אוכל קדימה אוכל!

לימורא

New member
אוכל קדימה אוכל!../images/Emo21.gif../images/Emo84.gif../images/Emo78.gif

שלום ובוקר טוב אני יודעת שלרוב האנשים כאן השאלה שיש לי תשמע מוזרה ובטח חלק מכם יגידו הלואי עליי צרות כאלה אבל אותי זה מטריד!!! ים בן שנתיים ואחד התחביבים האהובים עליו זה אוכל ( כמובן שחטיפים זה הדבר האהוב עליו) אבל גם אוכל בריא ( פרות ירקות) יתקבלו בברכה. מה שקורה הוא שים כל הזמן רוצה אוכל!!! הוא יכול לנשנש כל הערב ( מהחזרה מהגן ועד שהולכים לישון). לדוגמה ( ואל תצחקו....) ים אכל אתמול ( מהשעה 5-8 ) 4 קלמנטינות במבה קטנה 2 משולשי פיצה ואם לא הייתי "נוזפת" בבן זוגי זה היה יכול להמשך ( אני לא הייתי בבית.) בקיצור אם יש לכם רעיונות מה עושים אם ילד שפותח את המקרר ולוקח 3 מעדנים ( וגם אוכל אותם)אשמח לשמוע יום טוב לימור

רותי ע

New member
יכולה להבין אותך..

בתור אם לילד ממרומי אחוזון 90 הייתי תמיד בהיכון.. וממה שקראתי/שמעתי ממומחים והורים אחרים- לילד קטן לא עושים דיאטה. מה שכן עושים זה להגביל את צריכת הקלוריות הריקות-ממתקים וסוכרים. בלי במבה. רוצה לאכול? בבקשה.. ירקות בעיקר, מזונות עתירי סיבים. אולי נסי להרגיל אותו במקום מעדן יוגורט? פחות סוכר.. וכמובן פעיולת גופנית-הרבה לשחק בחוץ. לרוץ. פחות לשבת מול הטלביזיה. ושאלות- מה היחס בין המשקל לגובה? אם הוא על אותו אחוזון בשניהם הרי שאין בעיית משקל. האם כל יום כל היום הוא אוכל הרבה או שיש ימים פחות ויש יותר? אני שמה לב על עידן (שנתיים+4) שבארוחת 4 בגן הוא טורף לחם בכמות. אבל אח"כ בבית הוא לא נוגע בלחם. או שיש ימים שהוא אוכל המון ויש ימים שבקושי נוגע במשהו. ככה הוא מאזן את עצמו. איך זה אצל ים?

למעלה