מה עם ירקות ממולאים?
זה גם נחשב "רגיל" או שזה יכול להחשב "אחר"? מג'דרה כמובן (שוב, לא יודעת אם זה נחשב "רגיל" או "אחר") האוכל המקומי הבסיסי של כל הארצות שאלפקה העלתה. פול, למשל, הוא חלק די מרכזי במטבח המצרי, ויכול לשמש בכל מיני מתכונים. אפשר להכין קובה צמחוני, עלי גפן ממולאים צמחוניים ועוד. לא יודעת לאיזו מטרה את שואלת, אבל אוכל פרסי (שזה אמנם לא ערבי - כי הפרסים אינם ערבים מבחינה אתנולוגית, אבל זה כן אוכל מזרח תיכוני) הוא נורא נורא טעים, ויש להם כל מיני אופציות צמחוניות (עד היום אני מנסה להעיז ולשחזר את המתכון הנפלא למרק ירוק סמיך עם אטריות עבות שאכלתי פעם במסעדה פרסית בארה"ב). יכול להיות שזה יכול להתאים לך. האם מדובר על שאלה כללית מתוך עניין, או שאת מנסה לתכנן ארוחה מסויימת? (זה יכול לסייע לתת תשובה יותר מוצלחת).