אוכל מטבולי ויורינרי של הילס האם לתת?

galigach

New member
אוכל מטבולי ויורינרי של הילס האם לתת?

החתול שלי בן 5 שוקל 8 קילו והייתה לו דלקת בדרכי השתן שטופלה ע"י הוטרינר באנטיביוטיקה. הוא בריא בדרך כלל ומאד מפונק.

אני מנסה להריץ אותו ולשחק איתו כמה שיותר אך הוא עדיין לא מרזה. הוא אוכל גו ומדי פעם אוכל רטוב (שזיר) כשמתחשק לו אבל קצת נמאס לו מהאוכל הרטוב. סה"כ הוא לא אוכל יותר מדי אבל הוא ישן הרבה ושוכב על הספות ומתפנק.

הוטרינר אמר לי שהוא צריך אוכל רפואי Hill's Prescription Diet Metabolic + Urinary Feline כדי לרזות.

לפי המרכיבים האוכל הזה נראה לי באיכות ירודה, הוא רגיל לגו.

האם האוכל הזה יכול להרזות אותו? האם יש למישהו ניסיון עם אוכל כזה?

תודה מראש,
גלי

נ.ב. מרכיבים:
Brewers Rice, Corn Gluten Meal, Powdered Cellulose, Wheat Gluten, Chicken Meal, Dried Tomato Pomace, Chicken Liver Flavor, Soybean Oil, Flaxseed, Coconut Oil, L-Lysine, Fish Oil, Lactic Acid, Potassium Citrate, Potassium Chloride, DL-Methionine, Carrots, Choline Chloride , Taurine, Iodized Salt, vitamins (Vitamin E Supplement, Niacin Supplement, Thiamine Mononitrate, Pyridoxine Hydrochloride, Calcium Pantothenate, Riboflavin Supplement, Biotin, Vitamin B12 Supplement, Vitamin A Supplement, Folic Acid, Vitamin D3 Supplement), L-Carnitine, minerals (Ferrous Sulfate, Zinc Oxide, Copper Sulfate, Manganous Oxide, Calcium Iodate, Sodium Selenite), Calcium Sulfate, Mixed Tocopherols for freshness, Natural Flavors, Beta-Carotene

החתולה שלנו שוקלת 8.3 ק"ג

באיזה שלב היתה 9 ואז התחלנו דיאטה. ירדה ל 7.8 עם אובסיטי של רויאל קנין. אחר כך טעינו והיא חזרה ל 8.5. כרגע על 8.3 עם מטבוליק. מטבוליק הרבה יותר יקר פר קילו מאובסיטי ואני לא בטוח שזה שווה את זה. עדיין אין תוצאות.
לא רק זה אלא שהיא אוכלת היום כ 75 גרם מהמטבוליק במקום 50 מהאובסיטי.
מאוד המליצו על מטבוליק אבל בינתיים אכזבה. חושב שנחזור חזרה לאובסיטי כשיגמר.

dimitrygo

Active member
מנהל
אני חושב שבשלב ראשון כדאי לנסות להוריד כמות של המזון הנוכחי

ולראות האם זה יביא תצואות. צריך לחשב כמה גרם הוא אוכל עכשיו ולהוריד מזה 10%

galigach

New member
הרזיה

אני אנסה את זה ונראה. אני גם רוצה לשכנע אותו לאכול יותר אוכל רטוב.
האם אוכל אחר עם פחות שומן באותה איכות של גו יכול לעזור ?

תודה רבה,
גלי

dimitrygo

Active member
מנהל
כן, את יכולה לנסות למשל וויסונג אופטימל וויטליטי,

יש בו 14% שומן לעומת 18% בגו. אבל בכל מקרה כניראה תצטרכי להגביל את כמות האוכל.
&nbsp
לגבי מזון רטוב - קחי בחשבון שהוא צריך לבוא במקום מזון יבש ולא בנוסף כלומר אם את מגדילה כמות של מזון רטוב את צריכה להקטין כמות של מזון יבש בהתאמה.

למעלה