אוכל, קדימה אוכל

perrinat

New member
אוכל, קדימה אוכל../images/Emo21.gif

תמיד כשאני אומרת שאני גרה בחדרה אז אומרים לי (אחרי שמרימים גבה): "הא... חדרה אני עובר שם בדרך לצפון, בכביש 4, יש שם כיכר ושיפודיות..." וזה מביא אותי לשאול- איפה אוכלים בחדרה? איפה יש כאן אוכל שווה? מסעדות נורמליות. איפה הבורקס הכי טעים? והפיצה? (עזבו בתי קפה... יש כאן בקושי 2 וחצי..)

iEyal

New member
../images/Emo96.gif יאמי יאמי ../images/Emo78.gif

ת'אמת שהרגע חזרתי מארומה
(אז נכליל בתי קפה
) בתכלס המקום די שיפר את ההיצע של המקומות הנחמדים לשבת בהם הוא לא נמצא במרכז העיר, תמיד יש חניה וזה ארומה ככה שאין בעיה בכלל

perrinat

New member
נו, זה לא נחשב../images/Emo3.gif

גם מקדונלדס זה אחלה... אבל אפשר למצוא את זה בכל חור. האמת שפעם אחלתי בגרניטה וממש אהבתי! גם המקום יפה. אגב, בית הפנקיק נחשב "חדרה והסביבה"?

בטח נחשב... ../images/Emo45.gif

בית הפנקייק שווה ממש! איפה עוד טעים? יש חומוס ממש ממש טוב באיזור תעשיה שלא הרבה אנשים מכירים (ובנימה זו - פשוט תלכו לשם החומוס הכי טוב בארץ
) פלאפל ברזילי היה מצויין
לצערנו הוא לא יהיה פתוח בקרוב! הבורקס הכי טוב - כמובן בסמי בורקס. ואמממ... זהו נראה לי

purple rain2

New member
כל הפלאפליות נסגרו לאחרונה../images/Emo122.gif

יש את הפלאפל הזה בכיכר, ממש ליד ההמבורגר ב-6 שקל
אבל הוא סגור כבר שבועות
וגם את הפלאפל ברחוב הנשיא, ליד קאסה דל פפה, אבל גם הוא סגור כבר כמה זמן

וגם פלאפל ברזילי

הפלפאל הכי טעים בחדרה שלצערינו לא יפתח בקרוב ... ויש את פלפל 4 טעמים שהוא דיי נחמד

אפשר לבוא למסעדת "הטאבון והמנגל"

ולהזמין מרק ירקו מבחיל
כן כן ועכשיו מבצע! עם כל צלחת מרק מתלווים שלושה מלצרים שעוברים ומריחים אותה
ככה סתם בשביל ההנאה!

דובישה

New member
לבתי קפה אין ממש אפשרות לשרוד כאן

אני גרה במרכז העיר, ממש לידנו עשו ניסיון לפתוח משהו שנראה נחמד מבחוץ. לא עברו יומיים והעדניות מאבן שעמדו בחוץ ודלת הכניסה מזכוכית נופצה.. המקום לא הצליח לדעתי לארח שני לקוחות בפנים וכבר נסגר ועובר בימים אלו שינויים. לפי השלט ימכרו שם שניצלים וכאלה, לא ממש בית קפה
כשאנחנו רוצים אוכל טוב, אנחנו נוסעים לאיזור התעשייה בקיסריה

iEyal

New member
איזור התעשיה בקיסריה ../images/Emo99.gif

מסעדות מעולות
ספגטים המצויינים... וקויאה - גם אחלה, למרות שבפעם האחרונה שלי שם (לפני שבועיים בערך) היתה קצת נפילה במנה (הוגשה קרה) והשירות לא היה כמו בדרך כלל... כמובן שגם הבאנדי מצויין - אבל שמעתי שעכשיו יש שם הגבלת גיל וזה
מאכלי ים אני לא אוכל אבל יש שם גם את ג'קו

../images/Emo12.gif אבל אבל..

לא חדרה- לא נחשב (לעניות דעתי הלא קובעת, כן?) יש מספיק מקומות חביבים לכלות כאן את כספנו.. מי אמר דובי ולא קיבל? שועי הארץ מגיעים להוריד איזה שפאק או ביז אופרה! אייקון קולינרי אבו סעיד "הפוליאדה"- יותר טוב מחומוס גבעתיים שלא להזכיר את הסופגניות של חג'אג'..סוף הדרך
ארומה? בעעע אג'נדה עדיף ולו רק בגלל הבר והמסך הענק

iEyal

New member
הפורום עוסק גם בסביבה ../images/Emo3.gif

וכשמדובר באוכל, לסביבה אין גבולות
דובי בהחלט מקום מעולה...
לגבי אג'נדה, אני חולק עליך אבל, ת'אמת, לא היתי שם כבר הרבה זמן ויכול להיות שהם שינו את התפריט כי מהפעם האחרונה שלי, לא מצאתי מה להזמין שם...

לiחמת18

New member
"חצי חינם" בכביש עוקף חדרה!

אין על המסעדה הזאת!! ארוחה שלמה + 15 סוגי סלטים חופשי פיתות וצ'יפס חופשי ב 25 שקל לאדם (ממש נשמע כמו פרסומת) אני אישית מבלה שם ה-מ-ו-ן!

iEyal

New member
לא יודע... ../images/Emo4.gif

השם עושה לי קצת בחילה לפני שנכנסתי למסעדה הזאת... קשה לי להאמים שבישראל אפשר למצוא משהו איכותי במחיר טוב, חצי חינם בעצם... באמת שאין לי מושג, כי אף פעם לא ניסיתי את המסעדה אבל רק השם מרתיע אותי מלנסות...

למעלה