים שמתו\הגיעו לבית חולים בגלל זה.. בעצם אתם צריכים לנחש כי עד היום לא ידוע המספר המדוייק >> בכל מיקרה. נגד. ודברים חדים אחרים...
 
אבל...

גם במלא מקומות מוכרים לך אוכל לא הגייני, ומזון תינוקות שחסרים בו חומרים, זה לא גורם לאף אחד להפסיק לקנות עוף או מזון תינוקות, אנשים פשוט עוברים לחברה אחרת כאילו שזו היתה בעיה נקודתית (והמ אני מניחה שזו באמת היתה, זה פשוט עניין של זמן עד תהיה עוד אחת :). אנחנו לא נפסיק לאכול). אז למה רק בתחום של הנדסה גנטית להחרים לגמרי על בסיס מקרים נקודתיים?
 

Greebo

New member
את לא הבנת את הנקודה שלי..

קיים הבדל מהותי בין מזון לא היגייני לבין מזון מהונדס.. ממזון לא היגייני די יודוע מה את יכולה לקבל (למיטב ידיעתי...סלמונלה אנד שות'..) אך עם מזון מהונדס זה הכל חדש! ולרוב לא ניתן לדעת באמת איזה דברים יכולים לצאת ממנו...ראי ערך הדוגמא שהבאתי בתגובה מעליך.. זה פשוט מסוכן מידי.. ושלא תביני אותי לא נכון, אני לגמרי בעד המשך המחקר הגנטי...כי בטווך הארוך אני בהחלט רואה את האנושות משתמשת בידע הזה לטובתה.. אך כרגע? כשהתחום הזה, שמתיימר להוות תחליף "מושלם" או "טוב" יותר מהדבר המקורי נותן כל כך הרבה אי וודעויות... אני פשוט חושב שהחדרת אוכל מהונדס גנטית (שעל פי הקרותי עם האנשות די בטוח שנידחף לשוק לפני שכל הניסויים [שבין כה לא מבטיחים 100% וודאות...לא בטוח שאפילו 80%...] נעשו וכל השאלות נישאלו) לשוק הצריכה, כיום, היא טעות גדולה ביותר.. אני נותן את הדוגמא שהבאתי שוב..
 
אני בעד באופן כללי

אבל נגד אוכל שיראה יותר טוב הוא רק צריך להיות יותר מזין שישמר יותר טוב אדם
 
את האמת..

לפחות לי, יש דברים שאני לא מסוגל לאכול בגלל איך שהם נראים
 
תלוי. יש דברים שלא

כי אני קצת דפוק בדברים מסויימים.. זה כבר משהו אישי בי
 

Blade2

New member
דעתי

אוכל מהונדס זה בדיוק כמו אוכל רגיל, אני לא רואה הבדל גדול בין רבייה מכוונת, תוך ברירת תכונות כאלה או אחרות להנדסה, כל עוד יודעים מה עושים כמובן. (אגב, נאמר לי שפלפל הצהוב הוא מהונדס, יש בסיס לשמועה?)
 
אני חושב שכן

בקשר לפלפל אתם זוכרים את השילוב של המילון והאבטיח? אבטיח צהוב? מעניין אם הוא היה בריא?... למה הוא ירד מהמדפים?... בארה"ב יש מחקר על תירס שמניב תרופות ושמניב פלסטיק, זה יכול להיות מעניין. אדם
 
נו, זה לא קשה

מאכילים אותם בכמויות אסטרונומיוות של שוקולד... ואיך מכינים מילקשייק? חולבים אותן על טרמפולינה
אח, בדיחות קרש... מעניין אם נשדרג פרה ונהפוך אותה ליוצרת שוקו ע"י מתקן טכנולוגי, משהו כמו הבורג לאנשים שמכירים... האם אנשים אחרים יכעסו על זה? התעללות בבע"ח וכו? אדם
 

Blade2

New member
אני מחכה למשהו אחר

ליום שיוכלו לגדל סטייקים באופן מלאכותי - דמיינו לכם חדר עם גוש ענק של בשר משובח באמצע, שכל הזמן זז וגדל, וכל מה שצריך לעשות זה רק לחתוך ממנו חתיכות. נראה אז מה יהיה לכל הצמחונים להגיד על זה.
 
הוא קצת יתקלקל הייתי אומר...

אני חושב שהשקעת האנרגיה בייצור הבשר גדולה מאשר פשות לאכול את המרכיבים... לבשר יש מולקולות מסובכות של שומן וכו וחוץ מזה, לצמחונים לא יהיה מה להגיד, הרי זה לא הורג בע"ח, בדיוק כמו לאכול תחליף סויה. אדם
 
למעלה